Loucretia's

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2007

Μικρες Ιστοριες Φλερτ (μερος 3ο και τελευταιο: στη Παραλια) )

Μια από τις τελευταιες ηλιολουστες μερες του Σεπτεμβρη αποφασιζουμε με μια φιλη μου να παμε για μπανιο σε κοντινη παραλια. Είναι απογευμα, εχει αρκετη ζεστη κι εμεις αρκετη διαθεση ν’ απολαυσουμε τη θαλασσα.

Για κακη μας τυχη, όταν φτανουμε διαπιστωνουμε ότι επικρατει δυνατος αερας που ξεσηκωνει τεραστια κυματα γεματα φυκια, αμμο και πετρες, οποτε κάθε σκεψη για κολυμπι είναι απλως απαγορευτικη.
Αραζουμε κι εμεις στην -σχεδον αδεια- παραλια για να χαζεψουμε το αγριο θεαμα, πινοντας τον καφε μας και κουβεντιαζοντας διαφορα (σημ. όταν δυο γυναικες λενε ότι κουβεντιαζουν διαφορα, να ξερετε ότι το θεμα της συζητησης τους είναι παντα ένα: ΑΝΤΡΕΣ).

Καποια στιγμη χτυπα το κινητο μου κι οση ωρα μιλαω, η φιλη μου σηκωνεται για να ξεμουδιασει και πλησιαζει στη θαλασσα. Μολις τελειωνω τη συνομιλια, γυριζω να την αναζητησω και τη βλεπω να μιλα με έναν ψηλο γεροδεμενο τυπο, γυρω στα 30.

Με πιανουν τα γελια, «α ρε φιλεναδα» σκεφτομαι, «με το που εκανες δυο βηματα, αμεσως σου την επεσαν» (γιατι είναι και κουκλαρα βεβαιως). Αλλα από πού ξεφυτρωσε αυτος, αφου γυρω μας δεν υπηρχε ψυχη;
Η απαντηση ηταν απλη, ο τυπος τοση ωρα κολυμπουσε και μολις ειχε βγει από τη θαλασσα.

Μετα από λιγο τους βλεπω να κατευθυνονται προς στο μερος μου χαμογελαστοι. Γινονται οι συστασεις, αυτος ξεθαρρευει και μας ζητα ευγενικα να ελθει στη παρεα μας. Εμεις παντα με καλη διαθεση, δεν φερνουμε αντιρρηση (ετσι για να μη λετε ότι ειμαστε ακαταδεχτες και σνομπ) οποτε μαζευει τη πετσετα και τα τσιγαρα του και στρωνεται διπλα μας.
Του εκφραζουμε την απορια μας (με διακριτικο θαυμασμο) για το πως κολυμπουσε μεσα στα θηριωδη κυματα και μας εξηγει ότι ως μονιμος κατοικος της περιοχης είναι εξοικειωμενος με τη θαλασσα κι όχι μονο (να, κατι τετοια ακουω κι εγω και αρχιζω να συγκινουμαι). Μας απαριθμει όλα τα σπορ με τα οποια ασχολειται (πραγμα αλλωστε εμφανες πανω του) κι οση ωρα μιλαει, εγω τον παρατηρω. Εχει αρκετα συμπαθητικη εμφανιση, ομορφα πρασινα ματια και δειχνει καπως ντροπαλος.
Όλα καλα μεχρι εδώ (κι οι κοιλιακοι του ακομη καλυτεροι) αλλα κατι μεσα μου μου λεει να περιμενω….τι; δεν ξερω ακομα, θα δειξει.

Η κουβεντα μας συνεχιζεται με ανωδυνα θεματα,«πως περασα φετος τις διακοπες μου», «που βαδιζομεν ως εθνος», «πως να παραγγειλετε delivery στην αμμουδια» και διαφορα συμβατικα αστεια, ωσπου σε καποια στιγμη, αφου εχουμε εξαντλησει ολο το ρεπερτοριο, πεφτει αμηχανη σιωπη. Τοτε ο θαλασσολυκος, σε μια προσπαθεια αναζωπυρωσης της συζητησης, προβαινει σε μια θεϊκης εμπνευσης ερωτηση:

-«Κοριτσια, εσεις τι ομαδα ειστε;»

Χριστουλη μου, τι ακουσαν τ’ αυτακια μου; Σε ποια καψουλα του χρονου μπηκα και μ΄εβγαλε στις αλανες που παιζαμε παιδια και χωριζομαστε σε Ολυμπιακους-Παναθηναϊκους; Από τοτε που ημουν στο δημοτικο ειχα ν’ ακουσω αυτή την ερωτηση κι όπως καταλαβαινετε ο χρονος αρχισε πλεον να μετρα αντιστροφα για τον τυπο.

(Ανοιγω παρενθεση εδώ για να εξηγηθω και να μην παρεξηγηθω. Με το ποδοσφαιρο και τα λοιπα αθληματα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, αντιθετως το παρακολουθουσα και φανατικα μαλιστα πριν αρκετα χρονια. Και ουδεποτε αντιδρω ή μπλεκομαι στα ποδια των αντρων όταν θελουν να το δουν στο γηπεδο ή στη τηλεοραση. Αλλα όχι να το χρησιμοποιεις για να φλερταρεις, εκτος αν εισαι 15χρονος ή οπαδος του Πανιωνιου)


Ανταλλαξαμε γρηγορα βλεμματα με τη φιλεναδα, του στυλ «μηπως είναι καιρος να του δινουμε» αλλα επειδη ειμαστε και καλοπροαιρετα και καλωσυνατα πλασματα (ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;) αποφασισαμε να δωσουμε μια ακομη ευκαιρια στον φιλο μας, πριν το οριστικο αντιο.

Ο ιδιος φυσικα δεν ειχε καταλαβει τιποτα, θεωρουσε ότι η παγωνια που επεσε γυρω μας οφειλοταν στη δυση του ηλιου και σιγουρος πια ότι μας ειχε κερδισει, συνεχιζε να μας πυροβολει απτοητος και να κανει τη μια γκαφα πισω από την άλλη. Στο τελος μας εδωσε και τη χαριστικη βολη:

-«Κοριτσια, να σας πω ένα ανεκδοτο;»

(Ενστικτωδως φορεσα το μπουφαν μου)

-«Ναι, ναι, τωρα μπορεις να το πεις»


Και φυσικα μας ειπε, τι άλλο, ένα ανεκδοτο για ξανθιες. Ειλικρινα, θαυμασα τον εαυτο μου που καταφερε να προσποιηθει ότι ξεκαρδιστηκε στα γελια σαν να ακουγε το πιο πρωτοτυπο ανεκδοτο του κοσμου. Ρε γμτ, αδικουμαι, επρεπε να ημουν ηδη στο Εθνικο σαν εξαιρετικο ταλεντο.

Ευτυχως το σκοταδι που επεφτε γοργα, μας εδωσε μια καλη δικαιολογια να μαζεψουμε τα πραγματα μας αρον-αρον. Ξαφνικα θυμηθηκαμε ότι δεν μας αρεσει να οδηγουμε νυχτα, ότι τα παιδια στο σπιτι θα πεινανε (ποια παιδια δλδ, ολοκληρα θηρια) και με τις τσαντες στο χερι σηκωθηκαμε να φυγουμε.
Σαστισμενος από την ατακτη φυγη μας, μας ρωτησε:

-«Κοριτσια, δεν θ’ ανταλλαξουμε τηλεφωνα;»
(δεν αλλαζω καλυτερα χωρα;)
-«Μα φυσικα, δωσε μας το δικο σου και θα σε παρουμε εμεις» (σε μια άλλη ζωη, ισως)

Μας ειπε ότι χαρηκε πολύ που μας γνωρισε και μας εδωσε ραντεβου για την επομενη Κυριακη στην ιδια παραλια.

Δεν πιστευω να ρωτησετε αν πηγαμε…



Υ.Γ. για τις αναγκες της εικονογραφησης του ποστ, μας δανεισε το θανατηφορο κορμι του, γνωστος σεξυ και κουλτουριαρης μπλογκερ…..οποιος τον βρει, κερδιζει διπλη προσκληση για να παρακολουθησουν μαζι το αφιερωμα της Κινηματογραφικης Λεσχης στον κινεζικο κινηματογραφο.:-ΡΡΡ

23 Comments:

Blogger e-Lawyer said...

Νε.
Χαχαχαχα!

13/11/07 1:51 π.μ.  
Blogger Alexandros said...

Ο Νανάκος είναι το θανατηφόρο κορμί, αλλά δεν θέλω άλλη κινέζικη κουλτούρα! :-PPP

Έπαθα overdose το weekend! :-PPP

13/11/07 8:43 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

αγαπημένη μου καλημέρα.
Το φλερτ του τύπου της ιστορίας, μια χαρά ήταν(θα καταλάβεις σε λίγο γιατί). το λάθος σου είναι η ώρα που διάλεξες να πας στην παραλία. ποιός σου είπε γλυκιά μου ότι το ηλιοβασίλεμα που η μέρα φεύγει - πεθένει- ειναι η καλύτερη ώρα? είναι σαν να χάνετε μία ζωή. με το χάραμα έπρεπε να πας. (τώρα κατάλαβες γιατί ήταν εντάξη ο τύπος. Πεθαμένος από χέρι)χαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!
bravo στο μοντέλο σου. να του πεισ να σου δώσει την άλλη photo του την καλή.
καλημέρα
vassilis

13/11/07 11:37 π.μ.  
Blogger nanakos said...

Είσαι πολύ τιποτένια!

Μου είχες τάξεις φωτοσοπικό μαχαίρι στο μπούτι!

Δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία!

13/11/07 12:10 μ.μ.  
Blogger An-Lu said...

Μιά χαρά τη σκαπουλάρατε! Μήπως πρέπει να εκδόσετε οδηγό επ αυτού;!


ΥΓ Όσο για τη φωτό...είπα κι εγώ...στο Νανάκο την πέσατε;

13/11/07 4:05 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Αλεξανδρεεεεε! δεν διαγωνιζεσαι εσυ παιδι μου, αλλα οι αναγνωστες μας!!! ετσι δινουν, με τη πρωτο τη λυση;;; :-ΡΡΡ

-Βασιλησ, αχ Βασιλησ, κατ' αρχας δεν πηγαμε για μπανιο το ηλιοβασιλεμα, αλλα μεσημερακι μετα τη δουλεια μας. Αλλα και χαραμα που προτεινεις να παμε, το μονο που θα βρουμε στη παραλια θα ειναι οι εναπομειναντες συμπολεμιστες του Παυλου Μελα να κανουν αναταση-εκταση!

-Νανακο, δε φταιω εγω, ελειπε ο φωτοσοπερ μας ο Τakisch, γιατι ειχε shooting με την Ελισσαβετ στ' ανακτορα. Μη σκας ομως, μολις γυρισει θα σου προσθεσουμε το χασαπομαχαιρο στο μηρο κι εναν σαργο στον ωμο :-ΡΡΡ

-An-Lu, δεν ειναι καθολου κακη ιδεα, θα συνδραμετε με τις εμπειριες σας;;

13/11/07 4:39 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Πω πω πού πέφτεις κι εσύ βρε Duchessa μου!!!

:))

Ειλικρινά έχει καεί τόσο από τη δουλειά ο εγκέφαλος που δεν βρίσκω τίποτε constructive να σχολιάσω :(((

13/11/07 7:35 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

den einai o hpstg??apogoiteytika THELE FWTO TOU skiwdi. Pardon gia ta kefalaia, to iphone ftaiei

13/11/07 7:51 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Ιdaki, τι σου συμβαινει παιδι μου;; σε ποιο σκλαβοπαζαρο σε εχουν ριξει;; πες τα μας ολα!

-eman, ζητω συγγνωμη που δεν εβαλα φωτο του hpstg, δεν ηξερα οτι ειχε τοσο ενθερμους θαυμαστες, θα επανορθωσω λιαν συντομως :-ΡΡΡ

Υ.Γ. τι ειναι iphone?

(Takisch, μη τσιριζεις εσυ!)

13/11/07 9:18 μ.μ.  
Blogger the ibt said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaxaxaxaxaxa!

HPSTG, έχεις και θαυμάστριες με iPhone, ποιος τη χάρη σου!

13/11/07 9:24 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αμαν βρε Takisch, απο τη χαρα σου που ειδες iphone, αλλαξες το φυλο του eman, ακου θαυμαστρια, ημαρτον!

(εγω για θαυμαστες ειπα, οχι για θαυμαστριες) :-ΡΡΡ

14/11/07 12:12 π.μ.  
Blogger Suspect said...

νομιζω οτι εισασταν σκληρες απεναντι σε εναν ανθρωπο που προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι σας.

Αφου δεν του μιλαγατε, προσπαθησε να ανοιξει θεματα συζητησης...

14/11/07 3:22 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

"Δεν πιστευω να ρωτησετε αν πηγαμε…"
-------------------------
Kαι βέβαια δεν πρόκειται να ρωτήσω αν πήγατε ... Τζάμπα ερώτηση ...
Και βέβαια πήγατε ....Η κάθε μία χωριστά όμως .... Τέτοιο κελεπούρι δεν χάνεται .... Ούτε μοιράζεται , ακόμη και με την κολλητή σου .
Για τον .... ερωτιδέα της παραλίας μιλάω .
........................
.... Και για το .... φωτομοντέλο σας .....

14/11/07 3:40 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Ααα όλα κι όλα silia!! Το μοντέλο είναι έτη φωτός έμπροσθεν του επιδόξου!!

(φτου πάλι υπερασπίζομαι τον δάσκαλο που με μηδένισε. πρέπει να το κόψω αυτό!)

14/11/07 3:48 μ.μ.  
Blogger Μαρκησία του Ο. said...

Τέτοιο κορμί αλαβάστρινο και θανατηφόρο, σε θέλω μ' έναν όρο, μόνο το Νανακουλίνι μπορεί να έχει...

14/11/07 4:00 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Suspect, καθολου σκληρες δεν ειμαστε, απεναντιας και τον καλοδεχτηκαμε και κουβεντιασαμε μαζι του, χωρις ιχνος ειρωνιας. Ομως, δεν σου εχει τυχει κι εσενα, να μιλας με ατομα και να ξερεις απο το πρωτο 10λεπτο οτι οσο κι αν προσπαθησεις, η καταληξη θα ειναι "αλλος για Χιο τραβηξε κι αλλος για Μυτιληνη";

-silia, δεν υπηρχε περιπτωση να παμε χωρια, τοση χαρα δεν αντεχεται, θες να τη μοιραστεις βρε παιδι μου! :-Ρ

-Idaki και Μαρκησια,
αδικα πανε τα λογια σας, ο δασκαλος-φωτομοντελο ειναι ανενδοτος, ολοκληρο σιλο με φουντουνια του εδωσα κι ομως αρνειται να αναβαθμολογησει το γραπτο μου :-ΡΡ

14/11/07 5:33 μ.μ.  
Blogger the ibt said...

Που ΕΙΔΑ iPhone? Χα! Ξέρετε, Λουκρητία εδώ τα iPhone κυκλοφόρησαν προ εβδομάδας. Επίσημα. Κι έτσι δε χρειάζεται να απολογούμαστε από δω κι από κει για τα faulty κεφαλαία του.

Gimme a fucking break!

15/11/07 9:00 π.μ.  
Blogger guslee said...

Δε το τελείωσες το ποστ... τελικά τα είπατε την επόμενη Κυριακή; Και για να μην επικεντρώσεις όλη σου την ευγένεια σε αυτή την απάντηση, θα παίξω αντιπερισπασμό και θα κάνω ακόμη μια ερώτηση.. "Τι γίνεται όταν είμαι ναι μεν ένας φανατικός ποδοσφαιρομπασκετόφιλος, αλλά όταν είμαι με γυναίκα ξεχνάω και τι σχήμα έχει η μπάλα και ΑΥΤΗ μου κάνει ερώτηση "τι ομάδα είσαι"; πως το αντιμετωπίζουν αυτό βρε Loucretia;;;" Εκεί έπαιζαν τρεις περιπτώσεις: ή με τσέκαρε ή της άρεσα τόσο που ήταν αποφασισμένη να προβεί σε όποιου είδους συζητήσεις για να με ρίξει ή η ξανθιά βαφή είχε ποιο πολλές χημικές ουσίες από ότι θα έπρεπε (δυστυχώς το τρίτο) :Ρ (Υ.Γ. ήταν το 1ο μας ραντεβού οι δυο μας και ...ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ!!! Το πιστεύεις?!?!)

16/11/07 1:29 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Guslee, κι εγω Γαυρακι ημουν καποτε, αχαχαχα!
Ομως κι εσυ κι η κοπελα, ειστε σε μια ηλικια οπου αυτες οι ερωτησεις ειναι απολυτα θεμιτες και καθολου αστοχες. Το περιεργο θα ηταν να σε ρωτουσε απο το πρωτο ραντεβου, ποια ειναι η αποψη σου για τη πολιτικη κατασταση στη Βιρμανια!
Το main point λοιπον της ιστοριας μου, ειναι οτι δεν κανεις τετοια ερωτηση σε δυο γυναικες που εχουν αφησει προ πολλου τα 20, ειναι μαμαδες με παιδια και το μονο που δεν σκεφτονται ειναι ν' ανεμιζουν κασκολ και να πετανε μπουκαλια στις κερκιδες των γηπεδων!
Δεν τα ειπαμε ομως την επομενη Κυριακη, οχι γιατι ο τυπος ηταν ποδοσφαιροφιλος (καμια σχεση) αλλα γιατι πολυ απλα, απο την ολη συζητηση φανηκε οτι δεν ειχαμε κοινο πεδιο επικοινωνιας.

Στη δικη σου λοιπον περιπτωση, απαντας φυσιολογικα, δεν απαρνεισαι ποτε αυτο που εισαι κι αν εχετε κοινα ενδιαφεροντα, προχωρας αναλογως ;-))
Btw, υπηρξε δευτερο ραντεβου;

16/11/07 9:55 π.μ.  
Blogger guslee said...

Βασικά όχι, γιατί ενώ εγώ προσπαθούσα να μάθω αυτήν, εκείνη 8/10 φορές άνοιγε τη θεματολογία "ήξερες για εκείνη με ποιόν τα είχε πριν και πως χώρισε γιατί τη κεράτωνε με εκείνωνε..." :Ρ Άσε έμαθα όλη την ερωτική ιστορία 3 ζευγαριών, 2 που είχα δει μία φορά και ενός που δεν τους ήξερα καν... Πρακτορείο Ρόιτερ λέμε, φακέλωμα κανονικό! Στο τέλος του ραντεβού σκεπτώμουν 3 πράγματα: χωρίς καλό λόγο δε ξανακατεβαίνουμε οι δυο μας, όταν θα είναι να κατέβουμε με παρέα θα φροντίζω να υπάρχει πάντα κάποιος που να μπορούν να επικοινωνήσουν και ότι πρέπει όπως δίποτε να γνωρίσω τη κοπέλα που την παράτησε ο άλλος στο δεύτερο ζευγάρι, γιατί έμοιαζε να έχει περάσει τα πάνδεινα με τους άντρες... (btw, αν και δε προχωρήσαμε, πολύ καλή κοπελίτσα, αν δεν επέλεγε και κάφρους... ;) )

16/11/07 11:46 π.μ.  
Blogger patsiouri said...

Κάποτε είχαμε γνωρίσει με την κολλητή μου έναν υπέροχο τύπο. Εμείς γύρω 16, εκείνος μεγαλύτερος..Τον γουστάραμε τρελλά, τον παρακολουθούσαμε παντού και κάναμε τα πάντα για να κάθεται στην παρέα μας...
Προφανώς ε΄μασταν κακάσχημα γι αυτό δέν καταδεχτηκε ν'ασχοληθεί μαζί μας ξανά...
Ευτυχώς...
Ήταν ο Δημητροκάλλης...
Ακόμη αναρωτιόμαστε σε ποιό χαντάκι θα αναπαύονταν τα κοκαλάκια μας...

16/11/07 9:38 μ.μ.  
Blogger virginia Diakaki said...

xaxaxa ti vlakas otipos!

16/11/07 10:10 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Grand Duchesse, mes respects, car vous m'avez bien inspire!

17/11/07 2:49 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος