Loucretia's

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007

Viva La Revolucion!

Sikia ala Che

Έπειτα από τα χτεσινά αποτελέσματα του Β-Όργιου δημοψηφίσματος και με δεδομένο ότι η Λουκρητία έκανε τον Οίκο μας γης μαδιάμ από τα νεύρα της (εντάξει έβαλα και εγώ το χεράκι μου λίγο) αποφάσισα σαν επίλογο του Sikia Gate που βιώσαμε όλοι μαζί τις τελευταίες ημέρες, να βγάλω τα άπλυτα μας για ακόμα μια φορά στη φόρα!

Χοχοχοχοχο!

Υ.Γ.1. Όλο αυτό είναι αφιερωμένο στην αγαπητή Sikia! Ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες darling και να το διασκέδασες όσο κι εγώ αυτές τις μέρες! ;-)

Υ.Γ.2. Λατρευτή μου εξαδέλφη Ιdάκι βοήθεια! Σου ζητώ πάραυτα άσυλο στο μεγαρό σου εις Γηραιά Αλβιώνα! Ήδη έρχομαι προς τα εκεί φοβούμενος κρίση της Duchessa! Αχαχαχαχαχ!

Υ.Γ.3. Λουκρητία dearest αν είδες το template του blog και διάβασες αυτές τις γραμμές, δεν είδες καλά! Τα γυαλιά σου είναι! Μάλλον μεγάλωσε η μυωπία και η πρεσβυωπία σου! Δεν πας στον οφθαλμίατρο καλύτερα! Και που 'σαι πες του να σου γράψει και μερικά ηρεμιστικά καλού κακού για μετά!

7 Comments:

Blogger sikia said...

Λατρεμένε Αλεξανδρούκο μου, δε πειράζει που δε καταφέραμε να κλεφτούμε αυτή τη φορά, εγώ θα σε περιμένω με ανοικτές αγκάλες και ελπίζω στο εγγύς μέλλον να μπορέσουμε να ζήσουμε τον έρωτα μας στην παγωμένη ξενιτιά, γυρνώντας στις γκαλερί του Σικιάγο, στα τεράστια εμπορικά κέντρα, στα ποτάμια και στα πάρκα, με ντόνατς στο χέρι....Την επόμενη φορά θα το σχεδιάσουμε μυστικά όμως, μην έχουμε πάλι σπασίματα τσαγερών και ημίγυμνες σοκαριστικές εμφανίσεις.
Πολλά φιλάκια λατρεμένε!

24/10/07 4:50 π.μ.  
Blogger oni said...

8eiko! Alexandre ta spaei to template! Xaxaxaxa! Ma de 8a mporouse na einai ligotero fantasmagoriko apo thn tromerh Sykia! :P

24/10/07 11:19 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Oh mon Dieu!!! Ο Οίκος βρίσκεται υπό πολιορκία!! Πάει η ταπετσαρία και τα μωσαϊκά, πάνε τα αετώματα και τα γλυπτά!! Ούτε μετά το πάρτυ του Γιωρίκα δεν είδα τέτοια καταστροφή!!

Τι να πω όμως... Νυν υπέρ έρωτος αγών... Μεταξύ της Δούκισσας και του Βοργι-άρτ-ζοντος γκρεμίζεται ο Οίκος, κι άντε να βρω το χρυσάφι να τον αποκαταστήσω!

(γαμεί η επανάστασις κι εγώ μέσα, τα παραπάνω είναι for Her Grace's benefit, εσύ συνέχα Εξάδελφε χεχεχε)

24/10/07 12:09 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

ΥΓ. Το καταφύγιο στο Νησί υπάρχει εννοείται, μόνο μην καβαλήσει τη γαλέρα και μας ξεπουπουλιάσει αντάμα!

24/10/07 12:10 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Sikia
Ντόνατς;!...μμμ... με βάζεις σε πειρασμό! ;-)

@ Oni
Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Αχαχαχαχαχ!

@ Idάκι
Αχαχαχαχαχ! Άστα εξαδέλφη! Φοβούμαι ότι η λουκρήτειος έκρηξη θα είναι πολλών μα πάρα πολλών μεγατόνων!
Στα καταφύγια ξαδέλφη μου!
Στα καταφύγια! :-)))

24/10/07 1:23 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ευγε, ευγε, η ανταρσια του Μπαουντι σε σηκουελ!
Και μιας και ξελυσσαξατε ως αλλοι "descamisados", για ζωστειτε τωρα σφουγγαροπανα και νεφτια να τριψετε τα μαρμαρα απο τα βεβηλα συνθηματα προτου σας παρει χαμπαρι ο Αλαβανος και σας στρατολογησει στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ :-ΡΡΡΡ

ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ!!

(μα ενας νορμαλ ανθρωπος δεν θα μπει σ'αυτον τον Οικο;;)

24/10/07 7:59 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Σιγά μη βάλω και φακιόλι! :-PPP

Μωρέ δεν το καίω καλύτερα!

Ευκαιρία είναι!

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

24/10/07 9:49 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος