Loucretia's

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2007

Μα δεν είναι κατά-πληκτικό;!

Αυτό το "αριστούργημα" είναι το καινούργιο λογότυπο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012. Σχεδιάστηκε από την εταιρία Wolf Olins που για όσους δεν το γνωρίζουν δημιούργησε και το brand των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, σε συνεργασία με την Red Design Consultants.

Το λογότυπο αυτό σύμφωνα με την επιτροπή διοργάνωσης δεν είναι ένα απλό λογότυπο αλλά μια ολόκληρη φίρμα (brand) που θα φέρει τους νέους κοντά στους αγώνες μιας και χρησιμοποιεί στοιχεία της γλώσσας των γκράφιτι!

Δυστυχώς γι' αυτούς όμως η καινούργια "φίρμα" έχει προκαλέσει ομόφωνη διεθνή κατακραυγή και πυκνώνουν συνεχώς οι φωνές που ζητούν την άμεση απόσυρση της!

Η ταινία που χρησιμοποιήθηκε για την παρουσίαση του σήματος έχει ήδη αποσυρθεί επειδή διαπιστώθηκε ότι μπορεί να προκαλέσει επιληπτική κρίση σε άτομα με φωτοευαισθησία!

Ενώ το καλύτερο απ' όλα είναι ότι το σήμα στοίχισε στο Βρετανικό δημόσιο το ποσό των 400.000 λιρών Αγγλίας (περίπου 600.000 Ευρώ)!

Ήδη στο YouTube έχουν κάνει την εμφάνισή τους σατυρικά βίντεο σχετικά με το καινούργιο σήμα.




Με τις υγιείες τους! Τελικά η κάθε χώρα έχει τους Ολυμπιακούς Αγώνες που της αξίζουν!

36 Comments:

Blogger An-Lu said...

Καιρός είναι να πάρουμε το αίμα μας πίσω για τα αρνητικά δημοσιεύματα των βρετανών, όταν κάναμε έμείς τους αγώνες!




Μα σκοτωμένο ροζ??????Πόσες μπύρες κατεβάσανε πρίν το διαλέξουν?????

7/6/07 3:10 μ.μ.  
Blogger Unknown said...

Αλέξανδρέ μου, λοιπόν το είδα και μπορώ να πω ότι μου πήρε κανα τέταρτο να καταλάβω ότι ειναι 2012 και το '0' είναι το Greater Metropolitan Area του Λονδίνου. Είχα μείνει τοσο εκστασιασμένος από τον αέρινο όγκο και την αρμονικότητα των χρωμάτων που άφησα μεμιάς το Pc μου και έτρεξα να πάρω το board μου μιας και μίλησε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο sk8ter υποσυνείδητό μου.

Λένε πως το Logo θα...εξελίσσεται στο countdown προς τους Αγώνες επομένως ευελπιστούμε όλοι πως η κεντρική κουκίδα θα..εξελιχθεί αναλόγως οπότε το δεξί 2 θα γίνει ..χεράκι που ρυθμικά θα γιορτάζει το νεοεισαχθέν από την Βρετανική Ολυμπιακή Ομοσπονδία άθλημα της...μαλακίας πάντα βέβαια σε sk8er essence!

7/6/07 4:45 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Εξάδελφε με πρόλαβες... Δεν έχω πρόσβαση στο youtube στη δουλειά και δεν έχω κάτσει σπίτι πάνω από μισάωρο ξύπνια για να ανεβάσω ποστ!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ ΥΠΟΝΟΜΟ :@

Γι'αυτό το...το...το έκτρωμα έσκασα εγώ τρία χιλιάρικα λίρες σε ένα χρόνο?!!!! (σημ. χτες πήρα το εκκαθαριστικό μου ή πώς το λεν αυτό ελληνιστί, που λέει ποιες είναι οι εισφορές κτλ και άφρισα γιατί οκ δεν το καταλαβαίνεις τόσο μήνα-μήνα αλλά όλο γραμμένο σούρχεται στο δόξα πατρί).

Έχει γίνει παρόμοιας εμπάθειας πανικός για το logo/brand και δεν έχω ακούσει κανέναν να το υποστηρίζει, πέρα από τον Lord Coe (ο εδώ Γιάννος Αγγελόπουλος-Δασκαλάκης) που έφαγε τα χιλιάρικα με τα φιλαράκια του, και τον δήμαρχο του Λονδίνου ο οποίος πήρε όλα τα θετικά σχόλια πίσω μόλις αποκαλύφθηκε ο κίνδυνος για τα φωτοευαίσθητα επιληπτικά άτομα (κι εγώ το σκέφτηκα μόλις είδα το κλιπάκι - πάντα το σκέφτομαι σε τέτοια). Οι 40,000 φωνές που υπέγραψαν την online διαμαρτυρία λένε να πάρουν πίσω τα λεφτά, να μην υιοθετηθεί το logo - που βγαίνει και σε πράσινο, γαλάζιο, και κίτρινο btw - και δεκάδες Βρετανοί έχουν στείλει πολύ καλύτερα σήματα ζωγραφισμένα στο πόδι, που μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

Ήδη έχει επιλεγεί ένα αγαπημένο από όλα αυτά και έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι το όλο θέμα ήταν φάρσα για να πληρώσουν ψίχουλα σε κάποιον που θα έδινε ένα ωραίο logo αντί του αίσχους!

A, και το ροζ δεν είναι σκοτωμένο, Αν Λου, είναι Ματζέντα :PPPPPPPPPP (σκτ στα μούτρα τους γμτ έχω γενικώς νεύρα με τα corporations σήμερα)

7/6/07 5:20 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ An-lu
Μπύρες ή τίποτα άλλο... Αχαχαχαχα!
Πάντως το αριστούργημα εκτός από ματζέντα έχει παραλλαγές σε περτικαλί, μπλε ελεκτρικ και πράσινο φωσφοριζέ!!

@ Manos
Καλά είσαι genius! Αφού κατάλαβες ότι πρόκειται για το περίγραμμα του Λονδίνου! Αχαχαχαχα!

Βέβαια αν είδες το βιντεάκι από το Youtube κάποιοι άλλοι βλέπουν την Lisa Simpson να κάνει στον Bart ότι έκανε η Monica Lewinski στον Bill Clinton στο Οβάλ γραφείο! Χεχεχε!

7/6/07 5:30 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Idάκι

Αχαχαχαχα! Ηρέμησε γλυκία μου εξαδέλφη μην πάθεις τίποτα! Πάντως δεν μπορώ να πω τα λεφτά τα δικά σου αλλά και των υπόλοιπων Βρετανών φορολογούμενων έπιασαν τόπο! Χοχοχο!

Καμάρωσα χτες τον Lord Coe να λέει στο CNN ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά πετυχημένο σήμα, μιας και όλοι μιλάνε γι' αυτό (!!!) ότι δεν είναι καθόλου βαρετό και ότι γίνεται πολύ καλύτερο όταν το συνηθίσει το μάτι!!! Αχαχαχαχαχα!

Ξανά Αχαχαχαχαχα!

και ξανά Αχαχαχαχαχα!

:-))))))))

7/6/07 5:43 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Τι εννοουν οταν το συνηθισει το ματι;;
Οταν τους βγει το ματι θελουν να πουν, γιατι με τοσες αιχμες (κι επιθετικοτητα) αυτο το σχημα, ολο και καποιον θα παρει σβαρνα!

Ειναι επιεικως, αθλιο!

7/6/07 7:15 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

http://sbooth.org/Max/release_notes/point7/lame-logo.gif
Πολύ όμως.
Το σκότωσαν το clip; Δεν είδα κανένα flashing clip στο site που θα επηρρέαζε κάποιο άτομο.

7/6/07 8:45 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Loucretia
Ποιό μάτι... εδώ τους έχει βγεί το όνομα για τα καλά!
Για δείτε αυτό!!!

@ Eman
Ναι το clip το έχουν κατεβάσει από χτες.

7/6/07 9:28 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Καιρό έχω να μπω στην σελίδα σου! Να σαι καλά που μας ενημερώνεις.
Καλά οι 'Αγγλοι δεν φημίζονται για την καλαισθησία τους σε κάποια πράγματα. Είναι γνωστό αυτό.
Τώρα για τους αγώνες που θα κάνουν μακάρι να κάνουν Αγώνες σαν τους δικούς μας. Αξέχαστοι οι δικοί μας Αγώνες και ειδικά η Τελετή Εναρξής!!!
Ηταν ένα όνειρο.

8/6/07 12:17 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αλέξανδρε, θα σε μαλώσω. Το δικό μας λογότυπο το έφτιαξε η Ροδάνθη Σεντούκα των Red design, και η Wolf Olins απλώς ανέλαβε το branding.
Ελπίζω και αναμένω και άλλα ξεφτιλίκια από τους Εγγλέζους (αμήν Παναγία μου).

Άσχετο: Λου, τι στον κόρακα κάνεις εσύ? Στείλε σπαρακτικό μέηλ κακομοίρα μου, ζητώντας συγγνώμη για την εξαφάνιση, γιατί θα ρίξω πάνω σου την κατάρα του μεταμοντερνισμού, μην σου πω δηλαδή πως θα σου χαρίσω ΚΑΙ το logo των Βρετανατζούδων σε λούτρινο! :-ΡΡΡΡ

Id-άκι μου, φιλιά πολλά!

Κοκοβιός (είπαμε, έχω ξεχάσει το password), ωχού!

:-ΡΡΡΡΡ

8/6/07 2:43 π.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Seastavros
Δουλειά μου είναι να σας ενημερώνω!

@ Κοκοβιός
Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!
Άκου ξέχασες το password! Βλέπω το αλτζχάϊμερ που έχεις προχώρησε οπότε δικαιολογήσε! :-PPP

Anyway merci για τη διόρθωση, την έκανα ήδη. Δεν είχα προσέξει ότι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Red. Εξάλλου τον καιρό εκείνο ήμουν εκτός Ελλάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν είχα δεί την παρουσίαση του σήματος.

8/6/07 9:07 π.μ.  
Blogger An-Lu said...

Αυτό πάντως μ αρέσει πιο πολύ!

8/6/07 2:02 μ.μ.  
Blogger Fudo Majinai said...

the idea behind creating the London logo was to make an Icon out of it...and that's exactly what happeened!!! there is not a single person not to be talking about it...people make up ideas around that concept, people love it because they hate it!
when the athens logo was designed, no one notice it was there (it was nice and all, but it was too comon (style))...it's a shame people are always negative, no its not that you have an opinion, its that you are negative. mass psychology.

8/6/07 6:26 μ.μ.  
Blogger Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Αλέξανδρε,

Θα ημπορούσα να σκεδιάσω εν πιο ενδιαφέρον και κατα-πληκτικό λόγκο για πολύ λιγότερα χρήματα. Πιχί, μια μουντζούρα σε έντονο γκρί χρώμα παραπέμπον στο τέιον έαρλ γκρέυ και εις τον ομιχλώδη βρετανικό ουρανό συνοδευόμενον με την ένδειξη 12οC θα ήταν μακράν πιο ενδιαφέρουσα και πλησιεστέρα στην πραγματικότηταν.

Και δεν δέχομαι αντιρρήσεις,
Σουσού

ΥΓ: Ευγνωμονήστε με που σας επέστειλα το 14ον σκόλιο. Ηυχαριστώ.

8/6/07 7:02 μ.μ.  
Blogger Stefanos said...

Ρε τι λέει το αλάνι στα ιγγλέζικα από πάνω; Κάνανε ένα άϊκον λέει και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Και εμείς δεν ξέρουμε γιατί έχουμε ψυχολογία του όχλου και είμαστε και αρνητικοί. Σώπα ρε μάγκα, σοβαρά;
Αυτές τις ελιτίστικες παπάτζες δεν τις μπορώ καθολου. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για να καλύψουν το "πω ρε πούστη μου, μεγάλη μαλακία κάναμε, πρέπει να το μαζέψουμε". Οπότε το ρίχνουν στο "δεν ξέρετε εσείς", "δημιουργούμε είδωλα", "ακόμα και αν είναι μια ροζ αρχιδιά, είναι μια ρόζ αρχιδιά που έχει μεγάλο καλλιτεχνικό υπόβαθρο και πρέπει να τη σεβαστείτε παλιοαμόρφωτοι χιμπατζήδες".
Κύριοι, μια μουτζούρα σε χαρτί παραμένει μουτζούρα είτε την κάνω εγώ, είτε την κάνει ο Νταλί. Έχω δει σκιντμαρκς σε πολυκαιρισμένο φανταρικό μου σώβρακο που είχαν μεγαλύτερη καλλιτεχνική αξία από το σήμα αυτό.
Και ναι είμαι όχλος άμα λάχει.
Αυτές οι ψευτοιντελλικέντσιες μας φάγανε, μη χέσω.

8/6/07 7:08 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Fudo Majinai whatever...

Actually I happen to run a Graphic Design studio for a number of years, so spare us the "mass psychology" bullocks! Thanks!

The London Olympics logo is perhaps one of the ugliest and most dated logos that I have ever seen.

It is unbelievably boring in its effort to appeal to youngsters.

This is 2007 and this brand system is supposed to carry the Olympic Games until 2012.

However not just the logo but also the rest of the brand system -at least what we have seen so far- looks like an 80s pastiche.

Legibility is through the window.

The word "London" and the Olympics logo are barely visible inside the crudely jagged 2012 shape.

As the identity guru Tony Spaeth has written at identityworks.com "Brand Olympics feels at risk".

Furthermore the promotional video for the logotype launch featured some pretty hideous flashing animation that has caused seizures to people with light sensitivity and as a result it has been withdrawn from the site of the Olympics organizing committee.

Like a British taxpayer friend of mine said: "This logo is a piece of disgust down in the London sewers"!

It is an enormous waste of resources and it fails to convey the message of excitement about the games. It is merely a poorly executed illustration of the words "edgy" and "attitude" in my opinion.

Nothing more and nothing less.

So as you can see Fudo Majinai we happen to be rather opinionated and quite informed when it comes to criticizing the London Olympics 2012 logo.

You can always tell yourself that it's iconic!

You will have to live with it in London for the next five years not me. Ciao!

8/6/07 7:24 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Αξιότιμη Μανδάμ,

Το σχόλιο σας είναι πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη! Πολύ περισσότερο γιατί ακολουθεί το σχόλιο ενός κατοίκου της Γηραιάς Αλβιώνος που κατάφερε να ξυπνήσει τον Βοργία μέσα μου!

Είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν σε εσάς η ανάθεση για το σχεδιασμό του λογοτύπου των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου θα δημιουργούσατε ένα κομψοτέχνημενα!

Καλώς ορίσατε στον Οίκο μας γλυκύτατη Μανδάμ! Ίσως αυτή να είναι η αρχή μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας!

Σας φιλώ την χείρα!

Αλέξανδρος

8/6/07 7:49 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Estarian
Καλώς ήρθες! Έννοια σου και τον περιποιήθηκα τον Αγγλάρα.

Μα είναι δυνατόν; Το ποστ και όλα τα σχόλια είναι στα ελληνικά και αυτός/η έρχεται να μας κρίνει γράφοντας βλακείες στα αγγλικά!!

8/6/07 7:56 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Μας αποκαλεσε ΟΧΛΟ; μας αποκαλεσε ΟΧΛΟ;;;;
Αλεξανδρε dear, τα τελαρα επειγοντως (τη Βενετσιανικη κορνιζα αστη για το τελος), προβλεπεται να γινει της Art-Athina εδω μεσα :-ΡΡΡ

(τωρα ειναι τυχαιο δλδ που ολο αυτο το τσουρομαδημα ξεσπασε αμα τη εμφανισει του Κοκοβιου; τοχει στο αιμα του τελικα αυτο το παιδι, να πιανομαστε μαλλι με μαλλι και email με email, που εισαι βρε χαμενοοο, να βαλω καθρεφτακι να δω αν ζεις;;):-ΡΡΡ

8/6/07 8:18 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Loucretia
Ναι Duchessa μου ένας κοινός θνητός κάτοικος Γηραιάς Αλβιώνας ήρθε στον περίλαμπρο Οίκο μας και τόλμησε να εκστομίσει ότι νομίζουμε πως έχουμε άποψη για το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε την αρνητική νοοτροπία του όχλου!

Ποιοί;; Εμείς! Ας γελάσω βοργιαστικά!

Πριν λίγο είδα το μπλογκ που διατηρεί το εν λόγω άτομο.

Τα θέματα που το απασχολούν είναι του τύπου: Ποιά είναι η πιο όμορφη πρώτη κυρία ηγέτη που συμμετέχει στη σύνοδο των G8!!! Καθώς επίσης και η σχέση βάρους και ομοφυλοφιλίας στις γυναίκες!!!

Μουαχαχαχαχαχα!

Σιγά μην ασχοληθώ παραπέρα με την αφεντιά του! Απαξιώ εντελώς!

8/6/07 9:47 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

αν παραδεχόμουν ότι μου αρέσει απ'ότι κατάλαβα εκτός του ότι θα ήταν σαν μια έμμεση δήλωση κακογουστιάς-κακοήθειας-κακομοιριάς
φοβούμε ότι θα με τεμάχιζαν οι επαϊοντες του μπλογκ και θα με ρίχναν στον Τάμεση.

9/6/07 4:39 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Phevos
Στον Τάμεση δεν νομίζω... στον Άρνο μπορεί! :-P

9/6/07 6:03 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Phevos. σ' αυτο το μπλογκ δεν τεμαχιζουμε, το πολυ πολυ να κερναμε κανενα σφηνακι-δηλητηριο ;-)

Κι αλλο ειναι να εχεις διαφορετικη αποψη -και καλως κανεις κ' την εχεις- και να την εκφραζεις με επιχειρηματα, κι αλλο ειναι να εχεις διαφορετικη αποψη, απαξιωνοντας ταυτοχρονα οσους δεν την συμμεριζονται.

Αλλωστε, ειμαστε υπερμαχοι της διαφωνιας γιατι μας δινει μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για μαλλιοτραβηγμα (ρωτηστε και τον γηραιο Κοκοβιο που επεζησε τοσων επικων συρραξεων) :-Ρ

9/6/07 11:29 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Προς Λουκρητία, ενταύθα:
Eat my dust! :-ΡΡΡ
Για περισσότερο μαλλιοτράβηγμα, θα συνενοηθούμε μέσω email. Σου' χω νέα! (δηλαδή κανένα νέο δεν σου'χω, απλά σκέφτηκα ένα teaser μπας και αποφασίσεις να σηκωθείς απ' τον τάφο σου, χοχοχοχοχο!)

:-ΡΡΡΡ

Κ.

10/6/07 2:51 π.μ.  
Blogger Σπύρος Σεραφείμ said...

πολύ ωραίο λογότυπο, δεν έχω λόγια. Μήπως σας βρίσκεται ένα Σιμέκο?
:)

10/6/07 3:12 π.μ.  
Blogger christina said...

Γιατί παιδιά, τι έχει το λογότυπο;
Μια χαρά είναι.

Μια μεγάλη ματζέντα λάμπα νέον πάνω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να τις βρίσκουμε στην ομίχλη. ΄Τέλειο.

10/6/07 12:14 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

@Phevos:
Ειλικρινά, μα πώς σου ήρθε τέτοια ιδέα, απορώ :ΡΡΡ

Πάντως φυσικά κι έχεις απόλυτο δικαίωμα να σ'αρέσει κάτι, απλά η δική μου αισθητική και των υπόλοιπων Βοργίων προσβάλλεται από αυτό το σήμα. Στη δική μου περίπτωση προσβάλλεται και η τσέπη μου και τσατίζομαι χειρότερα.

Dear Fudo Majinai,
Of course we are a tasteless crowd. We and thousands other British people whose money paid for this logo. Now I know that British are not renowned for their taste, but in this case I was amazed at how many reacted violently. Because they DO have a sense of ridicule and realise when they are mocked at their face. Presenting such a logo and brand is not only a mockery of the amount of money paid to Wolff & Olins, but also patronising ("you don't really know what's good for you, but I'm here to tell you") and overall disgraceful because British are suddenly told that the whole Games are meant to be a corporate triumph rather than something every citizen can look forward to and identify with.

Most fellow citizens don't identify with corporations, you see.... They prefer actual, live people, places, ideas, and icons. The UK have millions of these, but a jagged flashy nothing was selected to portray them. Now this is a disgrace.

10/6/07 4:37 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

@Εξάδελφο Βοργία:
To opinionated δεν είναι και πολύ καλό ξέρεις... σημαίνει αγύριστο κεφάλι :PPPPPPPPPPPPPPPP

10/6/07 4:41 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Idάκι
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει opinionated dear. Συγκεκριμένα είναι αυτός/η που είναι ισχυρογνώμων.

Το να έκφράζεις μια αμετακίνητη άποψη τις περισσότερες φορές δεν είναι καθόλου καλό.

Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που είναι απαραίτητο! Αρκεί βέβαια αυτό να γίνεται με επιχειρήματα.

Μην ξεχνάς ότι η πιο πάνω απάντηση μου στα αγγλικά αφορά κάποιον/α που μας αποκάλεσε όλους ως ένα πλήθος χωρίς άποψη, με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Υ.Γ.1. Phevos ελπίζω να κατάλαβες ότι σου απάντησα με χιούμορ πιο πάνω! :-P

Υ.Γ.2. Βαρέθηκα να ασχολούμαι άλλο με αυτή την αηδία... Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για καινούργιο ποστ!

10/6/07 5:30 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

εννοείται ρε παιδιά ότι κι η δικιά μου τοποθέτηση χιουμοριστική ήταν! ωχ αν είναι να επιχειρηματολογήσω τώρα υπέρ του logo μπροστά σε σώμα ενόρκων, και μάλιστα οpinionated προτιμώ να πιω το βοργιακό σφηνάκι!

10/6/07 6:19 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

@ Phevos
Όπως και να έχει δηλαδή καθαρή δεν την βγάζεις! Αχαχαχαχα!

Λουκρητία darling για φέρε μια κανάτα καρπούζι από το καλό!

Ο Phevos διψάει για βοργιακό ποτό! :-PP

10/6/07 6:49 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Μα εντελως ΟΗΕ γιναμε εδω μεσα, διαβαζω τα comments και νομιζω οτι ταυτοχρονα εχω τον μεταφραστη στο ακουστικο να μου τα λεει στ' αγγλικα :-ΡΡ
Εγω απο το ανακλιντρο μου δεν σηκωνομαι, θα στειλω τον μικρο της παρεας, τον hpstg να φερει τα ποτα :-Ρ
Μα τι ζεστη κι αυτη σημερα....(τοκ, τοκ, ηχος βενταλιας)

10/6/07 7:51 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Απαίσιο!!!!

11/6/07 4:08 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

το λογότυπο, όχι το ποστ!
:)

11/6/07 4:23 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Χριστέ μου γιατί; Γιατί μου το θυμίζετε;

Φεύγω από την Ελλάδα, ευτυχώς χάνω τους Ολυμπιακούς.

Έρχομαι στην Αγγλία με ακολουθούν κατα πόδας.

Άμα πάω στην Αργεντινή να δεις που θα έρθουν εκεί.

Και στο θέμα μας: Το logo είναι άθλιο και δεν έχω βρει ακόμα ούτε έναν Λονδρέζο για δείγμα που να του αρέσει.

11/6/07 8:24 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

κι επειδή είστε αγγλομαθείς δείτε και τούτο ;)
http://coudal.com/olympics.php

12/6/07 9:41 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος