Loucretia's

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

Τρια ζήτω για τον αρχιμαλάκα.



Καλέ μου χοντρέ...
Σε ακούω τώρα, να λες ότι δε χωράνε γενικεύσεις, ότι είσαι υπέυθυνος, ψύχραιμος, αποφασιστικός, ότι θέλεις την εξασφάλιση της νομιμότητας... Τι ωραία που τα λες...
Το τελικό νόημα της υπόθεσης είναι ότι δεν έχεις τα αρχίδια να υπερασπιστείς ούτε αυτό που υποτίθεται πως εκπροσωπείς. Τη μεσαία-κουτσοβολεμένη τάξη. Αυτή τη στιγμή οι επιλογές σου είναι δύο:

α) Αμολάς τα χοιρινά να μαζέψουν όλα τα πιτσιρίκια.
β) Βγαίνεις να κάψεις τίποτα κι εσύ μήπως και σου περάσει και το μικροτσούτσουνο κόμπλεξ.

Σε άκουσα όμως, και δε θα κάνεις τίποτα. Θα κλειστείς πάλι στο σπιτάκι σου, στη ζωούλα σου, σα να είσαι ο παππούς στη Νέα Σμύρνη που φοβάται να βγει στο μπαλκόνι μπας και τον βρει καμμιά μπατσόσφαιρα στα παπάρια.

Μπρρρρράβο αγόρι μου. Είσαι η απόδειξη ότι τα γονίδια είναι τελείως άσχετα με την ικανότητα. Βρες άλλη δουλίτσα, δεν είσαι γι' αυτή, ότι κι αν σου έλεγε η μαμά σου, ή αυτή η κακιασμένη μητριά η Ρουσσοπούλα.

Σουβλατζής θα είσαι άνετος. Θα νιώθεις και πιο κοντά με τα χοιρινά που σε φυλάνε, και για μια φορά στη ζωή σου θα τυλίγεις εσύ. Μαλάκα.

Υ.Γ.: Όποιος διαχειριστής θέλει ας το κατεβάσει. Αν ΔΕΝ κατέβει, ας μην αλλάξει.

7 Comments:

Blogger Michael Tsopeis said...

Μετά από αυτό το ξέσπασμα υπόσχομαι να επιστρέψω με ανάλυση που θα μπορούσε να διαβάσει και ο κ. Χατζηνικολάου στο δελτίο του (άντε να έχει και κανένα "θηριώδης μαλάκας" μέσα, a la Τράγκας συνταγή).

9/12/08 10:14 μ.μ.  
Blogger o kairos said...

Ω,ρε πιεση,που σηκωθηκε.Καλως.

9/12/08 10:19 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ο διαχειριστης δεν θα το κατεβασει, ουτε φυσικα θα το αλλαξει.

Θα εκφρασω μονο την αντιθεση μου στην ορολογια που χρησιμοποιεις η οποια ουδολως προαγει τον πολιτικο λογο, εφοσον θελεις να κανεις κριτικη σε πολιτικο προσωπο για τις πολιτικες του πρακτικες (κι οχι για τις επιδοσεις του στο ποδοσφαιρο ή το φαγητο).

Αν λοιπον εχεις συγκεκριμενες πολιτικες προτασεις για τα οσα διαδραματιζονται αυτες τις ημερες- χωρις την ευκολια των εκτονωτικων αφορισμων- να επανελθεις με post οπου θα μας εξηγεις τις θεσεις σου.

Ερρωσθε ;-)

9/12/08 10:25 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Με όλο το θάρρος αγαπητή Δούκισσα, το θέμα δεν είναι πλέον να προαχθεί ο πολιτικός λόγος αλλά, η πολιτική πράξη. Και για πράξεις είναι ικανοί μόνο οι πολιτικοί με αρχιδάκια... Κι όχι αυτοί που ΔΕΝ κάνουν τίποτα για να ΜΗΝ δυσαρεστήσουν κανέναν, ώστε να πάρουν όσο πιο πολλά ψηφαλάκια μπορούν... 'Η νομίζετε χέστηκε ο χοντρός (κι οποιοσδήποτε πολιτικάντης) για το δολοφονημένο ή τους "καμμένους" μικρέμπορους ?
Εμείς μπορούμε από εδώ (από το μπλογκ σου) να κάνουμε μια κριτική, ένα χοντρομπινελίκι και μέχρι εκεί. Αν είμασταν πολιτικοί θα κάναμε άλλα (ίσως) κι αν είχαμε και πιο πολλά αρχίδια μπορεί τώρα να είμασταν καβάλα σε κάνα κάγκελο (της πουτάνας, της Βουλής).

Και λίγα τους σέρνουμε (ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...)

9/12/08 10:51 μ.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

καλά, γυρίστε τώρα στον καναπέ σας με τα ποπ κορν.

10/12/08 12:54 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Μπινελικια στους πολιτικους ριχνουμε ολοι, ειτε κατ'ιδιαν με τους φιλους μας, ειτε στις διαδηλωσεις, ειτε στις κουβεντες μας στο ταξι κι ειναι ευνοητο γιατι εκφραζουμε την οργη μας και την αποδοκιμασια μας. Ειδικα αυτες τις μερες, περιδιαβαινοντας τη μπλογκοσφαιρα, συναντησα ουκ ολιγα. Οκ, και μετα, τι;;
Ετσι, το να διαβασω για
μια ακομη φορα περι "αρχιμαλακα" και "χοντρου" δεν μου προσφερει κατι καινουργιο, απλως αναμασα τα ιδια και τα ιδια και το κυριοτερο,
δεν με παει ενα βημα παραπερα. Ειναι προφανες οτι δεν διαφωνω με το πνευμα του κειμενου του Hpstg, διαφωνω με το γεγονος οτι προσφευγει σε
τετριμμενες και κλισε φρασεις για να κανει αντιπολιτευση, ενω διαθετει και μυαλο και πολιτικη κριση, για να γραψει πολυ καλυτερα και ουσιωδη πραγματα.

Συνεπως, my dear Hpstg, εχω απαιτησεις απο σενα....γι αυτο και σε ζοριζω :-ΡΡ

10/12/08 1:12 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

We do get the President we deserve!

Ο αρχιμαλάκας είναι πρόεδρος ενός λαού που αποτελείται μόνο απο μαλάκες...

11/12/08 10:49 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος