Loucretia's

Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009

Το Παρτυ


Η προσκληση που εφτασε στο μεηλ μας απο επιτιμο μελος του Οικου μας για το (μεταμεσονυκτιο) παρτυ των γενεθλιων του, φανταζε ιδιαιτερα απειλητικη.

Αφενος μεν για την ωρα που γινοταν - μετα τις 12, τι στο καλο, τον κομη Δρακουλα ειχε καλεσμενο;- αφετερου γιατι ο τροπος που ηταν διατυπωμενη δεν σου αφηνε κανενα περιθωριο να πας με αδεια χερια, ουτε καν να προφασιστεις μερικη αμνησια...

Οποτε, αφου εφαγα ολο το Σαββατιατικο πρωϊνο να ψαχνω για δωρο κι ολο το Σαββατιατικο απογευμα να ξεροσταλιαζω στο κομμωτηριο με ενδιαμεση σταση το Σαββατιατικο μεσημεριανο οπου ετρεχα το ταλιμπανοσκυλο στους καμπους, κατηφορισα παρεα με τον Αλεξανδρο Βοργια στο πιο πολυπαθο σημειο της Αθηνας, τα Εξαρχεια...ευελπιστωντας να μη σκασουν μυτη οι κουκουλοφοροι και μαζευω τις ζαντες και τα τζαμια του αυτοκινητου μου απο τα πεζοδρομια.

Εννοειται φυσικα πως παρκαραμε με τη πρωτη.... τη πρωτη αυγουλα εννοω, μιας και γυρνωντας και ψαχνοντας εναγωνιως για μια θεση ελευθερη, κοντεψε να μας βρει το ξημερωμα. Ας οψεται ο φιλος μας ομως...

Τελικα με τα πολλα φτασαμε και μας υποδεχτηκε περιχαρης ο εορταζων, ενδεδυμενος καταλληλως για τη περισταση (μη φανταστειτε κανενα κοστουμι, ενα μακο φορουσε οπου πανω του ειχε γραψει με σχολικο μαρκαδορο τα ακατανομαστα....)

Δεν μπορω να πω ομως, ηταν ευγενεστατος και απολυτα φιλοξενος, τουτεστιν με το που σκασαμε μυτη, κουβαλησε αμεσως τους κουβαδες με τα πατατακια και τα δρακουλινια (ειπαμε μεταμεσονυκτιο παρτυ γαρ) καθως και το αγαπημενο του σνακ, ΩΜΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, τα οποια μασουλουσε απτοητος μπροστα στα εμβροντητα ματια μας για να μας αποδειξει ποσο νοστιμα ηταν! Ευτυχως ειμασταν ακομη στο μπαρ και παραγγειλαμε το 18ο ποτο μας για να καλμαρουμε προσωρινα τη δικαιολογημενη ταραχη μας.

Επρεπε ομως να περασουμε στη μεσα αιθουσα οπου γινοταν το παρτυ, ενας μικρος θεατρικος χωρος, με ολομαυρους τοιχους και ξυλινες κερκιδες...."δεν παω μεσα στα μαυρα σκοταδια αν δεν αναψεις κανενα πορτατιφ!" απαιτησα με βλοσυρο υφος καθοτι εχω ενα ψυχολογικο με αυτους τους χωρους ενθυμουμενη παλαι ποτε παραστασεις σε κατι πρωτοποριακους Φουρνους και Ψησταριες...ευτυχως ενα μικρο φωτακι που ειχε για να βλεπει τη playlist του παρτυ, βοηθησε να δω και τους υπολοιπους καλεσμενους του.

Αποριες της βραδιας (που θα απασχολησουν και τις επομενες γενεες)

Απορια 1η:
πως γινεται αυτο το θεοτρελο πλασμα να εχει τοσο ωραιους και σοβαρους φιλους;; (οι οποιοι ειχαν αραξει στις κερκιδες και επιδιδοντο σε θεατρικοπολιτικες αναλυσεις). Εμεις παλι ειχαμε αλλες εσωτερικες αναζητησεις τυπου: "ποτε θα βγει το φαί;" "σκασε κι ερχονται σουβλακια στις 2" "πως σου φαινεται ο ψηλος διπλα στην κολωνα;" "ωραιος, αλλα προτιμω τον διπλανο του"

Απορια 2η: πως γινεται να κλεινεις τα 33, να ακους ακομη Ηi-5 "Ξερω τι ζητααααωω" και να μη ξερεις πως μπαινει το flash στην ψηφιακη σου;;

Απορια 3η: τι γυρευαν τοσα συρματοπλεγματα στα σπιτια των απεναντι γειτονων; μπας και μας ειδαν κι οχυρωθηκαν καταλληλως;;

Απορια 4η: Αλεξανδρος:"με ρωτησε ο μπαρμαν απο ποια παρασταση ειμαστε, τι να του πω;" -"Ε, πεστου οτι ειμαστε απο το Τσιρκο Μεντρανο!!"


Highlights της βραδιας:

1) τα 200 και πλεον σουβλακια που κατεφθασαν απο τον περιφημο "Καβουρα" προς τερψιν των intellectuals παρευρισκομενων (κι οσο σκεφτομαι τους θεατες της επομενης παραστασης που θα μυριζουν τη τσικνα στην αιθουσα και θ'αναρωτιουνται απο που τους ερχεται...)

2) το kinky κολλαρο σκυλου που του εκανε δωρο (για το σκυλο του φυσικα) γνωστη ξανθια blogger και το οποιο φορεσε με καμαρι στο δεξι του χερι (βρε για το παιδι ειπαμε οτι ειναι, οχι για σενα!)

3)Η Λυρικη Σκηνη (τι γυρευει η Λυρικη στο παρτυ; μη ρωτατε εμενα, ρωτηστε τους νομομαθεις bloggers που συζητουσαν γι αυτην)

4) ο Γιωργος (ενας ειναι ο Γιωργος) που μας ξεκανε με τα αστεια του και τον σεξυ χορο του καθως και για την υπομονη που εδειξε να μας περιμενει μεχρι τις 5 το πρωι να μας μεταφερει στο παρκαρισμενο μας αμαξι (καθοτι τερας τυχης, ειχε παρκαρει απεξω ακριβως!)

5) ο barman, ξερω οτι με μισησε που του καταναλωσα ολο το αποθεμα απο τα παγακια του...αλλα τον ειχα προειδοποιησει!

6) οι ηθοποιοι και λοιποι συντελεστες της παραστασης που μολις ειχε τελειωσει, οι οποιοι εμειναν και στο παρτυ αλλα μας κοιτουσαν διαρκως καχυποπτα (αναρωτιεμαι γιατι...)

7) η Πωλινιτσα, αγαπημενη φιλη του εορταζοντα που μας ελυσε ολες τις αποριες για το που βρηκε τελικα ο ιδιος χωρο να αποθηκευσει την ηλεκτρικη του σκουπα στο νεο του σπιτι...

Αγαπητε μας επιτιμε Βοργια, και παλι Χρονια σου Πολλα και περιμενουμε προσκληση για να χορεψουμε με Hi-5 κι Αλεξια στο νεο σου διαμερισμα :-)))

17 Comments:

Blogger Σούλα Φρίκη said...

Τι παίζει με Βοργίες;; Κάθησα σήμερις ξεστραβώθηκα με τα μπλογκς διαβάζω, τρεις φορές είδα είπανε κι από έναν Βοργία. Υπάρχει ο Βοργίας; Τι να΄ναι;

17/3/09 4:44 π.μ.  
Blogger Tanila said...

Το μπούλο
ο παλιοκοιλιάς δε με σύστησε σε κανέναν

17/3/09 10:20 π.μ.  
Blogger Stefanos said...

ΟΚ εξαιρετική η φάση, αλλά νομίζω ότι με τις Hi 5 θα είχα αυτοπυρποληθεί..
(ναι ξέρω, γλυτώνοντας τον κόσμο από τη σάπια μου ύπαρξη, δεν ειναι ανάγκη να τα ξαναλέμε..)
Τανίλα σου χω γω παιδί τεφαρίκι, και του ρίχνεις και 4-5 χρόνια...

17/3/09 11:34 π.μ.  
Blogger nanakos said...

You beach!

Για να σου λύσω τις απορίες σου:

(α) οι φίλοι μου ανήκουν στα υψηλά κλιμάκια της διανόησης. Εσάς σας είχα καλέσει ως ατραξιόν (δεν θέλω να πω circus freaks) για να τους διασκεδάσω. Μission accomplished!

(β) Όταν δημιουργήθηκαν οι Hi-5 δεν υπήρχαν ψηφιακές μηχανές. Με kodak μιάς χρήσης τις φωτογράφιζα στις περιοδείες τους.

(γ) Λίγα λόγια για τους γείτονες γιατί έχουν φονικά ένστικτα (που συμμερίζομαι αμέριστα). Πέρνα μιά μέρα να σε συστήσω.

(δ)Η ερώτηση του μπάρμαν ήταν παγίδα. Αν του έδινες το παρασύνθημα (σ.σ. αντικολλητικό τηγάνι) θα κερδίζατε ένα δώρο. Δεν μπορώ να σου πω τί.

Αυτά και να με χαίρεστε!

17/3/09 1:14 μ.μ.  
Blogger Tanila said...

Ωχ ωχ ωχ


Εσταρινάκη, καταλαβαίνεις βέβαια ότι "τεφαρίκι", προερχόμενο από σένα, ακούγεται μάλλον δυσοίωνο!

17/3/09 1:21 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Αγαπητη Σουλα Φρικη, εν πρωτοις πρεπει να σας εκφρασω την υπερηφανεια των Βοργιων που εχουν αναγνωστες με τετοιο nick σαν το δικο σας, πραγματικα δεν εχουμε καλυτερο!!
Εν δευτεροις, σας εχω ανατριχιαστικα νεα, Βοργιας δεν ειναι μονο ενας αλλα ολοκληρο σόι και το χειροτερο, ζουν αναμεσα σας!

-Τanila, εχω να καταγγειλω οτι το εορταζον τορτελινι παραπλανησε το κοινο του, λεγοντας μας οτι περασες κι εφυγες...(διολου τυχαιο οτι στην πινακοθηκη των Βοργιων απεικονιζεται ως κομπρα) :-ΡΡ

-Προφητα μου, η αλλη επιλογη που ειχαμε ηταν να ακουσουμε τα πρωτα τραγουδια της Νατασσας Θεοδωριδου που της ειχε γραψει στο ξεκινημα της ο Τριανταφυλλος (απο την gold collection του Νανακου). Οπως καταλαβαινεις, οι Hi-5 μας ακουστηκαν σαν τον Messiah του Handel....

17/3/09 8:23 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αγαπητο μου τορτελινι,

με την παραπανω ομολογια σου, μολις εχασες την φριτεζα που ετοιμαζομουν να σου παρω για να σε επισκεφθω στο νεο σου σπιτι :-D

(μεινε με τα αντικολλητικα σου σαγανακια για να μαθεις!)

17/3/09 8:30 μ.μ.  
Blogger Parsifal said...

Ωχ, αυτό με τα σουβλάκια το έχασα. Το κέρας μου....

Ένας εκ των νομομαθών πανέμορφων δίμετρων που μιλούσαν για τη Λυρική.

17/3/09 10:40 μ.μ.  
Blogger Stefanos said...

οκ,εξακολουθώ να πιστεύω πως θα είχα αυτοπυρποληθεί ΚΑΙ θα είχα φουντάρει απο το μπαλκονι...

Τανιλα δεν εχεις δικιο.ΤΕΦΑΡΙΚΙ. 1.92,μορφωμένος,ξυδακιας,ροκας,μπλουζιστας,
χιουμοριστας και 27 χρονών,με στρατιωτικες υποχρεώσεις εκπληρωμένες.Το μονο κακο είναι ότι ο,τιδήποτε ανω των 23 το θεωρεί σιτεμένο..

18/3/09 10:32 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

1,92;;;;
παντα ηθελα εναν τετοιο αντρα! (για να κλαδευει την κληματαρια μου) :-ΡΡ

-Tanila, μη πτοεισαι, ευκαιρια να του αποδειξεις τη θεωρια περι καλων κρασιων ;-)

-Parsifal, οπερετικο, διμετρο και πανεμορφο πλασμα, οντως εχασες την πιο oriental στιγμη του παρτυ! (μεχρι και το σκυλι μου ευγνωμονει τον Καβουρα);-)

18/3/09 12:50 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Τανίλα ας όψεται ο εορταζόμενος που δεν μας γνώρισε! Next time! :-)

Duchessa μου έκτακτο το post! Και εις άλλες Β-Όργιες εξόδους! ;-)

18/3/09 7:26 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Nanako να σε χαιρόμαστε και thanks για τη φιλοξενία! :-)

18/3/09 7:31 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

το πάρτι έγινε σε θέατρο;; τσκ τσκ αυτοί οι νεωτεριστές, δεν ξέρεις πώς να τους μαζέψεις

20/3/09 7:59 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ξερουμε, με ωμα τορτελινια.

21/3/09 1:11 π.μ.  
Blogger Tanila said...

Yeap!
Όπως το είπα: "δυσοίωνο"
Έχει ακριβώς την ίδια ηλικία μ'έναν πρώην μου που τον παράτησα γιατί δεν είχε απογαλακτιστεί.

24/3/09 8:53 π.μ.  
Blogger georgethebeast said...

orea itan,fagame ,ipiame(coca cola)
xorepsame(me ligo fovo giati itan tou ethnikou mazemenoi kai fovithika mipos jafnika nomizoun oti einai stin candid camera),koutsomplepsame,zitisame tilefona alla tzifos,parkarame apojo....ante kai tou xronou sto megaro!!!!!!

24/3/09 4:16 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ZHLEYWWWWWWWWWWWWWWWWW

Xronia polla epitime. Kai tou xronou party sto Theatre of Dreams (ti k auto tsirkoulo einai). Mouts.

26/3/09 12:40 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος