Loucretia's

Κυριακή, Ιουλίου 16, 2006

ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ



Νομιζα πως ειχαν περασει χρονια, αλλα ηταν μολις περυσι.

Νομιζα πως θα ημουν μονη μου, αλλα αισιως ειμαστε τρεις.

Νομιζα πως ειχαμε γραψει χιλιαδες, αλλα είναι μονο 125 ποστ.

Νομιζα πως δεν θα εγραφα ποτε για επετειους, αλλα το κανω μολις τωρα.

Ναι για σενα μιλω, αγαπητο μου blog, κι ηρθε η ωρα να σου αποκαλυψω τα:

Α: -Πεντε Πραγματα που Απεχθανομαι σε Σενα:

1) Το Φρικτο σου Τemplate. Δεν εχω χειροτερο, αυτή είναι η αληθεια. Το διαλεξα μονο και μονο γιατι εκεινη την εποχη το χρησιμοποιουσαν ελαχιστοι (και με το δικιο τους) Απεγνωσμενες μου εκκλησεις σε φιλους μου για αλλαγη του, επεσαν στο κενο με αποτελεσμα αυτό το αθλιο ροζουλι να καταντησει cult.

2) Τα Κειμενα ΜΟΥ. Εξισου, δεν εχω χειροτερα. Κάθε φορα που εβλεπα ν’ ανεβαινουν τα ποστ μου στο monitor, παρακαλουσα να πεσει ο σερβερ, να πεσει καταχνια κ’ πουσι, να πεσει κοκκινη βροχη, καταιγιδα κι ανταρα, να πεσει ο Παναθηναϊκος στη Γ’ Εθνικη. Εψαχνα καταφυγιο να κρυφτω, μαυρα γυαλια, μαυρο μαντηλι κ’ μαυρη καπαρντινα. Ευτυχως τωρα γιναμε πολλοι κ’ το μαρτυριο μου κρατα μονο 3 λεπτα (οσο μενει ένα ποστ στη πρωτη σελιδα του monitor)

3)Οι Φωτογραφιες των ποστ ΜΟΥ. Μπορει ένα κειμενο να μου επαιρνε μια ωρα να το γραψω, αλλα ο εφιαλτης της ανευρευσης φωτο, διαρκουσε για ωρες. Εξοπλισμενη με ξηρα τροφη, μισο περιπτερο τσιγαρα, χαπακια για την αϋπνια κ’ δραμαμινες, ορμουσα στις στεππες του google και στο τελος αποκαμωμενη, αφου ειχα λουστει ολες τις φωτο από τα οικογενειακα αλμπουμ της υφηλιου, ανεβαζα τη χειροτερη με τη πλεον αθλια δυνατη αναλυση.

4)Η Απληστια ΣΟΥ. Το να θελεις ποστ κάθε μερα. Στην αρχη ειχα ενδωσει, εγραφα ότι γκουμουτσια μου κατεβαινε μονο και μονο για να διατηρεισαι ζωντανο, φρεσκο κι επικαιρο (γελασε κανεις;) Το μονο που καταφερα, ηταν να χασω τη δικη μου ζωντανια κ’ φρεσκαδα (ξαναγελασε κανεις;) και τα ματια μου να γινουν 2 τεραστιες οθονες με το μπλε χρωμα της ανεπανορθωτης βλαβης. Ευτυχως που υπαρχουν οι 2 contri, και μπορω πλεον ν’ αραξω με την ησυχια μου στη παραλια, προσποιουμενη writer’s block.

5)Τα links ΣΟΥ. Ξερω ότι εχουν μεινει στη πλειστοκαινο περιοδο. Τοτε που ηξερες ολους τους bloggers με το μικρο τους ονομα. Ξερω ότι θελουν ανανεωση. Ξερω ότι θελουν ταξινομηση. Εσυ ξερεις όμως ΠΟΣΗ ΩΡΑ μου παιρνει κάθε φορα να προσθεσω ένα νέο;; Για να μη μιλησω για τη νεα μοδα, να μεταφερονται ολοι στο WordPress κι αντε φτου κι απ’ την αρχη!!


Β: -Πεντε Πραγματα που μου Αρεσουν σε Σενα:

1)Η Id. Ηρθε για να με βοηθησει να κολυμπησω στη θαλασσα της html κι εμεινε. Μαζι της εφερε τη δροσια και το κεφι της, την αισιοδοξια κ’ τον ενθουσιασμο της, τα ατελειωτα ταξιδια της και τις εικονες της ζωης της από την Αγγλια (οκ, εφερε και τους ερωτες της, αλλα ας μη συγχιστω σε επετειακο ποστ :-ΡΡΡ) Επισης εφερε και τους θαυμαστες της (σας πληροφορω ότι είναι παρα πολλοι) γιατι το Idακι, καιτοι Junior Borgia, εχει τον δικο της τροπο να επικοινωνει, να συμπαραστεκεται, να χαμογελα και να συμπασχει με τους αλλους (ναι, όλα αυτά τα απεχθη που δεν κανω εγω). Παρ’όλα τα παραπανω της κουσουρια, την αγαπω πολύ κ’ μου είναι αδυνατον να φανταστω το blog χωρις αυτην.


2)Ο Σκιωδης, κατά internet, hpstg. Μπορει να μη γραφει συχνα, αλλα όταν το κανει, με φερνει στα προθυρα εγκεφαλικου (αλλα ειπαμε, δεν θα συγχιστω σε επετειακο ποστ ) Όταν δεν γραφει, φροντιζει για την καλη κατασταση , όχι τη δικη μου φυσικα αλλα του υπολογιστη μου, κι εκει παιρνω εγω την εκδικηση μου όταν του τον παραδιδω γεματο ιους, σκονη κι αχρηστα αρχεια για να τον αναστηλωσει, χοχοχοχο! (σκεφτομαι την εκφραση του όταν δει το desktop μου με τα εκατομμυρια εικονιδια και γελαω από τωρα).Οσο κι αν σε πειραζω μικρε μου Σκιωδη, να ξερεις ότι εχεις χρηστει μελος των B-οργιων ανεπανορθωτα ;-)

3)Οι Σχολιαστες. Για ένα περιεργο λογο, οσοι αφηνουν σχολια σ’ αυτό το blog, είναι στη πλειοψηφια τους ενθουσιωδεις, ευγενικοι, απιστευτα χιουμοριστες κι ενθαρρυντικοι (ν’ ανησυχω γιατρε μου;;) Με εξαιρεση τα σχολια του γνωστου ακατανομαστου Κοκοσαλεμενου, οσοι μας γραφουν, εχουν παντα μια καλη κουβεντα να μας πουν (ξεχασα επιτηδες ν’ αναφερω τα σχολια των εντιμοτατων φιλων μου, αλλα ειπαμε, δεν θα συγχιστω σε επετειακο ποστ)

4)Οι Επισκεπτες. Παντα ειχα την απορια τι ψαχνει να βρει στο blog μας αυτος/η που μπαινει από τη Γεωργια της πρωην ΕΣΣΔ, σταθερος επισκεπτης από τις πρωτες μερες. Τωρα πια δεν κοιταζω τα στατιστικα (ειπαμε, όχι συγχισεις σε επετειακο ποστ) μετα από ένα χρονο υπαρξης μας στη μπλογκοσφαιρα το κεντρο βαρους πεφτει αλλου, σημασια εχει το τι σου γραφουν, οσοι σου γραφουν και κάθε σχολιο που σου αφηνουν εχει την ιδια αξια, ειτε είναι ένα ειτε πολλα σε κάθε ποστ. Ακομα κι αν καποιος επισκεπτης μπαινει γιατι ψαχνει την Αλινα (ακομα να σε βρει ωρε;) ή «ελευθερο σεξ στην Αθηνα» εχει κι αυτό τη πλακα του.

5)Η Επικοινωνια. Οκ, θα το ομολογησω, εχω περασει ατελειωτες ωρες γελιου κ’ διασκεδασης χαρις στο blog. Δε θα μπορουσε να ηταν αλλιως, αφου ειμαι χρονια internet-freak, όμως ετουτη η μορφη ηταν από τις καλυτερες. Ξαναβρηκαμε παλιους φιλους, γνωρισαμε νεους, χορεψαμε με αρκετους στο Παρτυ, θαυμασα τα κειμενα ακομη περισσοτερων. Δεν μπηκα στο tripακι να συγκριθω μαζι τους, γιατι τοτε θα επρεπε να μεταναστευσω στη Νεα Καληδονια να καλλιεργω γλυκοπατατες. Δε ξεχνω τη Κουρούνα, τον Πιτσιρίκο, την Avanti, τη digital-era, από τους πρωτους bloggers που διαβαζα ανελλιπως και θα συνεχιζω να διαβαζω οσο συνεχιζουν να γραφουν.

Για μενα όμως, πανω απ όλα το blogging ηταν και θα είναι διασκεδαση, γι αυτό αγαπημενο μου blog στο φωναζω δυνατα:


ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!

39 Comments:

Blogger MeetTheClown said...

...και να συνεχίσεις.
Αυτά που δεν παίρνουμε στα σοβαρά, είναι τα πιο σημαντικά, τελικά.
Είπε, και ένα δάκρυ κύλησε από τα γαλάζια μάτια της.

:)

16/7/06 12:25 μ.μ.  
Blogger bruce is nosebleeding said...

schweet..

16/7/06 12:49 μ.μ.  
Blogger NinaC said...

Many happy returns!

Και αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Γ' Εθνική, πως μπορούμε να το οργανώσουμε?

16/7/06 12:51 μ.μ.  
Blogger Provato said...

Post ανθολογίας! μπεεεε!


:-))

16/7/06 3:07 μ.μ.  
Blogger verbal said...

...ποιο ροζούλι;

16/7/06 6:57 μ.μ.  
Blogger Κοκοβιός said...

Λου, δεν το πιστεύω ότι απ' όοοοολους τους σχολιαστές σου με έβαλες να κάνω σόλο εμφάνιση! :-)))
(Τώρα εσύ περίμενες να πω "δεν το πιστεύω ότι απ' όλους τους σχολιαστές σου με έβαλες στην άκρη σαν τον κασίδη", αλλά δε σφάξανε!!! :-ΡΡΡΡ)

Κι εγώ σ' αγαπάω, και το ξέρεις!
Χρόνια πολλά στο μπλογκάκι σου (δεν την αντέχω τόση καλοσύνη) και συμφωνώ πως τη μεγάλη διαφορά την κάνει η λατρευτή μας Ίντ!

Σιγά που θα σε αποθέωνα δημοσίως!!! :-ΡΡΡ

16/7/06 8:42 μ.μ.  
Blogger Rayuela said...

Αγαπητή Λουκρητία, συνεχίστε να μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά το μπλογκ σας... είναι η τέλεια συνταγή... εξασφαλίζει την αιώνια νεότητα, πράγμα πολύ σημαντικό, για μας τα κορίτσια τουλάχιστον. Μην αναρωτιέστε ποιος μπαίνει στο μπλογκ σας από τη Γεωργία ή από την Αργεντινή... Κανείς δεν ξέρει πού στέλνει τον καθένα μας η ζωή!
Τι θα πει "ελεύθερο σεξ στην Αθήνα"; Χωρίς αναστολές και υποχρεώσεις ή απλώς δωρεάν, όπως το free download;
Χαρούμενα γενέθλια στο μπλογκ σας λοιπόν!

16/7/06 11:04 μ.μ.  
Blogger cheaptalk said...

Εγώ "επικοινωνώ" γιατί με έπρηξε η Λόρα να κάνω σχόλιο, το δηλώνω. Και δεν έρχεται και για σουβλάκια.

16/7/06 11:53 μ.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

Νομίζω ότι το μπλογκ σου θα ειναι το τέλος της σχέσης μας. Εκτός που έδωσες το βραβείο στον verbal τη μοναδική φορά της ζωής μου που είπα να ρημαδοπάω στο (Κω)Λονδίνο και δεν σας ειχα υπό επιτήρηση, σε αυτό το επετειακό ποστ εχεις αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ την συμβολή μου ως επίτιμου σχολιαστή αλλά αναφέρεσαι σε κάτι πιτσιρίκους κλπ!!!

Κοκοβιέ, δέχομαι προσφορές.

16/7/06 11:55 μ.μ.  
Blogger Michael Tsopeis said...

Χρόνια μας πολλά ;-)

Υ.Γ.: Και πάρε σοβαρά τίποτα άλλο... :-Ρ

17/7/06 12:27 π.μ.  
Blogger Αθήναιος said...

Δεν ξέρω για το μπλογκ πάντως είστε η αδυναμία μου στο ελληνικό διαδίκτυο!!

17/7/06 11:24 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Clown, δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σας (ελα, χαρτομαντηλακι) ;-)

17/7/06 11:55 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Bruce,
δεν ξερω πως το μεταφραζεις αυτο, αλλα μαλλον καλο μου ακουγεται ;-)

17/7/06 11:56 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Dolly,
εισαι αθλιος Μακιαβελλι γι αυτο σε παω!

17/7/06 11:57 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Προβατε,
τι επαθε η πλουσια κομη σου;; :-ΡΡ

17/7/06 11:59 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Verbal,
παλι ξεχασες τους φακους σου;; :-Ρ

17/7/06 11:59 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Κοκοσαλεσι,
μη μιλας για σολο εμφανισεις γιατι μου κανεις συνειρμους με το Mummy Returns :-ΡΡΡ

17/7/06 12:04 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μου αρέσει και το blog (λιτό κι απέριττο, χωρίς πολλή φανφάρα) και οι σχολισμοί κι η παρεϊστικη ατμόσφαιρα, που "βγάζει" ! Ακόμα και το ροζουλί του, δε με χαλάει !

Χρόνια σας Πολλά !

:-)

17/7/06 12:04 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Rayuela,
εχετε δικιο, η σωστη διατυπωση ειναι "δωρεαν σεξ στην Αθηνα", αυτα κανει η συνεχης ανοδος του πετρελαιου, ευχαριστουμε για τις ευχες σας :-)

17/7/06 12:07 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Cheaplog, καλο παιδι μου φαινεται αυτη η Λορα και της υγιεινης διατροφης :-ΡΡΡ

17/7/06 12:08 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

E-lawyer,
Μπορεις επιτελους να ξεχασεις αυτο το μελανο σημειο (βραβειο) στη σχεση μας κ' να παψεις να μου κανεις σκηνες δημοσιως;;
Οριστε, ο Bruce εδω ειναι, ζητα του εξηγησεις :-ΡΡΡ

17/7/06 12:14 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Hpstg,
εχεις να προτεινεις κατι αλλο;; :-ΡΡΡ

17/7/06 12:15 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αθηναιε,
μπορω αυτη τη δηλωση σας να τη τυπωσω σε φεϊγ βολαν και να τη μοιρασω παντου;;
Ευχαριστω ;-)

17/7/06 12:16 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Η Βοργία οργιάζει, μάλιστα!!

Σταμάτα τα κόμμεντς (αδειούχα μου είσαι, ε;;;) και άντε για μπάνιο!!!!!

Αλλά με συγκίνησες παλιοκόριτσο κ σε συγχωρώ για την προσέλευση :-PPP

Mwah!!!

(πάλι έγραψες....)

17/7/06 12:17 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Κατωσεντονο,
μη μπαινετε με τετοιο nick εδω μεσα, μας κολαζετε τις Βοργιες. Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια :-)

17/7/06 12:18 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Ναι, αυτό ήθελα κ εγώ να πω στο Κατωσέντονο. Ingenious nick, και μελιστάλαχτος, ε πολύ θέλει;!!!

;))

17/7/06 12:20 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Idaki μου,
(που το καταλαβες οτι εχω αδεια;;;)
Σε περιμενα να συνεχισεις τα comments γιατι οντως σε λιγο φευγω για μπανιο!!!
Ενεκα επετειου ειπα να τιμησω τους σχολιαστες μας ξεχωριστα εναν εναν καθοτι ειναι ξεχωριστοι ολοι τους!!

17/7/06 12:22 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Καλα δε σε πιστευω, μολις γυρισα τη πλατη μου πηγες να φερεις πανωσεντονο;;;;
:-ΡΡΡΡ

17/7/06 12:24 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Εμ τι νόμιζες, δεν έχουμε την Βοργέζικη τηλεπάθεια;;

Ποιος έφερε πανωσέντονο, εγώ πάντως όχι, μου φτάνει το κάτω για πάσα χρήση!! ;))

17/7/06 12:29 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αχαχαχαχα, μολις ξεθαψα και κατι κλαρωτες μαξιλαροθηκες, οτι πρεπει για καλοκαιρι, οσο ναναι το (Β)οργιο θελει και το σκηνικο του, αντε θα σου δωσω τη μια :-ΡΡΡ

17/7/06 12:41 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σας λόγια ! Παρακαλώ μη μου μιλάτε στον πληθυντικό ! Μεγαλώνει τις αποστάσεις !

Καλύτερα τώρα (ως Κουβερ_λί) ?

(pleased 2 meet u/ hope u guessed my name)

;-)

17/7/06 1:01 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Dearest!!!

Χρόνια Πολλά για το blog!!!

Όσο για το template μην ανησυχείς είναι σχεδόν έτοιμο το προσχέδιο!

Θα το έχεις μέχρι αύριο!

;-)))

Υ.Γ. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που πλέον έχει καθιερωθεί να αποκαλείται η Id ως Β-Οργία Junior!

Για να μην ξεχνιόμαστε εγώ την "βάφτισα" έτσι! :P

17/7/06 1:38 μ.μ.  
Blogger greekgaylolita said...

What a year!
Σαν να μη περασε μια μερα Lou
απο τοτε που εμφανιστηκες
στη μπλογκοσφαιρα
Ασε που απο τοτε η
Μαρκησία
παρουσιαζει επαναλαμβανομενες αυτοκτονικες τασεις
Καταλαβαινεις..Πως να συγκριθει μαζι σου? ;)
Φιλακι:)

17/7/06 3:02 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αγαπητη μας Κουβερ-λι (μα που το θυμηθηκατε;;) aka Κατωσεντονο, μη σκιαζεστε απο τον πληθυντικο μας, ειναι αποηχος της αριστοκρατικης (γκουχ,γκουχ) καταγωγης μας ;-))

17/7/06 11:53 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Alexandre dear,
περιμενω εναγωνιως την ανακαινιση του τσαρδιου μας εεεε του blog ηθελα να πω κι αφου τα πας τοσο καλα με τα βαφτισια, περιμενε οσονουπω και τα δικα σου ;-))))

17/7/06 11:55 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Lolitaki,
μα τι πειραχτηρι που εισαι αχαχαχαχα!
Τις μονες αυτοκτονικες τασεις που εχει η Μαρκησια ειναι απο τα γελια, την εχεις ακουσει να γελα;; Ολα τα λεφτα :-)))

17/7/06 11:58 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Καλημέρα σας (φιλτάτη μαρκησία) !...

Θεϊκή ατάκα της προς τον κόμη de Valmon από τη γνωστή ταινία : "I was born to dominate your sex and re-invent my own !"

(Θυμάμαι διάφορα άχρηστα πράγματα και ξεχνάω τα σημαντικά ...)

:-)

18/7/06 9:41 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

best regards, nice info » »

3/2/07 3:13 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

best regards, nice info Seroquel 2band 2bside 2beffect

1/3/07 7:13 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος