Loucretia's

Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2008

7+1=1

Ευτυχως που η μικρη μας Ιωαννα Alienlover περασε και μας σφυριξε οτι μας εχει κανει προσκληση στο παιχνιδι "7+1 πραγματα που μας σημαδεψαν το 2007", αλλιως ακομη θα κοιμομαστε κατω απο το igloo-template μας.

Κι επειδη οι υπολοιποι βρισκονται σε "εργασιακο ζενιθ" (ναι, ετσι λεμε τη χειμερια ναρκη εδω στα ανακτορα του Κρεμλινου), παλι θα φιλοτιμηθω να γραψω πρωτη μπας και ξεκουνηθουν (συντομο ανεκδοτο) και τα αλλα αστερια μας και ξαραχνιασουν το πληκτρολογιο τους :-Ρ

Καθως αναπολουσα τα γεγονοτα που θα αξιζε να αναφερω, ανακαλυψα οτι τα περισσοτερα τα εχω ηδη κανει post, οποτε η οποιαδηποτε αναφορα τους θα ηταν μια βαρετη επαναληψη. Υπηρξαν βεβαια και πολλες αλλες στιγμες, ειτε μαγικες ειτε οδυνηρες, τις οποιες ομως προτιμησα να κρατησω στο μικρο moleskin του μυαλου μου.

Πιανοντας το νημα απο την αρχη του χρονου και διαβαζοντας τι εγραφα ολους αυτους τους μηνες, σταθηκα στην αρχη και το τελος του 2007.
Τον Γεναρη του 2007 υποδεχομουν τη νεα χρονια με τους στιχους ενος παλιου τραγουδιου:
Que Sera, Sera,
Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.


Και τον Δεκεμβρη του 2007 αποχαιρετουσα το χρονο με ενα χαμογελο.

Χαμόγελα λοιπον και στους τιτλους της αρχης, χαμόγελα και στους τιτλους του τελους, ανεξαρτητως αν στα ενδιαμεσα γιναμε ενιοτε και μαλλια κουβαρια. Κι εκει συνειδητοποιησα οτι αυτο που κερδισα το 2007, ηταν οτι ηρθα επιτελους κι αραξα μεσα μου. Δεν ξερω αν αυτο λεγεται αποδοχη, παραδοχη, παραιτηση, λοβοτομη, ωριμοτητα ή απλως "μεγαλωνουμε Λουκ μου". Θα τολμουσα ισως να το ονομασω εναρμονιση, αν δε φοβομουν αυτη τη Κεφαλονιτικη λοξα που ελλοχευει μεσα μου :-Ρ Σιγουρα ομως εχει να κανει με μια αλλη σταση, πιο συναινετικη, πιο συγκαταβατικη, πιο ανθεκτικη αλλα και πιο ξεκαθαρη απεναντι σε ανθρωπους και γεγονοτα.

Και νομιζω οτι αυτη την "εναρμονιση" τη βιωσα με τον πλεον μοναδικο τροπο, οταν η αλλαγη του χρονου με βρηκε περιτριγυρισμενη απο τις ζεστες αγκαλιες και την αγαπη των δικων μου ανθρωπων κι οταν αργοτερα, αντικρυσα το ξημερωμα της νεας χρονιας μεσα στις αγκαλιες των φιλων μου, τραγουδωντας κι ουρλιαζοντας απο χαρα, σα να θελαμε να φτασουμε ψηλοτερα κι απο τον ηλιο που μολις ανετειλε.



That's all folks!
Ευχομαι η νεα χρονια να σας δωσει πολλες πολλες αγκαλιες και τις ωραιοτερες αναμνησεις ;-)

Η σκυταλη στους αγαπημενους contri, Ιdακι, Αλεξανδρο και Hpstg, στον Nonsense Madrigals μπας και ξεχειμαδιασει επιτελους και στον E-Lawyer με την ελπιδα οτι δεν θα μας αναφερει τους 7+1 αγαπημενους του νομους :-Ρ

10 Comments:

Blogger Alexandros said...

Βαριέμαι το ξαράχνιασμα οπότε θα πάω πάσο σε αυτό το παιχνίδι! :-P

17/1/08 11:58 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

auto me thn enarmonish, mporeite na mou peite perissoteres leptomereies parakalw? einai o stoxos mou gia to 2008 (den me pairnei pleon). To 2007 eixe kapoia thetika, alla ws epi to pleiston htan anus horribilis gia mena, hthelhmenh h anorthografia..DonnaBella.

18/1/08 12:35 μ.μ.  
Blogger kanataki said...

μάλλον δεν μπήκα σε μπλογκ,αλλά στην Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων...

υγ μα τόση αισιοδοξία ,ούτε στην μελωδία της ευτυχίας βρε αδερφέ!

18/1/08 3:07 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Κανατάκι
Αχαχαχαχαχα! Άστα έχω σοβαρές υποψίες ότι τον τελευταίο καιρό κάτι τρέχει με τη Λουκρητία! Αφού δεν την αναγνωρίζω πλεον!

Πού είναι ο καιρός που μας διαολόστελνε με το καλημέρα και ξεμαλλιαζόταν με τη μισή μπλογκόσφαιρα και μοιραζόταν μαζί μας τις πιο μοχθηρές της σκέψεις;

Έχουμε πήξει στο μέλι πλεον!

Αφού σκέφτομαι σοβαρά το επόμενο make-over του template να έχει ως κυρίαρχο χρώμα το ροζ και πολλές πολλές καρδούλες, αγγελάκια και συννεφάκια και τα συναφή! :-PPP

18/1/08 3:59 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Αγαπητή DonnaBella,
Μόλις διάβασα πιο προσεκτικά το μήνυμα σας και με όλη την εύγενεια που με διακρίνει ως Βοργία, θα ήθελα να μας εξηγήσετε τι εννοείτε με τη φράση anus horribilis που έχει και ηθελημένη ανορθογραφία.

Μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα στο παχύ σας έντερο;

18/1/08 4:17 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Χοχο, αθωα μου μικρα, δεν εχετε ακουσει το συνθημα που λεει: "Χαμογελατε, Κανει τους Αλλους Ν' Ανησυχουν"! :-ΡΡΡ

-DonnaBella, για την "εναρμονιση" δεν εχω να σου πω πολλα, απλα το καταλαβαινεις οταν χαμογελας για πραγματα που αλλοτε σε δαιμονιζαν ;-)

Και να μη το ξεχασω, το Idακι μολις αφιχθηκε απο Ιγγλετερα, δι ολιγας και περιορισμενας εμφανισεις! Παρακαλουνται οι αντρες του blog να ξαμοληθουν στους αγρους να μαζεψουν κανενα λελουδο για να την υποδεχτουμε ;-))

18/1/08 7:33 μ.μ.  
Blogger ΠΑΥΛΟΣ said...

Τι αισιόδοξο!
Καλή χαμογελαστή Κυριακή.

20/1/08 10:38 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Pavle, τελικα η αισιοδοξια επικρατησε και περασαμε μια τελεια Κυριακη ως Βοργιες ;-))

21/1/08 12:47 π.μ.  
Blogger un certain plume said...

Θέλετε να πείτε ότι τέλειωσε το 2007; Με συγχωρείτε, αλλά δε βλέπω τηλεόραση.

21/1/08 1:29 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αγαπητε μου Plume, το εξαιρετικο στη περιπτωση σας ειναι οτι γνωριζετε πως υπαρχει και τηλεοραση.

21/1/08 1:48 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος