Loucretia's

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2008

Αμερικανιές.


Για όσους έχουν αμφιβολίες για το μορφωτικό επίπεδο του μέσου Αμερικανού πολίτη, ορίστε ένα υποτιτλισμένο βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα ότι πρόκειται για φωστήρες!
Τα σχόλια δικά σας!

Υ.Γ. Νανάκο μήπως θα έπρεπε να ιδρύσεις παράρτημα της Σχολής Κουλεμανσον Σανσον στην Αμερική; Θα γίνεις rich & famous σε χρόνο dt, το νιώθω!

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2008

Εκστρατεία για να σωθεί από την εκτέλεση ο Αφγανός φοιτητής

Ελαβα το παρακατω μεηλ και το ανεβαζω εδω, ας ενωσουμε τις φωνες μας για ν' αποτραπει η θανατικη καταδικη στον 23ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ.

23χρονος φοιτητής καταδικάστηκε από το ισλαμικό δικαστήριο σε θάνατο.


Ο κ.Sayed Pervez Kambaksh είναι 23χρονος φοιτητής δημοσιογραφίας στο Αφγανιστάν που καταδικάστηκε απο το ισλαμικό δικαστήριο σε θάνατο. Ποιό ήταν το έγκλημα του; Κατέβασε από το διαδίκτυο ένα άρθρο για τα δικαιώματα των γυναικών!

Το άρθρο, που προερχόταν από περσική ιστοσελίδα, υποστήριζε ότι οι μουσουλμάνοι φονταμελιστές, που διατείνονται ότι το ίδιο το κοράνι καταχυρώνει την καταπίεση των γυναικών στις ισλαμικές κοινωνίες, έχουν παρερμηνεύσει τα λόγια του Πρόφητη Μωάμεθ... Ο 23χρονος μοίρασε το άρθρο σε συμφοιτητές και καθηγητές του με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε, να γίνει δημόσια συζήτηση για το θέμα. Το αποτέλεσμα ήταν να συζητηθεί, να δικαστεί με συνοπτικές διαδικασίες - χωρίς παρουσία συνηγόρου όπως ισχυρίζονται οι γονείς και οι φίλοι του - και να καταδικαστεί σε θάνατο.

Η βρετανική εφημερίδα Independent ξεκίνησε στις 31/1/2008 εκστρατεία για τη διάσωση του φοιτητή με βασικό αίτημα την ανστολή της εκτέλεσής του και την επανάληψη της δίκης με δικαιότερους όρους.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ PERVEZ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ:
independent

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση διαβάστε αυτό:
save-pervez

Και αυτό:
to-death-afghan