Loucretia's

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2007

Γιατί όλους εμάς μας ενώνει η Ελλάς




Ο Γιώργος Καρατζαφέρης από αρκετούς θεωρείται ότι ανήκει στον ακροδεξιό χώρο. Το 1974 εξέδιδε τη φιλοβασιλική εφημερίδα «Το Στέμμα της Δημοκρατίας».[5] Συμμετείχε παλιότερα στην ομάδα UEN, μαζί με τον Τζιανφράνκο Φίνι. Το 1998 ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή «συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας» επειδή κατά τη γνώμη του «είχε πρωταγωνιστές του αγώνα»[6]. Κατά καιρούς στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ έχουν συμμετάσχει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής [7]. Όταν αποκαλύφθηκε η συμμετοχή στεχών της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι συμμετείχαν επίσης δυο Εβραίοι, ένας τσιγγάνος και δυο ομοφυλόφιλοι. Η Χρυσή Αυγή, μέσω του Ν. Μιχαλολιάκου, δήλωσε ότι θίγεται ηθικά από τη δήλωση αυτή και απέσυρε την υποστήριξή της πλην των υποψηφίων. Η συμμετοχή Εβραίων στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. διαψεύστηκε από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας.

Η άποψή του για εφαρμογή ποσοστώσεων στην είσοδο των μεταναστών, στα πρότυπα ορισμένων Ευρωπαϊκών χωρών, έχει πολλές φορές δημιουργήσει συζητήσεις από τους πολιτικούς του αντιπάλους, καθώς έγινε αφορμή να κατηγορηθεί για ρατσισμό και ξενοφοβία. Έχει υποστηρίξει υπό μορφήν μομφής ότι κάποιοι Έλληνες πολιτικοί όπως ο Κώστας Σημίτης ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Μιλτιάδης Έβερτ για αδιευκρίνιστους λόγους έκρυψαν την Εβραϊκή τους καταγωγή και κάποιοι άλλοι το ότι είναι Μασόνοι. Έχει πει χαρακτηριστικά: «Πρώτον: Δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό κι ο πρωθυπουργός. Δεύτερον: Δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό κι ο κ. Καραμανλής. Τρίτον: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορεί να το πούνε πολλοί» (28/5/2002, Κόρινθος, δημόσια ομιλία). Με άλλη αφορμή από το κανάλι του: «(Ολα) συμβαίνουν εις εφαρμογήν των Πρωτοκόλλων της Σιών. Εις εφαρμογήν της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Και ποιοι εξυπηρετούνται; Από τη μια μεριά οι Εβραίοι, που είναι ο άμεσος αυτουργός κι από την άλλη ο Πάπας και το Βατικανό που είναι ο έμμεσος αυτουργός. (...) Μπορώ να σας φέρω περισσότερα του ενός παραδείγματα συνωμοσίας του Βατικανού και των Εβραίων κατά της Ελλάδος. Οχι ένα, όχι δύο, πάρα πολλά. (...) Ο Κώστας Καραμανλής πήγε με το ίδιο αεροπλάνο, το ίδιο αυτοκίνητο στην ίδια λέσχη με τον Γιωργάκη, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» (24/5/00). [8]. Αφορμή για να κατηγορηθεί και για αντισημητισμό έγιναν οι απόψεις του ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ήταν σχέδιο των Εβραίων.[9] Για το θέμα της ονομασίας της F.Y.R.O.M. έχει εκφράσει την άποψη ότι οι ως τώρα χειρισμοί στο θέμα δεν υπήρξαν οι κατάλληλοι και πως το όνομα της Μακεδονίας δεν πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμο.


13 Comments:

Blogger Mantalena Parianos said...

Σπουδαίο ποστ, φίλε.

12/9/07 3:30 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Τετοια να του λες Μανταλενα, και σε λιγο θα μας ζηταει να τον στελνουμε εκπροσωπο στα debates, ως αλλο Παπαχελα! :-ΡΡ

12/9/07 4:22 μ.μ.  
Blogger Mantalena Parianos said...

Ο Παπαχελάς δεν είναι τόσο ενημερωμένος όσο ο συνεργάτης σας Λουκρήτ.

Μια χαρά τα λέει ο hpstg. Εγώ πάλι θα πρότεινα, αν έχετε τέτοιο διαμάντι στο team, να τον ντύσετε όμορφα και να τον κατεβάσετε για βουλευτή - με ρήτρα να μοιράζεστε το μήνιαίο μισθό του. Σκέψου το λίγο:
με 6.000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως αυτά τα καθάρματα, θα ζείτε πέντε έξι άνθρωποι μια χαρά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ - και το ίδιο κι αυτός βέβαια, μια που κάθε άλλο παρά δουλειά είναι το βουλευτιλίκι.
Ε;

:)

13/9/07 9:56 π.μ.  
Blogger BeeHappy said...

Ο Πρόεδρος ως εξόχως οξυδερκής οσμήστικε το φόβο του μικρομεσαίου μικροφουκαρά που αισθάνεται ξαφνικά να γκρεμίζεται η θέση του σε αυτό που ονομάζουμε μεσαία τάξη. Και επειδή όπως λέει και το τραγουδάκι, η μεσαία τάξη θέλει κι αυτή λιγάκι να διατάξει, γαντζώνεται από τον πρώτο που θα της απλώσει το χέρι.
Όλα τα φασιστικά κινήματα είναι εξόχως μικροαστικά και σε αυτήν την κοινωνική τάξη στηρίζονται.
Αν μάλιστα η συνταγή περιέχει και ολίγη από "ορθοδοξία" το πιάτο είναι πλήρες.
Ο πράσινος "σοσιαλισμός" κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή μεσαία τάξη από ανθρώπους που μέχρι πριν δεν τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός τους (για να θυμηθούμε τον σοσιαλιστή Κατσιφάρα - αχ ρε πατέρα, 16 χρόνια εξορία για να γίνει ο Κατσιφάρας υπουργός...). Τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν ότι με πορδές δεν βάφονται τ΄ αυγά. Ο Πρόεδρος τους δίνει την ελπίδα να συνεχίσουν το όνειρο.
Όσο για το όνομα (και τα ονόματα γενικά). Καθώς είμαστε ιδιαίτερα υποκριτές για να παραδεχτούμε ότι το όνομα είναι το φαί μας, φωνάζουμε ότι το όνομα είναι η ψυχή μας.

13/9/07 11:24 π.μ.  
Blogger I.I said...

Θα συμφωνήσω με την Μανταλενα και θα προσθέσω επίσης:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΤΟ!!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ: ΠΟΙΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ;;;; ΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ;;;

αχ, ζωή ακόμη με εκπλήσσεις!

13/9/07 11:31 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Αίσχος. Πρώτα μας αμαυρώνετε την οικογένεια και έπειτα σας προσκυνούν παρά την προσβολή της Βοργίας αιδούς :PP

Μου άρεσε πολύ το πολιτικό αφιέρωμα, γιατί ήταν σταράτο και ψαγμένο (οκ - για τα δικά μου δεδομένα, γιατί από το να βουτηχτώ στο παρελθόν του χεράτου προτιμώ να πέσω στη λυματολάσπη του Θερμαϊκού). Επίσης γιατί επιβεβαιώνει αυτό που βλέπω: άχρηστοι και επικίνδυνοι άνθρωποι μόνο φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα, ή μάλλον να ταΐσουν τα συμφέροντά τους για όσο προλάβουν πριν έλθει ο επόμενος.

Ξέρω πλέον πού να στείλω μερικούς μερικούς για ταχεία επιμόρφωση πριν την Κυριακή!! ;)

13/9/07 12:41 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΠΟΙΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ;;;;

Πλήρης καταμέτρηση απο τότε που η παναγιοτάτη loucretia επιβιβάστηκε σε ΚΤΕΛ το 2003 δεν έχει γίνει.

Επίσης, σε ποιόν κάνει μπανιστήρι ο Πρόεδρος;; Με παίρνει μάτι; Φαντάζομαι τη θέση του στο θέμα περί Προσωπικών Δεδομένων.


Αμ δεν τον βλέπω μόνο εκπρόσωπο! (ίσως να στήνει και τα σκηνικά :P)

13/9/07 1:38 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Μανταλενα, το θεμα δεν ειναι να τον ντυσουμε ομορφα για να τον κατεβασουμε βουλευτη, το θεμα ειναι να τον κουρεψουμε ομορφα γιατι με αυτο το μαλλι-"φωλια πελαργου"- που κυκλοφορει, το πολυ πολυ να παρει ψηφο απο κανεναν οπαδο του ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α. (στην αισθητικη μας) :-ΡΡ
Εννοειται φυσικα οτι τον μισθο του θα τον μοιραζεται μαζι μας -αν και η Εφη Σαρρη δηλωσε οτι ως τραγουδιστρια βγαζει τουλαχιστον τα τριπλασια- (!!)

-Ιουδα, βαλθηκες να σπειρεις διχονοιες στον Οικο μας,εεε;; Σε πληροφορω λοιπον οτι ο τελευταιος σοβαρος ανθρωπος που περασε απο τ΄ανακτορα μας, ηταν ο μπογιατζης που φρεσκαρισε τις χαιτες των λιονταριων :-ΡΡΡ

-eman, να δω ποσοι φουρνοι θα γκρεμιστουν οταν θα παρεις εσυ το διπλωμα! :-ΡΡ

13/9/07 6:26 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Καλά ο άνθρωπος είναι όλα τα λεφτά! Τον είχα πετύχει μια φορά σε μια ταβέρνα στο Καβούρι Βουλιαγμένης πριν
ένα μήνα και καθώς συζήταγα με την παρέα μου αν απέναντι μας ήτανε το ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης εκείνος μας απήντησε και μας έλυσε την απορία.
Είναι αρκετά επικοινωνιακός αλλά...
Μένω με το αλλά! Την ψήφο μου πάντως δεν του την δίνω.
Η πλάκα θα είναι ο Αδωνης να γίνει βουλευτής.Προτιμώ την Σαρρή!:-)

13/9/07 7:14 μ.μ.  
Blogger guslee said...

Μπράβο hpstg, ωραίο το άρθρο. (απλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε συγκεκριμένα κομμάτια του)

14/9/07 8:11 π.μ.  
Blogger Michael Tsopeis said...

Μπορείς να επεκταθείς αγαπητέ/η, δεν υπαρχει θέμα...

14/9/07 10:05 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Με λενε θαναση
eιμαι 42 χρονων
και εχω μια "πανεμορφη" κορουλα

Χαρις στον Σημιτη διοριστηκα στο Eλ.Δημοσιο
Με τον Γ.Παπανδρεου θα παραμεινω στη θεση μου

Ονeιρευομαι εναν καλυτερο κοσμο...

Σε αυτες τις eκλογες ψηφιζω ΠΑΣΟΚ!


ΠΑΣΟΚ, η ανοδος του μικροαστισμου

14/9/07 3:42 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μια τσιγγάνα βρέθηκε την ημέρα της γέννησης της στο νοσοκομείο και οι γονείς της Αλέκας θέλησαν να τους πει την μοίρα της νεογέννητης κόρης. Η τσιγγάνα πήρε το χέρι του μωρού και το περιεργάστηκε. Μια τεράστια γραμμή ξεκινούσε από τον αριστερό αντίχειρα , διέσχιζε την παλάμη, το χέρι, το αριστερό μέρος του θώρακα και κατέληγε στο πόδι της μικρής Αλέκας.
-”Το βλέπετε αυτό” είπε έντρομη η τσιγγάνα που δεν είχε ματαδεί τέτοιο πράγμα ” Είναι η γραμμή του κόμματος…εάν ξεφύγει έστω και λίγο απο αυτή το παιδί θα πεθάνει” είπε και έφυγε γρήγορα ψυχανεμιζόμενη το αρνητικό τσί που απέπνεε ο χώρος.

Η μητέρα της άρχισε να κλαίει, ήταν ο δεύτερος κακός οιωνός απο τότε που ο γιατρός της είπε οτι θα έχει δύσκολη γέννα επειδή η μήτρα της είχε σχήμα δρεπανιού και το παιδί είχε κάτσει σα σφυρί μέσα της. Οι γονείς της μικρής Αλέκας αποφάσισαν να τάξουν το παιδί στον άγιο Ιωσήφ.

14/9/07 4:07 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος