Loucretia's

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2007

Μικρες Ιστοριες Φλερτ (μερος 1ο: στο Ασανσερ)


Είναι μια απ’ αυτές τις ηλιολουστες μερες, που χωρις λογο κι αιτια, απλα νοιωθεις καλα, χαμογελας μεσα σου, οι θορυβοι χαμηλωνουν κι όλα γυρω σου εχουν μια ηρεμια.
(οχι, δεν εχει προηγηθει λοβοτομη)

Μια τετοια μερα πριν λιγο καιρο, με αναλογη διαθεση βρισκομαι σε ένα μεγαλο κτιριο ενός Πανεπιστημιου και στεκομαι στην εισοδο του ασανσερ. Εχω πατησει το κουμπι (για να παω στον 1ο οροφο, αλλα μη το κανετε θεμα).

Το ασανσερ φτανει, ανοιγει η πορτα κι εμφανιζεται ενας αγνωστος μου κυριος με αερα «Ελληνα διανοουμενου του Παρισιου στα χρονια της δικτατοριας». Μακρια γκριζα μαλλια, χακι πουκαμισο και τζην παντελονι. Κρατα βιβλια στο χερι κι ετοιμαζεται να βγει. Μολις με βλεπει, σταματα, οπισθοχωρει και λεει:

-«Α, ειστε εσεις εδώ, δεν βγαινω!»


Ριχνω ματια λοξη στα δεξια, στα αριστερα, πανω, κατω, πλαγιως και διαγωνιως, δεν βλεπω κανεναν αλλον. Αρα σε μενα απευθυνεται. Παει, τον εσκιαξα τον ανθρωπο,.... Οποτε ψελλιζω σαστισμενη:

-«Εεεε…;;...»

-«Σας λεω, τωρα που ηρθατε εσεις, εγω δεν παω πουθενα»
επιμενει αυτος κι εξακολουθει να μενει στο ασανσερ.

Βρε τι είν’ τουτο παλι! Αρχιζω να σκεφτομαι, Λουκρητια σου κανει πλακα, Λουκρητια επεσες σε μουρλο, τον κοιτω, με κοιτα, πανω που ετοιμαζω βλεμμα «κατανα» μου χαμογελα παραμενοντας παντα στην ιδια θεση. Αλλαζω πλευση και βλεμμα, ανασυρω από τα Ταρταρα το χαμογελο της Μεδουσας σε βελτιωμενη εκδοση και του απαντω με χροια «ενοχης αθωοτητας» στη φωνη:

-«Ε, όχι και να σας εγκλωβισουμε τωρα….»


(ναι, οκ, δεν θελω αποδοκιμασιες, ηταν το μονο που μπορεσα να σκεφτω)

Ειμαι ακομα εξω από το ασανσερ, χαμογελωντας με εκφραση «αποφασισε καλε μου, εχεις να πεις κατι αλλο ή σκοπευεις να μεινεις εκει μεσα μεχρι να μας πιασει η μαυρη νυχτα», ο ιδιος αμφιταλαντευεται, κανει ένα βημα, βγαινει εξω, στεκεται διστακτικος, μπαινω μεσα, παταω το κουμπι και την ωρα που αρχιζει να κλεινει η πορτα, σκυβει στο ανοιγμα και με υφος χιλιων παραπονεμενων παιδιων μου ψιθυριζει:

-«Κι όμως…. εγω ηθελα να εγκλωβιστω μαζι σας….για χαρη σας….»


Κλεινει η πορτα.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (εσωτερικο ουρλιαχτο)

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2007

Τα Όμορφα Blogs Όμορφα Καίγονται!

Στη φωτό η Λουκρητία αντικρίζοντας την καταστροφή.

Σωτήριον Έτος 1687 ο Ιταλός ναύαρχος Morosini βομβάρδισε την Ακρόπολη των Αθηνών.

Σωτήριον Έτος 2007 ο Alexandros Βοργι-art-ζων έριξε μπουρλότο στο διαδικτυακό Οίκο Β-Οργίων!

Μπροστά στο φοβερό θέαμα της ισχυρής έκρηξης τόσο
η Λουκρητία όσο και το Idάκι ούρλιαξαν με μια φωνή
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ"!!!

Όπως βλέπετε όμως ήταν ήδη αργά... πολύ αργά!

Ενώ τα συνεργεία των συντηρητών έργων τέχνης περιμένουν να καταλαγιάσει ο καπνός και να πιάσουν δουλειά στο καρβουνιασμένο template του Οίκου μας....

Ενώ η Λουκρητία και το Idάκι βρίσκονται in a state of shock...

Ενώ ο hpstg δεν έχει πάρει χαμπάρι για ακόμα μια φορά...

Αποφάσισα να επανακατασκευάσω το πληγέν template και να ανορθώσω το τρωθέν γόητρο του Οίκου μας...

Η επανάσταση τελικά είχε άδοξο τέλος... και εγώ παραμένω ένα Β-όργιο...

UPDATE
Η επανάσταση δεν είχε άδοξο τέλος! Η Duchessa εκστασιάστηκε με τη θέα του καρβουνιασμένου template
και διέταξε να παραμείνει ως έχει μέχρι νεωτέρας!
¡Viva La Revolucion!

Μπουρλότοοοοοοο!


Bloggoσυντρόφισσες και blogoσύντροφοι,

Η δικτατορία της Λουκρητίας δεν θα περάσει!

Αφού μας τράβηξε τα μαλλιά τρίχα- τρίχα και μας έβγαλε τα νύχια ένα-ένα! Μας έδωσε από ένα λίτρο νέφτι, μια σφουγγαρίστρα, ένα κουβά και κάμποσα ξεσκονόπανα και μας διέταξε να τρίψουμε τα μάρμαρα του template του Οίκου μας, για να σβήσουμε τα ίχνη της χθεσινής μου εικαστικής παρέμβασης που ήταν αφιερωμένη στην Sikia!

Μάλιστα επιχείρησε να μου φορέσει και φακιόλι!

Κατόπιν όλων αυτών, άνοιξα το σεντούκι όπου ο hpstg φυλάει τη συλλογή με τις molotov του και ως άλλος Νέρων, πυρπόλησα το template του Οίκου B-Οργίων, που με τόσο κόπο φιλοτέχνησα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσπάθεια φίμωσης της καλλιτεχνικής μου έκφρασης!

Ο αγών συνεχίζεται!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007

Viva La Revolucion!

Sikia ala Che

Έπειτα από τα χτεσινά αποτελέσματα του Β-Όργιου δημοψηφίσματος και με δεδομένο ότι η Λουκρητία έκανε τον Οίκο μας γης μαδιάμ από τα νεύρα της (εντάξει έβαλα και εγώ το χεράκι μου λίγο) αποφάσισα σαν επίλογο του Sikia Gate που βιώσαμε όλοι μαζί τις τελευταίες ημέρες, να βγάλω τα άπλυτα μας για ακόμα μια φορά στη φόρα!

Χοχοχοχοχο!

Υ.Γ.1. Όλο αυτό είναι αφιερωμένο στην αγαπητή Sikia! Ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες darling και να το διασκέδασες όσο κι εγώ αυτές τις μέρες! ;-)

Υ.Γ.2. Λατρευτή μου εξαδέλφη Ιdάκι βοήθεια! Σου ζητώ πάραυτα άσυλο στο μεγαρό σου εις Γηραιά Αλβιώνα! Ήδη έρχομαι προς τα εκεί φοβούμενος κρίση της Duchessa! Αχαχαχαχαχ!

Υ.Γ.3. Λουκρητία dearest αν είδες το template του blog και διάβασες αυτές τις γραμμές, δεν είδες καλά! Τα γυαλιά σου είναι! Μάλλον μεγάλωσε η μυωπία και η πρεσβυωπία σου! Δεν πας στον οφθαλμίατρο καλύτερα! Και που 'σαι πες του να σου γράψει και μερικά ηρεμιστικά καλού κακού για μετά!

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2007

29 Κατασκευαστές Πλυντηρίων συνιστούν Sikia!


Blogoσφαιρίτισες και blogoσφαιρίτες,

To B-Όργιο hot δημοψήφισμα σχετικά με το αν θα πρέπει να δεχτώ την πρόσκληση της Sikias να μεταβώ στο Sikiago και να γίνω κομμάτι του love story της, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν μερικές ώρες.

Η προσέλευση στις κάλπες υπήρξε αθρόα (λέμε τώρα) και οι συμμετοχές ήταν πραγματικά ξεχωριστές.

Ακόμα και οι διάσημοι "29 Κατασκευαστές Πλυντηρίων" που αν και μέχρι πρόσφατα υποστήριζαν άλλο απορρυπαντικό, άλλαξαν γνώμη και ψήφισαν Sikia δαγκωτό!

Τα δε "πλήθη της Πλατείας Συντάγματος" με μια φωνή (στεντόρεια είναι αλήθεια) ψήφισαν ομόφωνα (και ανώνυμα) να πάω στης Sikias.

Ο Oni δήλωσε ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και ότι στο Sikiago θα βρω την αναγνώριση που μου αξίζει.

Ενώ η Astrel έπεσε γονατιστή στα μαρμάρινα πατώματα του Β-Όργιου Οίκου και με ικέτευεσε να πάω στο Sikiago γιατί μόνο εγώ μπορώ να σώσω τη Sikia από τις κακές συναναστροφές και τον βούρκο στον οποίο έχει πέσει το τελευταίο διάστημα.

Κατόπιν όλων αυτών είναι αλήθεια ότι απόψε ετοιμαζόμουν να βάλω κι εγώ τη στολή ενός Teletubby, να απαρνηθώ τον Β-Όργιο Οίκο, την μοχθηρή Duchessa, το λατρευτό Idάκι, τον πύργο μας στην Τοσκάνη, τα αναρίθμητα fans μου ακόμα και τον hpstg (που τον έχω χεσμένο :-P), να καβαλήσω το αεροπλανάκι μου και να πάω να σώσω ως άλλος ιππότης την πριγκίπισσα Sikia από τους κακούς.

Φανταζόμουν με μια ευχαρίστηση τη μούρη του i-blog που θα πρασίνιζε από τη ζήλεια του, όταν εκεί που η Sikia έγραφε για Νώντα, Τσουτσουνέλες και οδοντίατρους θα έγραφε για μένα! Το απόλυτο καλτ! Τι Ρετιρέ και πράσινα άλογα!
(Ακούς μικρέ; Αυτό για να μάθεις να μην ψηφίζεις όταν σου λένε!) :-P

Οραματιζόμουν το εξωτικό Sikiago και σκεφτόμουν τι ωραία, που θα είναι και ότι θα τα περνάω μια χαρά ενώ θα παίζουμε τον γιατρό με την Sikia και τις φίλες της!

Πολύ θα μ' άρεσε να μεταμορφωθώ από blogger σε χαρακτήρα μιας από τις πιο camp ιστορίες της blogoσφαιρας και να γίνω με τη σειρά μου urban legend!

Από την άλλη όμως υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις όπως αυτή της Fevis που πρότεινε να φέρω τη Sikia στην Ελλάδα και απειλές όπως αυτή του μοχθηρού Πρόβατου, ο οποίος όμως έχει ως avatar την αγαπημένη μου σειρά κινουμένων σχεδίων "Η Οδύσσεια του Διαστήματος" και συνεπώς δεν μπορώ να του χαλάσω χατήρι.
Μάλιστα επειδή είμαι πολύ μεγάλος fan της σειράς (ναι μεγαλύτερος κι από σένα Πρόβατε :-P) θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μουσική των τίτλων της! (πατήστε εδώ)

Για να μη πω τι έγινε στον Οίκο των Β-Οργίων όταν η Λουκρητία έμαθε τις προθέσεις μου να πάω στο Sikiago. Εκτός του ότι έσπασε ότι κινέζικο βάζο είχαμε και δεν είχαμε...


Ρήμαξε και όλους τους πολυελαίους!


Και απείλησε ότι θα με κλειδώσει στο μπουντρούμι μαζί με τα απομεινάρια του παλαιού blogger που άκουγε στο όνομα Κοκοβιός, προτού τον κάνει κακαβιά! Μπρρρρρ!


Όμως η πιο καταλυτική παρέμβαση απ' όλες αγαπητοί αναγνώστες ήταν της Idάκι!
"Δεν έχεις να πας ΠΟΥΘΕΝΑ ξάδελφε"! Αναφώνησε και πρόταξε τα πλούσια στήθη της μπροστά!


Για να μην μιλήσω για τα στήθη της Λουκρητίας που όπως ίσως θυμάστε οι πιο παλιοί τα είχα απαθανατίσει πριν καιρό σε αυτό το απαράμιλλο πορτραίτο.


Μπροστά σε τέτοια επιχειρήματα μου είναι αδύνατο να σε ακολουθήσω στο Sikiago αγαπητή μου Sikia! Παρόλα τα "πλήθη της Πλατείας Συντάγματος" και τους "29 Κατασκευαστές πλυντηρίων" το αποτέλεσμα του Β-Όργιου δημοψηφίσματος κρίθηκε με διαφορά στήθους υπέρ του να παραμείνω στα πάτρια εδάφη και στην αγκαλιά των Βοργιάζουσων Κορών!

Με συγχωρείς πολύ αλλά το Veto τους υπήρξε αποφασιστικό και τελεσίδικο!

Σε τελική ανάλυση προτιμώ να παραμείνω ένας απλός αναγνώστης του blog σου (όπως είμαι δύο χρόνια τώρα) από το να μπλέξω σε κανένα ménage à trois με τη Τσουτσουνέλα και το Νώντα και να έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

Σε φιλώ διαδικτυακά στο μέτωπο.

Fan σου για πάντα!

Αλέξανδρος Βοργι-art-ζων

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2007

Β-Όργιο Δημοψήφισμα!


Αγαπητοί αναγνώστες της Β-οργιώδους σελίδας μας και Βόργιοι contributors του Οίκου μας, βρίσκομαι σε δίλημμα και γι' αυτό ζητάω τη γνώμη σας!

Στο προηγούμενο ποστ μου περί φτώχειας η πασίγνωστη γατούλα του σεξ της Ελληνικής Blogoσφαιρας, που ακούει στο όνομα Sikia μου έκανε πρόταση να μεταναστεύσω στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Sikiago για να πάω να "δουλέψω" εκεί και να περάσω τον υπόλοιπο καιρό μου κάνοντας κολασμένο σεξ μαζί της!

Σας καλώ λοιπόν να ψηφίσετε στα σχόλια αυτού του ποστ αν νομίζετε ότι πρέπει να αφήσω την Ελλάδα και τον Οίκο Β-οργίων και να δεχτώ την πρόταση της Sikias!

Θα κάνω ότι μου πείτε!

UPDATE:
Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο
Δευτέρα 22/10/2007.
Οι κάλπες θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου
(ώρα Ελλάδας 18:40) .
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε πανηγυρικό
ποστ τα μεσάνυχτα της Τρίτης 23/10/2007.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2007

Ρουά Ματ!

Μέρα κατά της παγκόσμιας φτώχειας η χθεσινή και ως δια μαγείας εμφανίστηκαν τουλάχιστον δύο έρευνες, που παρουσιάζουν ότι το 20% των Ελλήνων ζεί κάτω από τα όρια της φτώχειας, δηλαδή κάτω από τα 850 Ευρώ το μήνα.

Οι τηλεοράσεις γέμισαν δημοσιογράφους που έκπληκτοι (;) παρουσίαζαν την οικονομική κατάσταση ενός μεγάλου ποσοστού της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση εξήγγειλε τη δημιουργία ειδικού ταμείου για την καταπολέμηση της φτώχειας το οποίο προικοδότησε άμεσα με 100.000.000 Ευρώ, ενώ μέσα σε δύο χρόνια ο προϋπολογισμός του ταμείου θα φτάσει τα 2 δις Ευρώ. Μέσα από αυτό το ταμείο θα δίνεται επίδομα 250 Ευρώ σε όσους έχουν εισόδημα κάτω από 450 Ευρώ το μήνα

Απ' όσο ξέρω τα δύο χρόνια που είμαι στη ελληνική μπλογκόσφαιρα, πολλοί bloggers είναι δημοσιογράφοι, ενώ υπάρχει και ένας αριθμός πολιτικών με blogs που επιθυμούν διακαώς να "αφουγκραστούν τις πιο προοδευτικές φωνές της κοινωνίας".

Απευθυνόμενος λοιπόν κυρίως σε αυτούς -αλλά χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου προοδευτική φωνή με ότι σημαίνει αυτό- θέλω να ρωτήσω τα εξής:

Πρέπει να γίνεται κάθε φορά ο "εορτασμός" μιας παγκόσμιας ημέρας με ένα x ή y θέμα για να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες και να γίνεται δημόσια σύζητηση;

Τον υπόλοιπο καιρό τι ακριβώς γίνεται;

Είναι λογικό το κράτος να θεωρεί φτωχό κάποιον με εισόδημα στα 450 Ευρώ το μήνα όταν οι έρευνες θεωρούν τα 850 ως το όριο της φτώχειας;

Είναι λογικό μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων από την είσοδο του Ευρώ στην καθημερινότητα μας, ο τιμάριθμος να έχει φτάσει στο σημείο να μην έχει μεγάλες αποκλίσεις από χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία και η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2006-2007 να προβλέπει μισθούς που ξεκινούν από τα 658 και θα φτάνουν τα 908,1 ευρώ;

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις ανάπτυξης μιας οικονομίας όταν ο εργαζόμενος είναι αναγκασμένος μέσα από τις Εθνικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας να φλερτάρει με τη φτώχεια;

Πώς είναι δυνατό να κινηθεί η αγορά όταν η καταναλωτική δύναμη ενός μεγάλου ποσοστού της κοινωνίας χάνεται;

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω ευθέως, για ποιό λόγο θα πρέπει να συνεχίσω να ζω σε αυτή την πανάκριβη χώρα και να μην μεταναστεύσω πάραυτα σε κάποια άλλη όπου οι μισθοί είναι σαφώς καλύτεροι σε σχέση με το κόστος διαβίωσης;

Ενδεικτικές Πηγές.
Καθημερινή.gr
Έθνος.gr
Κάπα Research

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

Blog Action Day


(Εικονογράφηση: Alexandros. All rights reserved. © 2007)


Συμμετεχουμε στην Blog Action Day -παρ' ολες τις επιφυλαξεις που διατηρω για παρομοιες κινητοποιησεις ως προς την αποτελεσματικοτητα τους- μονο που εγω δεν θελω...

ουτε να γραψω,
ουτε να μιλησω,
ουτε να προτεινω.

Θελω μονο να δρασω.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2007

Καλο σου Ταξιδι Νικητα....



Σημερα χασαμε τον αγαπημενο μας φιλο Νικητα Λιοναρακη…αλλα κανεις δεν θελει να το πιστεψει.


Κραταω σαν τελευταια αναμνηση το γελιο και τα πειραγματα του όταν μας ξεπροβοδιζε στη πορτα του σπιτιου του, μολις 2 μερες πριν, τη Δευτερα το βραδυ…


Συγχωρεστε με αλλα αυτές τις ωρες δεν μπορω να γραψω τιποτε άλλο…..παρα μονο αυτό….εφυγε ενας ΑΡΧΟΝΤΑΣ...

Τρίτη, Οκτωβρίου 09, 2007

Oh tempora, oh Borgies! (part II)

Και συνεχιζουμε το αφιερωμα στο Βοργιαστικο παρτυ που εγινε προς τιμην της Idακι (οπως ηδη ενημερωθηκατε απο το προηγουμενο ποστ) με μερικα ακομη highlights της ιστορικης αυτης βραδιας:



1) το τιμωμενο προσωπο της βραδιας (για την ακριβεια, το σεμνα προκλητικο της μπουστο... και μετα σου λενε οτι η ξενητια μαραινει τζιβαερι μου! :-Ρ)


2) Ο Alexandros σε φαση "θα πιω αποψε το φεγγαρι και θα μεθυσω και θα πω, αφου πονας για καποιον αλλο, ριξε μαχαιρι να κοπω"!!


3) Hpstg "αυτα τα χερια ειναι δικα σου και τα ΄χεις στειλει για να μας δικασουν.." :-ΡΡ


4) Loucretia-Νικος: "....γιατι η αγαπη μας ειναι κα-τα-πλη-κτι-κη!" οπως λεει κι ο Πασχαλης :-Ρ


5)Ποιος ειναι αυτος ο αψηλος, ποιος ειν' αυτος ο τυπος, φιλος σου ειναι ή γνωστος ή το προσωπικο δεδομενο σου μηπως;


6) Κατια "μου φαγες ολα τα σκουλαρικια, μ' εχεις και κοιμαμαι, κοιμαμαι στα χαλικια.."


7) Moses: "μιλα μου...ναι, μιλα μου... αν καταλαβαινες τα λογια που σου ελεγα..."


8)Μιχαλης "δεν μπορω μανουλα μ' δε μπορω, αει συρε να φερεις το γιατρο.."


9)Cheaplog "...βαλε μου να πιω και ξαναβαλε μου, αυτη η γυναικα θαναι το φιναλε μου..."

Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2007

Oh tempora, oh Borgies!

Αρχες Σεπτεμβριου το Idάκι μας, εκανε ένα περασμα cameo από την Αθηνα (οπερ μεθερμηνευομενον, για περιορισμενο αριθμο εμφανισεων). Μιας κι οι ημερες που θα εμενε ηταν λιγες αλλα οι φιλοι που ηθελαν να τη δουν πολλοι, αποφασισαμε να μαζευτουμε μια Παρασκευη βραδυ σπιτι μου, για να εχουμε κι ένα Σ/Κ μπροστα μας να συνελθουμε από το hangover (της Zero cola)

• Η βραδια κυλησε, όπως αναμενοταν, πολύ ησυχα (σε αλλα προάστια)

• Οι γειτονες καταφεραν να κοιμηθουν σε μια νορμαλ ωρα (6 το πρωι)

• Οι καλεσμενοι επιναν ηρεμα και γουλια-γουλια το ποτο τους (το τριαξονικο που εθεαθη να μεταφερει κοκακολες και ο σωρος των αδειων μπουκαλιων κρασιου και βοτκας που εφραζε την εισοδο, ηταν απλες συμπτωσεις)

• Οι καλεσμενοι επεμεναν ότι θα αρκεστουν στο ποτο τους (η ιαχη «που είναι επιτελους αυτά τα σουβλακια» ηταν επισης καθαρη συμπτωση)

• Οσοι καλεσμενοι δεν μπορεσαν να παρευρεθουν, αντιμετωπισαν ψυχραιμα και στωϊκα την απουσια τους («κακουργα, να το ξαναδιοργανωσεις τη Κυριακη για να ειμαι κι εγω», «αθλια, τιποτενια, όταν λειπω εγω βρισκεστε εσεις» κλπ,κλπ)

Όμως το highlight της βραδιας ηταν οι ιδιοι οι Βοργιες. Η ιστορικη συναντηση συσσωμου του team των Βοργιων καταγραφηκε σε ολες τις δυνατες και μη ποζες. Για να διαλυσουμε τις φημες ότι δεν ειμαστε γνησιοι απογονοι της εναρετης και φιλησυχης αυτης οικογενειας, σας παραθετουμε τα παρακατω ντοκουμεντα για να διαπιστωσετε ιδιοις ομμασι την ανατριχιαστικη ομοιοτητα με τους προγονους μας :-ΡΡΡ


Εξ αριστερων προς τα δεξια (οχι απαραιτητα πολιτικα):Alexandros, Idακι, Loucretia, Hpstg


Και δεν ειναι τυχαιο βεβαια, οτι στα ποδια μας σφαζονται κοπελιες και παλληκαρια!



Υ.Γ.1. οι φωτογραφιες ειναι του -να μην επαναλαμβανομαστε, ξερετε ποιου - και η καλλιτεχνικη επιμελεια των φωτογραφιων του Βοργι-art-ζοντος Alexandrou

Υ.Γ.2 το γεγονος οτι αργησαμε ν' ανεβασουμε αυτο το ποστ, οφειλεται στον homeless φωτογραφο που δεν μας εστειλε εγκαιρως το υλικο :-ΡΡ

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2007

Όλα τα σκυλιά στην πίστα!

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε δεί το post του Yo!Reeka
Η Αθήνα της Πίστας με τη συνεισφορά 30 bloggers, σπεύσατε!

Άπαντες οι contributors του Οίκου μας (πλην του γνωστού άγνωστου τεμπέλη) αφού έκαναν επιτόπιο research (και "νταλαβέρι") στο Πολιτιστικό Κέντρο του οποίου η αφίσα μας ανατέθηκε για κριτική, έσπευσαν να συνεισφέρουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους με τρόπο εμπεριστατωμένο και ασύλληπτα βοργιαστικό!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2007

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα...

Η φωτό δική μου και όχι του i-blog! :-P

Σήμερα μόλις άδειασα την κάρτα της ψηφιακής μηχανής από τις φωτό των καλοκαιρινών διακοπών και σταμάτησα να παρατηρώ αυτή που βλέπετε πιο πάνω για κανένα δεκάλεπτο και να σκέφτομαι τι καλά θα ήταν να είχα μείνει εκεί...
Άϊ σιχτίρ πια με την Αθήνα! Βαρέθηκα!