Loucretia's

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2007

29 Κατασκευαστές Πλυντηρίων συνιστούν Sikia!


Blogoσφαιρίτισες και blogoσφαιρίτες,

To B-Όργιο hot δημοψήφισμα σχετικά με το αν θα πρέπει να δεχτώ την πρόσκληση της Sikias να μεταβώ στο Sikiago και να γίνω κομμάτι του love story της, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν μερικές ώρες.

Η προσέλευση στις κάλπες υπήρξε αθρόα (λέμε τώρα) και οι συμμετοχές ήταν πραγματικά ξεχωριστές.

Ακόμα και οι διάσημοι "29 Κατασκευαστές Πλυντηρίων" που αν και μέχρι πρόσφατα υποστήριζαν άλλο απορρυπαντικό, άλλαξαν γνώμη και ψήφισαν Sikia δαγκωτό!

Τα δε "πλήθη της Πλατείας Συντάγματος" με μια φωνή (στεντόρεια είναι αλήθεια) ψήφισαν ομόφωνα (και ανώνυμα) να πάω στης Sikias.

Ο Oni δήλωσε ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και ότι στο Sikiago θα βρω την αναγνώριση που μου αξίζει.

Ενώ η Astrel έπεσε γονατιστή στα μαρμάρινα πατώματα του Β-Όργιου Οίκου και με ικέτευεσε να πάω στο Sikiago γιατί μόνο εγώ μπορώ να σώσω τη Sikia από τις κακές συναναστροφές και τον βούρκο στον οποίο έχει πέσει το τελευταίο διάστημα.

Κατόπιν όλων αυτών είναι αλήθεια ότι απόψε ετοιμαζόμουν να βάλω κι εγώ τη στολή ενός Teletubby, να απαρνηθώ τον Β-Όργιο Οίκο, την μοχθηρή Duchessa, το λατρευτό Idάκι, τον πύργο μας στην Τοσκάνη, τα αναρίθμητα fans μου ακόμα και τον hpstg (που τον έχω χεσμένο :-P), να καβαλήσω το αεροπλανάκι μου και να πάω να σώσω ως άλλος ιππότης την πριγκίπισσα Sikia από τους κακούς.

Φανταζόμουν με μια ευχαρίστηση τη μούρη του i-blog που θα πρασίνιζε από τη ζήλεια του, όταν εκεί που η Sikia έγραφε για Νώντα, Τσουτσουνέλες και οδοντίατρους θα έγραφε για μένα! Το απόλυτο καλτ! Τι Ρετιρέ και πράσινα άλογα!
(Ακούς μικρέ; Αυτό για να μάθεις να μην ψηφίζεις όταν σου λένε!) :-P

Οραματιζόμουν το εξωτικό Sikiago και σκεφτόμουν τι ωραία, που θα είναι και ότι θα τα περνάω μια χαρά ενώ θα παίζουμε τον γιατρό με την Sikia και τις φίλες της!

Πολύ θα μ' άρεσε να μεταμορφωθώ από blogger σε χαρακτήρα μιας από τις πιο camp ιστορίες της blogoσφαιρας και να γίνω με τη σειρά μου urban legend!

Από την άλλη όμως υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις όπως αυτή της Fevis που πρότεινε να φέρω τη Sikia στην Ελλάδα και απειλές όπως αυτή του μοχθηρού Πρόβατου, ο οποίος όμως έχει ως avatar την αγαπημένη μου σειρά κινουμένων σχεδίων "Η Οδύσσεια του Διαστήματος" και συνεπώς δεν μπορώ να του χαλάσω χατήρι.
Μάλιστα επειδή είμαι πολύ μεγάλος fan της σειράς (ναι μεγαλύτερος κι από σένα Πρόβατε :-P) θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μουσική των τίτλων της! (πατήστε εδώ)

Για να μη πω τι έγινε στον Οίκο των Β-Οργίων όταν η Λουκρητία έμαθε τις προθέσεις μου να πάω στο Sikiago. Εκτός του ότι έσπασε ότι κινέζικο βάζο είχαμε και δεν είχαμε...


Ρήμαξε και όλους τους πολυελαίους!


Και απείλησε ότι θα με κλειδώσει στο μπουντρούμι μαζί με τα απομεινάρια του παλαιού blogger που άκουγε στο όνομα Κοκοβιός, προτού τον κάνει κακαβιά! Μπρρρρρ!


Όμως η πιο καταλυτική παρέμβαση απ' όλες αγαπητοί αναγνώστες ήταν της Idάκι!
"Δεν έχεις να πας ΠΟΥΘΕΝΑ ξάδελφε"! Αναφώνησε και πρόταξε τα πλούσια στήθη της μπροστά!


Για να μην μιλήσω για τα στήθη της Λουκρητίας που όπως ίσως θυμάστε οι πιο παλιοί τα είχα απαθανατίσει πριν καιρό σε αυτό το απαράμιλλο πορτραίτο.


Μπροστά σε τέτοια επιχειρήματα μου είναι αδύνατο να σε ακολουθήσω στο Sikiago αγαπητή μου Sikia! Παρόλα τα "πλήθη της Πλατείας Συντάγματος" και τους "29 Κατασκευαστές πλυντηρίων" το αποτέλεσμα του Β-Όργιου δημοψηφίσματος κρίθηκε με διαφορά στήθους υπέρ του να παραμείνω στα πάτρια εδάφη και στην αγκαλιά των Βοργιάζουσων Κορών!

Με συγχωρείς πολύ αλλά το Veto τους υπήρξε αποφασιστικό και τελεσίδικο!

Σε τελική ανάλυση προτιμώ να παραμείνω ένας απλός αναγνώστης του blog σου (όπως είμαι δύο χρόνια τώρα) από το να μπλέξω σε κανένα ménage à trois με τη Τσουτσουνέλα και το Νώντα και να έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

Σε φιλώ διαδικτυακά στο μέτωπο.

Fan σου για πάντα!

Αλέξανδρος Βοργι-art-ζων

7 Comments:

Blogger sikia said...

Τι να πω.... θλίβομαι.... είχα κάνει τόσα όνειρα για μας.... Και η συντριπτική πλειοψηφία είπε να έρθεις Σικιάγο, αλλά δέχτηκες απειλές (ασύμμετρες, θα έλεγα) και φοβήθηκες, δε σε αδικώ..... πάω να επιστρέψω τις ανθοδέσμες και τα μπαλόνια... :-(

23/10/07 5:14 π.μ.  
Blogger Alexandros said...

Έλα τώρα! Να μη θλίβεσαι καθόλου!
Μην κάνεις σαν drama queen! You can do better than that, που λένε στο Αμέρικα!

Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρείς την αγκαλιά που σου αξίζει!

Απλά με μας δεν ήταν γραφτό να γίνει, έπειτα από τα συγκλονιστικά επιχειρήματα (πες τα και στήθη) που προέταξε η άλλη πλευρά! ;-)

23/10/07 11:45 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Δηλώνω περήφανη που κατέθεσα την καταλυτική θηλ...εεε ψήφο!!

Να μας συγχωρεί η αγαπητή Συκιά αλλά δεν ήταν δυνατό να αφήσουμε τέτοιον καλλιτέχνη να θαφτεί στα χιόνια του Σικιάγου, να εξαρτάται μόνο από τη ζεστασιά του σύκειου κορμ(ι)ού, να αρπάξουν τα δάχτυλά του παγωνιά και να μην ξαναζωγραφίσει ποτέ!!

Εννοείται επίσης πως δεν είναι δυνατόν να παραμείνει ο οίκος μας δίχως καλλιτέχνη υμνητή της ραδιουργίας (πού διάβολο θα ξαναφτιάχναμε τόσο διεφθαρμένο; ο ibt είναι αθώος σχετικά, θέλει χρόνια ακόμη...)

Εν τούτω νίκα, Αλέξανδρε παραμένεις! Τράβα να ισιώσεις τα κάδρα τώρα γιατί κολλάω τα βάζα πριν επιστρέψει η Duchessa και πάθει παράκρουση...

23/10/07 12:15 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

κοίτα τι πράγματα συμβαίνουν και δεν έχω πάρει χαμ-πάρι (προφέρεται κατά το campari)

23/10/07 2:24 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Μα δεν ειναι κατασταση αυτη, δεν ειμαστε Οικος εμεις αλλα σκετο Γιουσουρουμ!
Απο τη μια ο μονιμως lost in space, Hpstg, απο την αλλη το Idaki που δεν χανει weekend για weekend που να μη ρεμβασει στις οχθες καποιας λιμνης με τον καλο της, τωρα ξεσηκωθηκε κι ο Αλεξανδρος να μεταναστευσει στο Αμερικα με το πρωτο τσαχπινικο βλεφαρισμα της Συκιας!

ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 'Η ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΝΤΑΝΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ??

Υ.Γ. Sikia darling, εννοειται οτι οι πορτες του Οικου μας ειναι παντα ανοιχτες για σενα, αρκει φευγοντας να μη παρεις μαζι σου κανεναν contributorα ;-))

23/10/07 6:58 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Σ-Π-Α-Σ-Τ-Α-!
Σ-Π-Α-Σ-Τ-Α-!
Σ-Π-Α-Σ-Τ-Α-!
Αχαχαχαχαχαχ!

23/10/07 7:10 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Ε-Π-Α-Ν-Α-Σ-Τ-Α-Σ-Η!
Ε-Π-Α-Ν-Α-Σ-Τ-Α-Σ-Η!
Ε-Π-Α-Ν-Α-Σ-Τ-Α-Σ-Η!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

23/10/07 7:11 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος