Loucretia's

Δευτέρα, Μαΐου 28, 2007

Μαντεψε τι εχω στα received files μου ;-)

Μερα αργιας και μαλιστα βροχερη, βρηκα ευκαιρια να τακτοποιησω τα αρχεια μου. Αμ δε. Χαζευοντας ολες τις φωτογραφιες που μου ειχαν στειλει, θυμομουν διαφορες απιθανες ιστοριες, περασε η ωρα και τελικα τα αρχεια μου παρεμειναν στην ιδια χαωδη κατασταση. Οποτε αποφασισα να κανω κατι πιο εποικοδομητικο και ν΄ανεβασω ενα μικρο δειγμα:


Απο την εκθεση του Αλεξανδρου που εγινε τον Δεκεμβρη που μας περασε στον Πειραια. Ειχα ετοιμασει σχετικο ποστ με ολα τα παρασκηνια αλλα δυστυχως λογω εορτων και ανελεητων ξενυχτιων εμεινε αδημοσιευτο. Εδω ποζαρουμε ως αλλα "φιλαρακια" μπροστα στους πινακες οι οποιοι εγιναν αναρπαστοι (εμεις παλι, οχι :-ΡΡ)



"Η το τρως ή πυροβολω!" Ο Moses ντυμενος "οργανον της αταξιας" απειλει, εμενα τη σεβασμια αδελφη Καμιλλη, να φαω το πατατακι!! (πατατακι ειναι λεμεεεε). Απο το περσινο Αποκριατικο παρτυ.



Τα τρελοπαιδα τ' ατιθασα! Απο το ιδιο Αποκριατικο παρτυ, μελη της παρεας ποζαρουν χαρωπα-χαρωπα.



Μελαγχολωντας στη Μυκονο. Ο hpstg ρεμβαζει το Αιγαιο και συλλογιεται τη καλη του!



Οταν ο verbal ανακαλυπτει τα καλα του msn-plus και μας το κοινοποιει με σχετικο ντοκουμεντο.



Ο i-blog φτιαχνει διαφορα σλογκανς παραλασσοντας τη γνωστη διαφημιση και για μηνες ολοκληρους ολοι ειχαμε παρομοια avatars στο msn!(για τα σλογκανς που χρησιμοποιουσαμε, καλυτερα να μη σας πω)



Πινοντας καφε στη διαρκεια της φωτογραφισης για το περιοδικο "Diva" τον περασμενο Δεκεμβρη. Οπως βλεπετε τα παστελακια εμειναν ανεγγιχτα!



Το σαλονι του e-lawyer οταν εμενε στις Βρυξελλες. Ελπιζω να μην περιλαμβανεται στα προσωπικα δεδομενα και με κυνηγαει παλι με χιλιοσελιδες αγωγες :-Ρ



Αυτη η φωτογραφια μου αρεσει πολυ. Ερημια και θρυψαλλα. Καπως ετσι νοιωθω οταν η διαθεση μου, παιρνει τη κατω βολτα (αλλα οκ, οχι για πολυ)



Χαμογελατε, ειναι μεταδοτικο! Το αγαπημενο μας emoticon σε φωτογραφια! Λατρεμενο συνομωτικο και περιπαιχτικο γελιο! Τελικα....η ζωη ειναι ωραια!

9 Comments:

Blogger Alexandros said...

Moses + Loucretia = Love for ever!
Αχαχαχαχαχα! :-PPP

29/5/07 12:27 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αμα δε το σκαλισεις σε κορμο δεντρου, δε λεει :-ΡΡΡ

29/5/07 1:00 π.μ.  
Blogger An-Lu said...

Smouts! Purrrrfect!

29/5/07 9:36 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Αχχχχχ πόσα μου θύμισες!!!

Τελικά, ναι, το ιντερνέτι μας φέρνει κοντά :PPPPP

Ευτυχώς που δεν έβγαλες και κάνα λογκ στη φόρα :P

29/5/07 2:29 μ.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

χε χε χε χε
τι ωραία

29/5/07 7:12 μ.μ.  
Blogger verbal said...

H Katherine Heigl σε post της Λουκρητίας. Κάποιος εκεί πάνω έχει χιούμορ.

29/5/07 7:51 μ.μ.  
Blogger MoSeS said...

To πατατάκι εκτίθεται στο ΜΟΜΑ (Μuseum of Modern Art) της Νέας Υόρκης, κοιτώντας τον Pollock αριστερά. Με αντιδάνειο θα έλθει Ευρώπη στο Guggenheim του Bilbao τον Ιούλιο, ενώ φήμες ότι ο κύριος Βουλγαράκης το επιθυμεί σφόδρα για τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης ελέγχονται μιας και Moses και Louc απαιτούν ως απαρέγκλιτο όρο την απαλλοτρίωση όλων των πολυκατοικιών που παρεμποδίζουν την ενδεχόμενη θέαση του πατατακίου με φόντο το αρχαίο κάλλος των Ιερών Μαρμάρων.

30/5/07 1:00 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Λογω βλαβης των pc's και του σπιτιου και της δουλειας μου (την ιδια μερα και τα δυο!!) θα επανελθω δριμυτερη αμα τη αποκαταστασει τους (μου αρεσε το καθαρευουσιανικο :-Ρ)
Μεχρι τοτε ας αναλαβουν οι αγαπητοι μου contri ;-))

30/5/07 3:19 μ.μ.  
Blogger αμμος said...

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια κινητοποίηση στην μπλογκόσφαιρα με θέμα το εθνικό σύστημα υγείας και με αφορμή το θάνατο της μπλόγκερ Αμαλίας Καλυβίνου. Προωθώ το ενημερωτικό κείμενο:

"Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία".
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο Για την Αμαλία. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

Σας ευχαριστούμε."

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το μπλογκ του Helix Nebulae http://yperoptix.blogspot.com

31/5/07 11:54 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος