Loucretia's

Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2006

Α Π Ο Λ Υ Ο Μ Α Ι . . .



Τελικά αυτό το αίσθημα της (παράλογης; ) ευφορίας που νιώθει κάποιος όταν φεύγει από τη δουλειά του, είναι μοναδικό. Απορώ με τους ανθρώπους που στεναχωριούνται (αν και το να έχεις να θρέψεις παιδιά, σκυλιά και μια μουρλή πεθερά είναι ένα σχετικό βάρος) όταν συμβαίνει αυτό. Ανάλογα το χαρακτήρα, μπορεί να βοηθήσει να πας και πολύ μπροστά, ιδιαίτερα αν νιώθεις "κολλημένος".
Άσε που είναι και βοηθητικό στο να πεις επιτέλους όλα εκείνα που σε έτρωγαν και δεν έβρισκες τον τρόπο να τα εκφράσεις. Κάτι σαν την κάθαρση στο τέλος του δράματος (το οποίο μπορεί να είναι και τραγωδία, ανάλογα τη δουλειά).

Υ.Γ.#1: Πρέπει να γράψω μια οικονομική θεωρία περί αποδοτικότητας, και ένα εγχειρίδιο για τα τμήματα ανθρώπινων πόρων.

Υ.Γ.#2: Όποιος πιστεύει ότι οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες λειτουργούν καλύτερα από το Δημόσιο, απατατάται.

Υ.Γ.#3: Καλά μπάνια και σεξ να καθαρίζει ο εγκέφαλος καμμένοι.

Υ.Γ.#4: Για όποιον ενδιαφέρεται για εμβάθυνση: http://www.simplyfired.com/

Σάββατο, Ιουνίου 24, 2006

WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS




Αν μας δειτε ολους μαζι, το πολύ πολύ να σκεφτειτε ότι αυτοι οι παραξενοι κι ασχετοι μεταξυ τους ανθρωποι, τυχαια βρεθηκαν εκει γιατι περιμενουν το λεωφορειο της γραμμης.

Και με δεδομενο ότι εχω να μπω σε λεωφορειο από τα 12 μου (μολις φετος αρχισα να χρησιμοποιω μετρο) κι ότι στις 4 το πρωι που κυκλοφορουμε δεν υπαρχουν συγκοινωνιες, ο μονος λογος που βρισκομαι αναμεσα τους, είναι γιατι απλουστατα αυτοι είναι οι φιλοι μου.

Τωρα αν καποιος προσεκτικος και σοβαρος παρατηρητης, καθισει και μας παρακολουθησει για παραπανω από μιση ωρα, σιγουρα θα διαμαρτυρηθει στους αρμοδιους γιατι ο «Συλλογος Προστασιας Αδεσποτων Ζωων» δεν εχει επεκτεινει τις δραστηριοτητες του και στους ανθρωπους.

(προειδοποιηση: αν στις 5 τα χαραματα διασταυρωθειτε με αυτοκινητο του οποιου η οδηγος-οχι εγω, οχι εγω- με το ένα χερι κρατα το τιμονι και με το άλλο μικροφωνο στο οποιο αδει με παθος Μαρινελλα, κ’ οι υπολοιποι επιβατες ουρλιαζουν το ρεφρεν με χερια που εξεχουν σα πλοκαμια από τα παραθυρα προς επιρρωσιν του παθους τους, παρακαλω αλλαξτε παραυτα φαναρι, πεζοδρομιο κ’ λεωφορο, όχι δεν κινδυνευετε από συγκρουση αλλα από ηχορρυπανση :-ΡΡΡ)

Η αληθεια είναι ότι οποιος μας αντικρυζει για πρωτη φορα, αναρωτιεται τι κοινο εχουμε. Σας διαβεβαιω, ότι εκτος του γεγονοτος ότι χρησιμοποιουμε πιο πολύ τον Η/Υ από τη καφετιερα μας, κανενα άλλο κοινο στοιχειο δεν εχουμε μεταξυ μας. Ηλικιακα, επαγγελματικα, εμφανισιακα, εννοιολογικα, τελεολογικα, απεχουμε παρασαγγας.

Όμως ολοι οι φιλοι μου εχουν ένα κοινο παρανομαστη. Είναι ολοι τους εξαιρετικα ταλαντουχοι, κι όχι μονο σ’ ένα τομεα. Επισης διαθετουν ακραιο χιουμορ. Καθως και κοφτερη γλωσσα, αλλιμονο σ’ αυτόν που θα πεσει στο στομα τους. Ή θα τον στειλουν να εγκλειστει εθελοντικα στο Γκουανταναμο ή θα μεταναστευσει στη Γη του Πυρος να πουλαει παγακια.

Μην αναρωτηθειτε για το δικο μου ταλεντο ή χιουμορ. Δεν διαθετω τιποτα από τα δυο. Το μονο ταλεντο που διαθετω είναι ν’ απολαμβανω τις ευεργετικες επιδρασεις των ταλεντων των φιλων μου και ν’ αποφευγω με δεξιοτεχνια τα εγκεφαλικα που μου δημιουργουν τα ανηλεη πειραγματα τους.

Ναι, όπως καταλαβατε, όλα τα παραπανω ηταν μια καλη δικαιολογια για να θαψω για πολλοστη φορα τους εντιμοτατους φιλους κ’ φιλες μου αλλα και για να παρουσιασω τη προσφατη δουλεια ενός νεου φιλου μας και blogger, του Αλεξανδρου, που καθολου τυχαια και καθολου συμπτωματικα είναι αφιερωμενη στο Loucretia’s (χοχοχοχο)

Με αφορμη τον οικο των Βοργιων που κατοικοεδρευει σ’ αυτό εδώ το blog, o Αλεξανδρος ξετυλιγει ολο το ταλεντο και το χιουμορ του σ’ ένα αφιερωμα μοναδικο που θα εκανε ακομα και τα ψαρια του γλυκου νερου να χασουν όλα τα λεπια τους και ν’ αυτοκτονησουν στο πλησιεστερο ενυδρειο (Κοκι, κοπηκες;)

Σας παροτρυνω να το δειτε, ν’ απολαυσετε τις εκπληκτικες εικονες που εχει συνθεσει, ν’ ακουσετε τις μουσικες που το επενδυουν και πανω απ’ όλα να διαβασετε τα κορυφαια σχολια που το συνοδευουν (μη τρομαξετε από τον ογκο τους, εχουν απιστευτο γελιο, σας διαβεβαιω). Η Composition Doll, o George le Nonce, o E-Lawyer, o Ιουδας Ισκαριωτης, ο Verbal, ο Αθηναιος, ο Κοκοβιος και το Λολιτακι (σε εμφανιση-καμεο αμφοτεροι), τα 7Demons, καθως κ΄η Id-Vorgia junior, κεντουν κυριολεκτικα!!!!
Να ευχαριστησουμε επισης και την Raffinata, την Ιφιμεδεια, τη Lucy, τον Georgie και τη σεξομβοβα της μπλογκοσφαιρας τη Gourouna (παλι σεξ ειχες κι αργησες;;) για την εμφανιση τους.
Certain Plume, εχασες, ο τραχανας ηταν υπεροχος!!

Ολο το αφιερωμα (που περιλαμβανει σεχ, ιντριγκες, οργια πισω από τις κουρτινες, παστιτσιο από τα χερακια του George, μαστιγια, Ισκαριωτικα φιλακια, τον Νομο 2472 –μη ρωτατε τι γυρευουν οι νομοι σε οργια- λεοπαρ στρινγκ, καταρες, φλερτ, τζιν τονικ με θειαφι κι αγριο ξεμαλλιασμα) εδώ !!
Να σημειωσουμε ότι το αφιερωμα εκτυλισσεται σε 9 ποστ κι αξιζει να τα διαβασετε όλα !!

Υ.Γ. αν δε παινεψουμε το στηθος μας, θα πεσει ο Φουστανος να μας πλακωσει :-ΡΡΡΡ

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2006

Writer's Block



Ναι, καλα το καταλαβατε, εδω και καιρο βαριεμαι οικτρα να σκεφτω και να γραψω οτιδηποτε.
Αλλα κατι επρεπε να κανω για να παψουν τα τερατα Lordi -του προηγουμενου ποστ-να κυριαρχουν για βδομαδες στο blog!

(η φωτο: εργο του Αποστολου Καρακατσανη, The Secret, 2004)