Loucretia's

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Encore.



-Και μετά από αυτό το εξαίσιο video των Shakespear's Sister ευχαριστώ τη Λουκρητία και τους υπόλοιπους Βοργιάζοντες για τη φιλοξενία στον Οίκο της Αμαρτίας!

-Και γίνομαι καπνός και γιατί όχι και urban legend της μπλογκόσφαιρας à la Varetos ή έστω à la Κοκοβιός. :-P

-Και δεν θέλω σάχλες τύπου "στα τσακίδια να πας " ή οιμωγές του στυλ "γύρνα πίσω γιατί θα καταπιώ όλο το κουτί με τα λεξοτανίλ"! Ορίστε μας! :-P

Πάω γι' άλλα τώρα, λέμε...

Φιλιά πολλά και δηλητηριώδη Dearest!
Να προσέχεις τον εαυτό σου! ;-)

xxx

Υ.Γ.1. Όπως βλέπεις σου αφήνω το template στην τρίχα!
Κανόνισε να το ξεσκονίζεις που και που μη πιάσει και αράχνες! :-PPP

Υ.Γ.2. Μίλησα με τον Κοκοβιό χτες και μου είπε ότι έτσι και σε πετύχει "θα σου βγάλει το ποστίς τρίχα-τρίχα"! Αχαχαχαχαχαχα!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

Αυτά είναι!


H Gina Gershon η εκκολαπτόμενη femme fatale των nineties ιδιαίτερα γνωστή από το "ποιητικό αριστούργημα" του Paul Verhoeven "Show Girls", υποδύεται την υποψήφια Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Sarah Palin... και είναι Όλα Τα Λεφτά!

Μόνο Gina μου, κρίμα κορίτσι μου, που δεν χρησιμοποίησες και την κλασική σου ατάκα από την ταινία που σε έκανε γνωστή: "You are a whore, darlin'. We all are. We take the cash, we cash the check, we show them what they want to see!" Νομίζω ότι θα ήταν ιδιαίτερα ταιριαστή για τη περίσταση! :-P

Ετικέτες , , ,

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2008

Μη σβησεις


Εκεινο το φωτακι, το τοσο δα μικρο φωτακι, που φωτιζε τα παιδικα μας βραδια, όταν ξαπλωμενοι στα χορτα γεμιζαμε τα ονειρα μας με τα αστερια του ουρανου, εκεινο το φωτακι σβηνει.

Τα φωτα των πυγολαμπιδων σβηνουν, προειδοποιουν οι εντομολογοι, «Οι πληθυσμοί των πυγολαμπίδων έχουν μειωθεί κατά 70% τα τελευταία τρία χρόνια» κι «οι υποψίες στρέφονται στην επέκταση των πόλεων, τη βιομηχανική ρύπανση αλλά και τον τεχνητό φωτισμό που δυσκολεύει την επικοινωνία των εντόμων με παλμούς φωτός»

Και μενεις να κοιτας την ειδηση,

Όταν γυρω σου κι εντος σου, γινεται του Καυκασου,
Όταν η βια, η καταρρευση, η παρακμη, ξεχυλιζουν από παντου,
Όταν ζαλιζεσαι από κυμβαλα αλαλαζοντα,
Όταν κλεινεις το κουμπι του εσωτερικου σου διαλογου και σιωπας

Ερχεται αυτή η ειδηση – αδιαφορη για τον πολυ κοσμο, αγνωστες λεξεις για τους νεοτερους- και προσπαθεις να συγκρατησεις από τις λιγες αραδες τις θυμησες που αναβλυζουν. Εστω και ξεθωριασμενες, σαν το φωτακι των πυγολαμπιδων.



(η φωτο απο το getty)