Loucretia's

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2007

To Sir with love!


Άπαντες οι Βοργίες (πλην hpstg) έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Κουλεμανσόν 2007 στο blog του μεγάλου δασκάλου Νανάκου και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα.

Για να γίνει η αναμονή μας πιο ευχάριστη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόλυτη κουλεμανσόν-σανσόν ερμηνεία του
"I Will Always Love You" από την Nevena Coneva
στο Pop Idol της Βουλγαρίας.

Τα δικά μου σχόλια σχετικά με την ερμηνεία είναι περιττά... Δικό σας!

Υ.Γ. Δάσκαλε σ' ευχαριστώ για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά! Μόνο μη ξεχάσεις να μου βάλεις πιο καλή βαθμολογία από την Λουκρητία και το Idάκι για να σκάσουν από τη ζήλεια τους! Χεχε! :-PPP

22 Comments:

Blogger Loucretia said...

Αγαπητα μου Βοργια,
ειμαι ιδιαιτερως υπερηφανη για την εξοχη εμφανιση που πραγματοποιησε ο Οικος μας στα "Κουλεμανσια 2007"-που φυσικα για μας ηταν ενας απλος περιπατος- καθως και για το γεγονος οτι αποδεικνυουμε καθημερινα ποσο αξια φερουμε τον τιτλο των προγονων μας, επιδιδομενοι σε ολες τις δυνατες κι αδυνατες ραδιουργιες, τοσο μεταξυ μας οσο κι απεναντι στους οχτρους μας! :-ΡΡΡ
Αβε Βοργιες!

14/6/07 5:03 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Άβε Loucretia, Duchessa των απανταχού Βοργίων! Αχαχαχα! :-PPP

14/6/07 5:46 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Έτσι, να βλογάμε τα γένια μας!! :ΡΡΡΡ

Πάντως χθες που έγραφα την απάντησή μου στο γραφείο, δεν μπορούσα να γελάσω με την ησυχία μου, οπότε το έκλεισα κ το άφησα. Όταν γύρισα σπίτι μετά από έξοδο στις 11, κάθησα να δω αν είχε απαντήσει άλλος, και το ξαναδιάβασα εξαρχής. Ε, ρωτήστε: πόση ώρα γελούσα μόνη μου, και πώς με κοίταζε το ανυποψίαστο ήμισυ. Έκανα καινούριο συκώτι λέμε!!

14/6/07 10:03 μ.μ.  
Blogger nanakos said...

Λοιπόν, ακούστε να σας πω:

Καταρχάς Αλέξανδρε, αν είχες απαντήσει παραθέτοντας ΜΟΝΟ αυτό το βίντεο και το όνομα σου, θα είχαν τελειώσει αμέσως οι εξετάσεις, θα είχε κλείσει η σχολή κι εγώ θα έκανα μπραζίλιαν γουάξ στη Γη του Πυρός! Απαιτώ όμως να κατεβάσεις το βίντεο γιατί αν το δει ο Εθνικός Σταρ μπορεί και να το πει το τραγουδάκι σε ρυθμούς 'Γλύκα-Γλύκα'!

Τα γραπτά σας δεν τα έχω διορθώσει ακόμα γιατί θέλω να τελειώσει πρώτα το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και μετά να αφοσιωθώ απερίσπαστος. Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι από μια γρήγορη ματιά συμπέρανα πως είτε εγώ είμαι φοβερός καθηγητής είτε το κουλεμανσόν είναι τελικά γενετικό ταλέντο. Από εσάς φυσικά έχω μεγάλες απαιτήσεις και είμαι βέβαιος πως έχετε διαπρέψει. Μου κάνει βέβαια εντύπωση πώς και δεν παρουσιάστηκε το σανσόν της Ευελπίδων, E-Lawyer.
Εν κατακλείδι και δεδομένου του άριστου και επιμελέστατου πρότερου βίου του Οίκου σας πιστεύω πως μπορείτε ήδη να απολαμβάνετε χωρίς άγχος τις καλοκαιρινές μπαντίντες σας. Αν και ξέρω πως ένα απλό "προάγεσθε" δεν θα σας ήταν ποτέ αρκετό.

Μετά τιμής,

Νανάκος.

15/6/07 10:39 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Θα μπορούσε να είναι η κόρη της Έφη Θώδη! Εχει επιρροές απο αυτήν.

15/6/07 1:04 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Πολυχρενεμένε μας Δάσκαλε,

Σε ευχαριστώ εκ μέρους του Οίκου μας για την αναγνώριση της προσφοράς μας στο κίνημα του κουλεμανσόν.

Αναμένουμε τις βαθμολογίες μας με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τώρα όσον αφορά την απαίτηση σου σχετικά με το βίντεο και με όλο μου το σεβασμό προς το θεάρεστο προσωπό σου πρέπει να αναφέρω το εξής:

Στο χρυσόβουλο σύστασης του Οίκου μας περί το 1400 μ.Χ., αναφέρεται μεταξύ άλλων ως καθήκον των μελών της Δυναστείας μας το "ξεμπούρλεμα" και η προβολή των απανταχού Β-οργίων με απώτερο σκοπό την έμπνευση των δημιουργών από όλους τους κλάδους των τεχνών και των γραμμάτων, έτσι ώστε να μας απαθανατίσουν στο διηνεκές μέσα από τα έργα τους.

Όπως καταλαβαίνεις Δάσκαλε η απαίτηση σου αυτή αντιβαίνει στο καταστατικό μας, μιας και η ερμηνεία της Βουλγάρας αοιδού εκτός από κουλεμανσόν ταυτόχρονα είναι και ένα πρώτης τάξεως Β-όργιο.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να σε δυσαρεστήσουμε ενόψει των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων Κουλεμανσόν 2007 αφήνω στην κρίση της κεφαλής του Οίκου μας Λουκρητίας το θέμα αυτό.

Εξάλλου μόνο η Duchessa μας έχει την αρμοδιότητα από το καταστατικό του Οίκου μας να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για να αποσυρθεί το εν λόγω βίντεο.

Μετά τιμής,

Αλέξανδρος Βοργι-art-ζων

15/6/07 2:22 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Η δικιά μου βούλα.

Ας είναι και Πίκρα-Πίκρα. Σκοτίστηκα!!!!

15/6/07 3:54 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Το βιντεο αποκλειεται να κατεβει.

Τετοια φωνη-παρκινσον, ειχα χρονια ν' ακουσω.
Και το θεμα δεν ειναι να τ' ακουσει ο Εθνικος Σταρ, εμας μας ενδιαφερει να τ' ακουσει η Ξανθη Περακη και να μας αρχισει στις τρεμουλοτσιριδες!

15/6/07 4:41 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο Εθνικός Στάρ έχει και site! Aπολαύστε τον. Μπορείτε να κατεβάσετε και τα τραγούδια του!!!!!
www.chihuahua.gr και www.parishilton.gr

Πάντως σαν τον Φλωρινιώτη κανένας! Λάμπει ο άνθρωπος!!!!!!!!!

15/6/07 5:35 μ.μ.  
Blogger nanakos said...

Καλά! Όταν όμως το τραγουδήσει η Κέλλυ Κελεκίδου με τη συνοδεία κρητικής ΚΑΙ ποντιακής λύρας, η πόρτα του πανδοχείου μου "Το Κουνηστό Πόννυ" θα είναι ερμητικά κλειστή για τα αλαλάζοντα πλήθη!
Μάλιστα!

15/6/07 7:38 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Σεπτε μας δασκαλε,
αντιλαμβανομαι οτι θα εχετε ενα μακρυ, επιπονο και βεβαρυμενο Σ/Κ για να διορθωσετε ολα αυτα τα γραπτα τα οποια θα μπορουσαν φυσικα και να εκδοθουν ως σηκουελ του "Κλουβιου με τις Τρελλες", πλην ομως θα πρεπει να σας υπενθυμισω οτι:

Ο Οικος μας εχει αποφοιτησει απο το πρωτο κιολας μαθημα της Νανακειου Σχολης, μετα βαίων και κλαμπ-σαντουϊτς. Το γεγονος οτι προσηλθαμε συσσωμοι στις εξετασεις οφειλεται σε μια βασικη μας αρχη, "οπου γαμος και κουλά, η Βασιλω πρωτη". Επισης, υπεραμυνομενοι του "αδιαβλητου" (που τοσο λατρευουμε)των εξετασεων σας, προσδοκουμε να διακοσμησουμε το υπερφορτωμενο σκρινιο μας με ενα ακομη βραβειο :-ΡΡ
(φημες που λενε ότι απο τα επομενα Κουλεμανσια θεσπιζεται ειδικη κατηγορια βραβειου για προχωρημενους με τιτλο "Ftase tous Borgies an mporeis" φερονται ως αληθεις)
Υ.Γ. Ο Elawyer περιοδευει στας Ευρωπας διαδιδοντας παντου τις αρχες της σχολης σας, εξου κι η απουσια του.

16/6/07 9:28 π.μ.  
Blogger oni said...

Oso ki an 8a 8ela na balw triklopodia stis epidoseis sas kai na stef8w to fytouklaki ths Nanakeiou Sxolhs, ofeilw na omologhsw pws to videaki ayto me isopedwse. Ti kefi! Ti mprio! Ti koulemanson! Ta sygxarhthria mou stous ekplhktikous akseperastous symma8htes (8elw ki allous ba8mous twra gia thn eygenh amilla pou epideiknyw kai to akeraio tou xarakthra mou pou de ksemalliazw tis borgies oles mazi pou mou kleboune th doksa!)

16/6/07 9:03 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ιχχχχ, Oni αθωο μου παιδι, μολις διεπραξες το μοιραιο λαθος!!

Τι λεξεις ειναι αυτες που χρησιμοποιεις, ακου "ευγενη αμιλλα", ετσι και το δει ο δασκαλος οχι μονο δεν θα σε προαγει, αλλα θα σε αποβαλει δια παντος! Και συνεχιζεις, μιλωντας για το ακεραιον του χαρακτηρα σου κι οτι δεν θες να μας ξεμαλλιασεις, παει, με αυτα υπεγραψες τη θανατικη σου καταδικη, ο Νανακος θα σε στειλει σουμπιτο και με συστατικη επιστολη στις Ουρσουλλινες!
Αχ βρε Oni, δεν ηξερες οτι ενα απο τα συνθηματα του κουλεμανσον ειναι "Ελα να τσουρομαδηθουμε darling";

Υ.Γ. φυσικα, αν μας κανεις μια καλη προσφορα.... μπορουμε παντα να κανουμε delete το comment σου, αλλιως θ' αναγκαστουμε να σε καταδωσουμε στον Δασκαλο....και θαναι κριμα....γιατι εγω τουλαχιστον σε θεωρω ανερχομενο ταλεντο... ;-))

16/6/07 10:32 μ.μ.  
Blogger oni said...

Ma den exeis katalabei pws eimai mia "anypotakth kardia" pou den akolou8ei tous kanones? Etsi k gw feromai oso pio koula sthn pio koulemanson sxolh gia na mhn yparxei logikh se kanenan galaksia! Kai mhn anhsyxeite eseis oi Borgies, exw balei hdh enan yper-io mazi me tis apanthseis pou 8a parete gia na exw thn kalyterh ba8mologia ap olous kai na mh xreiastei na xalasw to ekplhktiko manikiour mou ksemalliazontas sas kai "ta nyxia mou mphgw" san th Marw. Ame ;P Xixixi

17/6/07 1:03 μ.μ.  
Blogger Σπύρος Σεραφείμ said...

αριστούργημα!
:)

17/6/07 10:48 μ.μ.  
Blogger nanakos said...

Είμαι τόσο περήφανος που οι μαθητές μου είναι τέτοιοι παλιοχαρακτήρες! Έχω μια συγκίνηση που βράζει στα στήθια μου σαν κακαβιά στο γκαζάκι!

Σνιφ!

18/6/07 11:33 π.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

θα αρισστεύσω και θα ζηλεύσετε

18/6/07 4:58 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Τελος παντων δασκαλε, νομιζω οτι ο Oni γλυτωσε τη τελευταια στιγμη την αποβολη, πεταγοντας στο παραπεντε μια Μαρω Λυτρα.

(αν και μεταξυ μας, ηλικιες σαν του Oni θαπρεπε να μενουν τουλαχιστον μεταξεταστεες για ενα και μοναδικό λογο, οταν εμεις εντρυφουσαμε στη κουλοσυνη των '80'ς, λουζομενοι ολη τη περμαναντ και τη βατα, μην αναφερω και τα παντελονια με τη λευκη ζωνη και ξερασω τωρα, αυτα τα μικρα απλως επαιζαν με τα πιγκουϊνακια) :-ΡΡΡΡ

18/6/07 5:08 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Υοreeka, παιζεις με extra bonus το Ποντιακο σου κυτταρο κι αυτο λεγεται αθεμιτος ανταγωνισμος! :-ΡΡΡ

18/6/07 5:12 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Δυστυχώς ο Γιωρίκας έχει εγγυημένη απόδοση λόγω DNA, αλλά Ducchessa μου, αδίκως σας καταλαμβάνει ο φόβος. Έχουμε διαπρέψει - και έχω ινσάιντ ίνφο.

Φιλιά στο Βοργιοσόι, άντε και στους υπόλοιπους (φυλαχτείτε λέγω).

18/6/07 6:06 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Idακι
Έλα! Μην μου πείς! Ν' αρχίσω τις ετοιμασίες για τη δεξίωση; Χεχε!

Χμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι οφείλω ένα αφιέρωμα στον Πόντιο φίλο μας, εδώ και επτά μήνες.

Λοιπόν το πήρα απόφαση και δεν θέλω "μα" και "μου"- [ακούς Dearest? :-P] μία βδομάδα μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων Κουλεμανσόν 2007 θα γίνει εδώ μέσα του Πόντιου Β-Οργίου το κάγκελο για να γιορτάσουμε το θριαμβό μας!

Περισσότερα προσεχώς...μέχρι τότε
"À tout à l'heure"! :-PPP

18/6/07 7:04 μ.μ.  
Blogger christina said...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις το είδα και ούτε να γελάσω δε μπορώ από το σοκ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ τραγουδάω έτσι όταν πλένω πιάτα ξεμέθυστη.

Σε ποια δισκογραφική να παρουσιαστώ;

20/6/07 8:43 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος