Loucretia's

Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2007

Στιγμες του 2006: You’re Always On My Mind...

Τι μας ξαφνιασε, τι μας συγκινησε, τι ομορφυνε τις μερες μας στη χρονια που περασε; Οι Βοργιες σε πρωτη κοινη (όχι τηλεοπτικη) εμφανιση, γραφουν για τις στιγμες που κρατησαν από το 2006 και φορτωσαν στις αποσκευες τους για το ταξιδι τους στο 2007:


Απριλης 2006: Το παρτυ των bloggers, μοναδικη στιγμη για την μπλογκοσφαιρα, οπου δεκαδες μπλογκερς, χορευαν, γελουσαν, μοιραζαν αγκαλιες, φιλια, πειραγματα, ανακαλυπταν ο ενας τον αλλον.. Ναι, για μας τους ιδιους λεω που τις υπολοιπες 364 μερες του χρονου μαλλιοτραβιομαστε ανηλεως. Μοναδικη στιγμη και για μενα που αποφασισα να βαλω στην ακρη την αιωνια αγοραφοβια μου και ν’ αφησω τους ανθρωπους να με πλησιασουν.

Αυγουστος 2006:
μεσανυχτα, στην ακρογιαλια ενός Κυκλαδιτικου νησιου, υποδεχομαστε τη Πανσεληνο με κιθαρα, τραγουδια κι ατελειωτα γελια. Παρεα με γνωστους κι αγνωστους, ενωνουμε τις φωνες μας, τις προσδοκιες μας, τα ονειρα μας (καθως και τις πατατες που ψηνονται στην αμμο) κατω από τη λαμψη του νεου φεγγαριου.

Οκτωβρης 2006: περπατω στους διαδρομους της νεας μου δουλειας, απολαμβανω τις -ανεξηγητες για πολλους αλλα για μενα οχι – χειμωνιατικες λιακαδες κι επιτελους ανασαινω ελευθερη. Μου πηρε πολλα χρονια ν’ ακουσω και να κανω αυτό που ελεγε η καρδια μου. Mom, I'm finally home.

Δεκεμβρης 2006:
για πρωτη φορα δεν απορριπτω προταση για συνεντευξη σχετικα με την διαδικτυακη περσονα μου. Ο τρομος της δημοσιας εκθεσης υποχωρει (υποχωρει ειπαμε, δεν εξαλειφεται και τελειως) και φωτογραφιζομαι για το περιοδικο Diva στο αφιερωμα για τις γυναικες-bloggers (πληροφοριες που φερουν τον φωτογραφο στα προθυρα της αυτοχειριας, εικαζονται ως αληθεις) Το σκεπτικο γι αυτή μου την αποφαση; Μα το γνωστο, que sera, sera, whatever will be, will be...
Loucretia



Μετά τους δύο πρώτους μήνες που πέρασαν σαν αστραπή, ο περασμένος χρόνος άρχισε να μετρά εις διπλούν.

Θα περίμενε κανείς να κρατήσω μια ημερομηνία-σταθμό στη σχέση αυτή, αλλά κρατώ μια μεγαλύτερη περίοδο: την Άνοιξη του 2006, τη συγκεχυμένη "στιγμή" που η επιθυμία μου να μετακομίσω στο σπίτι μας έγινε βεβαιότητα. Συγκεχυμένη, γιατί μοιράστηκε ανάμεσα σε πολλές γαλήνιες βραδιές στο νεοαποκτηθέν σπίτι του καλού μου, με γέλια, φιλιά, μαγειρική και άφθονες ταινίες, κατά τις οποίες άρχισα να δένομαι με κάθε τετραγωνικό εκατοστό και να αποφεύγω την ώρα που θα γύριζα στο σπίτι όπου έμενα μέχρι τότε. Δεν πέρασαν πολλές μέρες και σταμάτησα να έχω καν λόγο να γυρίσω... δεν μου δινόταν κανένα κίνητρο. Μέχρι τη μέρα της τελικής μετακόμισης πέρασαν μήνες, απλά και μόνο για να είμαστε και οι δύο σίγουροι πως η απόφαση ελήφθη για τους σωστούς λόγους. Αλλά το σπίτι ήταν ήδη "μας" με όλες τις σημασίες της λέξης.

Δεν ήταν τελείως βίος ανθόσπαρτος ο ένας αυτός χρόνος... μαζί με τη αδιάκοπη γλύκα ήρθαν και διάφορα πικρά, μεταξύ των οποίων ένα με γονάτισε για μήνες. Αλλά μπόρεσα να βάλω τα πάντα στο συρταράκι τους και να μην ξανασχοληθώ, επειδή έχω πολύ καλύτερα πράγματα να σκεφτώ καθημερινά. Απλά δεν μπορώ να είμαι κατσούφα και σκυθρωπή όταν με περιμένει καθημερινά ένα χαμόγελο κι ένα φιλί στο σπίτι μας. Θα θυμάμαι πάντα το 2006 με πολλή αγάπη - ελπίζω όχι με νοσταλγία για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη.
Idάκι



Χμ... 2006. Το 2006 υποτίθεται ότι έκανα κάτι πολύ σημαντικό στη δουλειά. Μετά την παράτησα :-Ρ
Αυτό έχει και τα καλά του, γιατί μάλλον επιτέλους θα μπορέσω να τελειώσω αυτές τις ρημαδοσπουδές. Πολύ κοινότυπο ε;
Πέρα από τα κοινότυπα, ήταν η χρονιά που κατάλαβα ότι έχω φίλους, ανθρώπους που μπορούν να δείξουν την απαραίτητη υπομονή εκεί που χρειάζεται (και χρειαζόταν πολλή από αυτή). Επίσης, ήταν η χρονιά που κατάφερα να είμαι πολύ κοντά με τον άνθρωπο που ήθελα (το πιάσαμε; ) και όπου αγγίξαμε μαζί την τελειότητα (έτσεεεεεεεε...).
Πραγματικά δε συνέβη κάτι άλλο, αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι αρκετά, σκατοκουτσομπόληδες. :-P
Καλή χρονιά σε όλους και με περισσότερη γυμναστική (ακούς εσύ; )
Hpstg


To 2006.....όλα ήταν αφρός!!!
Alexandros

(Σημ. οπως θα παρατηρησατε, οι αντρες του Οικου μας δεν ηταν και ιδιαιτερα λαλιστατοι. Αυτο οφειλεται σε διαβολικες συμπτωσεις που τους κρατουν αυτο το καιρο μακρια απο τα pc's τους κι οχι σε ραδιουργιες των θηλυκων Βοργιων που πολυ πιθανα υποθεσατε :-Ρ)

5 Comments:

Blogger Idάκι said...

Και είχα τύψεις ότι έγραψα πολλά... είπατε να αναπληρώσετε το κενό των αρσενικών, Duchessa?

:P

Τελικά καλοπερνάει η οικογένεια μουαχαχααχχα!

Σας φιλώ εξάπαντες.

22/1/07 4:36 μ.μ.  
Blogger Κοκοβιός said...

Λουκρητία:
Μεγάλη παράλειψή σου που στα highlights του 2006 δεν ανέφερες τη γνωριμία σου μαζί μου. Ουουουουου! :-ΡΡΡ

Idακι:
Μεγάλη παράλειψή σου που στα highlights του 2006 δεν ανέφερες τη γνωριμία σου μαζί μου. Ουουουουου! :-ΡΡΡ

Αλέξανδρε:
Μεγάλη παράλειψή σου που στα highlights του 2006 δεν ανέφερες τη γνωριμία σου μαζί μου. Ουουουουου! :-ΡΡΡ

Hpstg:
Μεγάλη παράλειψή σου που μέσα στο 2006 δεν γνωρίστηκες μαζί μου.
Τέλος πάντων, εσύ το γλιτώνεις το ξεφώνημα.

Για τους υπόλοιπους, πίσσα και πούπουλα και διάφορες κατάρες του στυλ "μπα που να μην βρεις ούτε τσίτι στις εκπτώσεις!"

Αυτά! :-ΡΡΡΡΡ

23/1/07 11:39 π.μ.  
Blogger Alexandros said...

Τσα! Να' μαι πάλι εδώ! Όχι μη νομίζατε ότι θα γλιτώνατε δηλαδή!

Λατρευτή μου (λέμε τώρα) blogo-οικογένεια να 'ξερες πόσο μου έλειψες! Χοχοχοχοχο! Ακόμα κι εσύ Κοκοφαντασμένε μου έλειψες! :-PP

Anyway! Αν κι ακόμα έχω σύνδεση που σέρνεται σήμερα κιόλας θα σας γράψω για τις περιπέτειες που είχα το τελευταίο μήνα!

Αναμείνατε νέο post σύντομα! ;-)

23/1/07 3:59 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

... :) ελπίζω το 2007 να φέρει στα ποστ σου ακόμη σημαντικότερες στιγμές και εσένα ένα βήμα προς όσα θα σε κάνουν να ευτυχισμένη...

24/1/07 3:09 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Τι καταρα ειναι αυτη στον Οικο μας, του Αλεξανδρου η συνδεση σερνεται, το δικο μου pc γεμισε ιους με ολο τους το σόι, ο "σκιωδης" εργαζεται εντατικα να το αναστησει, μονο το Idaki διεσωθη για να κρατησει το "ανακτορο"!
Λετε να επιασαν τα παραληρηματα του Κοκοσαλεμενου;; :-ΡΡΡ

Βοργιες, για ανανεωστε τα δηλητηρια στα δαχτυλιδια σας!!

-Παραφωνε, σ' ευχαριστουμε για τις ευχες σας, θα γραφαμε κι αλλες ενδιαφερουσες στιγμες απο το 2006 αλλα βλεπετε τι γινεται!!! ;-))

25/1/07 2:02 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος