Loucretia's

Σάββατο, Μαΐου 13, 2006

10+ 1 πράγματα που μου έμαθε η ζωή μετα το διαζύγιο




Διασκεδαζοντας με τη λιστα που ανοιξε πρωτος ο Averel στο Πτυελοδοχειο ως εργενης και τη συνεχισε ο Αταιριαστος (Μπουκαλια στο Πελαγος) ως παντρεμενος, ερχομαι να τη συμπληρωσω κι εγω ως χωρισμενη. Παραθετω και τα δυο προηγουμενα κειμενα (η πρωτη φραση σε καθε παραγραφο ειναι του εργενη, η δευτερη φραση με bold γραμματα ειναι του υπανδρου και η τριτη φραση με italics, ειναι η δικια μου ως διαζευγμενης)



1. Τα τάπερ είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου. Μετά τα blogs και το depon.
1. Τα τάπερ είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου. Ο συνδυασμός τους με χρυσοχέρα πεθερά είναι το όνειρο κάθε καλοφαγά.

1.Τα ταπερ δεν μενουν πια εδώ, τα μπολ στη μαμα, τα καπακια στη πεθερα, αμφοτερες σου εχουν κοψει τη καλημερα επειδη χωρισατε.


2. Η σκόνη δεν είναι αυτοκαθαριζόμενη και εμφανίζεται απρόσκλητη ό,τι ώρα γουστάρει η καριόλα.
2. Η σκόνη δεν είναι ικανή από μόνη της να κάνει τη σύζυγο να την καθαρίσει. Βάλε το παιδί να παίξει γράφοντας συνθήματα με το δάχτυλό του.

2. Σκονη;; Που;; Μα δεν εισαι και ποτε στο σπιτι για να τη βλεπεις.


3. Η μοναξιά καραδοκεί σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.
3. Η φασαρία κυριεύει κάθε τετραγωνικό εκατοστό του σπιτιού.

3. Η φασαρια διαρκει 5 μερες της εβδομαδας, το Σ/Κ γλεντας τη μοναξια σου στα κοντινοτερα νησακια του Αιγαιου.



4 Το μαγείρεμα, αν γίνεται με τις σωστές δόσεις, τις σωστές ώρες, μπορεί να αποδειχθεί ιδανική άσκηση ζεν ηρεμίας και αυτοσυγκέντρωσης. Αντίθετα, το σιδέρωμα έχει φτιαχτεί για να βασανίζει σοβαρούς ανθρώπους με ασχολίες.
4. Το μαγείρεμα, αν πετύχει, μπορεί να ανεβάσει το ηθικό και την αυτοεκτίμηση της συζύγου. Αντίθετα, το σιδέρωμα έχει φτιαχτεί για να την εκνευρίζει (φρόντισε να είσαι μακριά όταν σιδερώνει –η παρουσία σου και μάλιστα η οριζόντια στον καναπέ επιδεινώνει την κατάσταση).

4.Το μαγειρεμα γινεται με τις σωστες δοσεις (θα τρωτε το παστιτσιο για 3 μερες) και τις σωστες μερες (εορτες κι εθνικες επετειους). Σιδερο;; Ποιο σιδερο;; Τερμα τα πουκαμισα, πετας και τα δικα σου και τ΄ αντικαθιστας με μακο μπλουζες που γραφουν «τα κακα κοριτσια πανε παντου»



5. Κάποιοι φίλοι προτιμούν να φάνε ελεεινά delivery από τις δικές σου δημιουργίες, τις οποίες εσύ αντιμετωπίζεις κάπως σαν τα παιδιά που ποτέ δεν έκανες και ίσως δεν κάνεις. Πατρική αγάπη στη μακαρονάδα.
5. Οτιδήποτε μαγειρεύει η σύζυγος πρέπει όχι μόνο να το καταναλώνεις αδιαμαρτύρητα αλλά και να το επαινείς αρκετά πειστικά, ακόμη κι αν σε κάνει να νοσταλγείς τα ελεεινά delivery και τις φοιτητικές μακαρονάδες.

5. Η εβδομαδα περνα με φοιτητικη μακαροναδα και μαγειρεψεις, δε μαγειρεψεις, το σιγουρο είναι ότι τα παιδια θα ξελυσσαξουν στα deliverys στο σπιτι του μπαμπα κάθε Σ/Κ



6. Xbox, playstation, 24 και Lost τις βροχερές μέρες μπορεί να καταστρέψουν την κοινωνική σου ζωή. Ακόμα και αν δεν βρέχει. Το ίδιο και τα blogs.
6. «Απρόσκοπτη παρακολούθηση dvd», «ανέφελη ανάγνωση μυθιστορήματος» και «ανενόχλητο σερφάρισμα» ονομάζονται μερικές από τις αναμνήσεις της εργένικης ζωής.

6. Απολαμβανεις την εργενικη ζωη σου εχοντας λυσει τις αποριες της εγγαμης ζωης. Παιζεις playstation με το γιο, σερφαρεις ανελεητα αφου αποσπασεις το pc απο τη κορη σου, και την ωρα που οι παντρεμενοι φιλοι σου διαβαζουν με το βλασταρι τους Φυσικη, εσυ βαζεις κραγιον και πας σινεμα.



7. Υπάρχουν φορές που θα ομολογήσεις “Ι’m to old for this shit, έχω να καθαρίσω το σπίτι”. Στο shit βαλε ποτά, drugs και θρυλικές εξόδους που χάνονται στη θαλπωρή του σπιτιού σου.
7. Υπάρχουν φορές που θα ομολογήσεις «I’m to old for this shit, ποιος στήνει τώρα καβγά για να βγω με φίλους… κι αν περάσει το δικό μου, θα μου φύγει τελείως η όρεξη». Στο shit βάλε τσιπουροκατάνυξη, παρακολούθηση ματς σε καφετέρια, μπαρότσαρκα, που χάνονται στο βάθος του παρελθόντος.

7.Υπαρχουν φορες που θα ομολογησεις "Shit happens", ανακαλυπτεις ότι η Αθηνα δεν κοιμαται μετα τις ειδησεις των 12 και παιρνεις σβαρνα κεντρα και μπαρακια για να καλυψεις τις χαμενες εξοδους.



8. Στο supermarket ΠΟΤΕ δεν θα πάρεις μόνο αυτά που θέλεις. Και πάντα θα περάσει από το μυαλό σου να κλέψεις ζελε/οδοντοβουρτσα/μπαταριες και οτιδήποτε άλλο που φουσκώνει τον λογαριασμό. Πάντα κωλώνεις.
8. Στο supermarket ΠΟΤΕ δεν θα πάρεις μόνο αυτά που θέλεις. Και πάντα θα περάσει από το μυαλό σου να κλέψεις κάτι που φουσκώνει το λογαριασμό αλλά σκέφτεσαι την καταρράκωση, εάν σε πιάσουν με σερβιέτες που δεν πλήρωσες.

8. Στο supermarket ΠΟΤΕ δεν θα παρεις περισσοτερα απο οσα μπορεις να κουβαλησεις γιατι δεν υπαρχει κανεις να σου μεταφερει τα ψωνια και να κατεβασει τα σκουπιδια.



9. Η σεξουαλική σου ζωή βελτιώνεται. Ή όχι; Έχεις;
9. Αν η σεξουαλική σου ζωή βελτιώνεται, πρόσεξε να μη σε κάνει τσακωτό η σύζυγος.

9. Η σεξουαλικη σου ζωη αποκτα μια ειδοποιο διαφορα, αυτος με τον οποιον θα κοιμηθεις το βραδυ, δε θα σου ζητησει την άλλη μερα να του μαγειρεψεις και να του σιδερωσεις τα πουκαμισα.



10. Από ακατάστατος τύπος μπορεί εύκολα να καταλήξεις να έχεις OCD
10. Από ακατάστατος τύπος που εκνεύριζες τον εαυτό σου γίνεσαι ακατάστατος τύπος που εκνευρίζεις τη σύζυγο.

10. Η ακαταστασια σου παυει να εκνευριζει τη καθαριστρια, λογω ελλειψης χρηματων την καταργησες κι αυτή.




11. Πάντα να έχεις λίγο (ή πολύ) ποτό σπίτι, γιατί το νούμερο 3 είναι αμείλικτο, όταν δεν είναι επιθυμητό. Το ίδιο και το 2, αλλά αντιμετωπίζεται καλύτερα με ξεσκόνισμα, παρά με ξίδια. Νομίζω δηλαδή.
11. Πάντα να έχεις λίγο (ή πολύ) ποτό σπίτι, γιατί το νούμερο 3 είναι αμείλικτο και ποτέ επιθυμητό. Επίσης χρήσιμα είναι: ωτοασπίδες, γουόκμαν, ηρεμιστικά χάπια.

11. Παντα να εχεις τονους καφε στο σπιτι, ολο και καποια χωρισμενη φιλη θα ερθει να παρηγορηθει. Καβα από ξιδια δεν εχεις, στη φυλανε στα μπαρ που βγαινεις τα βραδια.



Να υπενθυμισω επισης οτι αξιζει να διαβασετε μια παραλλαγη της λιστας του εργενη (στην Αγγλια αυτη τη φορα) απο τον Bruce

(σημ. η φωτογραφια του κειμενου ειναι απο το www.richard-seaman.com)

21 Comments:

Blogger Dellaporta said...

Και πολύ post!!! Γελάσαμε κι απόψε.

13/5/06 11:04 μ.μ.  
Blogger NinaC said...

Respect, Κυρία μου.
Respect και hats off!!!

13/5/06 11:16 μ.μ.  
Blogger SomeonethatIusedtobe said...

Καλό! Μπράβο Lou μου!
Συνέχισε έτσι(νομίζω η δικιά σου περίπτωση είναι καλύτερη απο των άλλων δυο) :P

*Kiss

14/5/06 12:25 π.μ.  
Blogger averel said...

Τι λες τωρα. Ενδιαφερουσα η εκδοχη σου. Νομιζω πως χειροτερη ειναι του παντρεμενου - αν και τρωει καλυτερα. ΜΕτα παλευουμε εμεις οι δυο.

14/5/06 3:51 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Maria, ασε και για γελια και για κλαμματα ειμαστε ;-)

-Doll, respect 2 ;-))

-Snowhite, το θεμα ειναι να μη φοβομαστε, ουτε τη μοναξια, ουτε το γαμο, ουτε τα διαζυγια ;-)

-Averel, θα συμφωνησω μαζι σου, οι παντρεμενοι τρωνε σιγουρα καλυτερα (αν εχουν βεβαια χρυσοχερες πεθερες, αλλιως...) ;-)

14/5/06 5:44 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Για τον παντρεμένο : αυτό δεν είναι ζωή.

14/5/06 9:33 μ.μ.  
Blogger SomeonethatIusedtobe said...

Ακριβώς Λου μου, το κόμπλεξ φταίει!
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν ;)

*Kiss

15/5/06 2:45 π.μ.  
Blogger Λαμπρούκος said...

Και με αυτά που λές και γράφεις, βλέπω ήδη κάτι κυρίους που σε πολιορκούσαν μέχρι σήμερα να κόβουν λάσπη (θα το κάνω αναδημοσίευση και σε μένα για να φύγουν όλοι και έτσι να σε έχω μόνο δικιά μου χιχιχιχχι)

15/5/06 11:15 π.μ.  
Blogger ralou said...

Aαα το ήξερα εγώ ότι κάπου υπάρχει και τρίτη λύση.
Εργένησσα έζησα.
Παντρεμένη ζω.
Χωρισμένη να ζήσω; θα ζήσω; μπορώ να ζήσω; πρέπει να ζήσω;

Ο μπούσουλας σου ενδιαφέρων.
Copy, paste, for a rainy day!

15/5/06 12:40 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Τέλεια. Έλεγα να γράψω κ τη δική μου εκδοχή: ούτε εργένισσα, ούτε παντρεμένη, ούτε χωρισμένη. Αλλά δεν έχει καθόλου κυνισμό, μόνο σκόρδα - και άλλα τινά καρυκεύματα
:-PPP

15/5/06 1:17 μ.μ.  
Blogger Αταίριαστος said...

Λοιπόν, η χωρισμένη περνάει καλύτερα, με διαφορά και δεν είχα καμία αμφιβολία γι' αυτό! Φανταστείτε τώρα να είσαι κι άντρας και να έχεις μόνο Σ/Κ φασαρία!

Υπάρχει κανείς δευτεροπαντρεμένος να το συνεχίσει;


@get a life: Ναί αλλά πάντα υπάρχει και η ελπίδα της μετεμψύχωσης.

16/5/06 12:11 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Να διευκρινισω οτι η δικη μου εκδοχη αφορα την χωρισμενη με παιδια που εχουν τελειωσει απο σχολεια κλπ, και παντα βεβαια με χιουμοριστικη διαθεση, μπορει να συμπληρωσει τη λιστα και καποιος χωρισμενος χωρις παιδια, καποιος νιοπαντρος κλπ, κλπ, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις κι οχι μονο μια.
Επαναλαμβανω οτι το θεμα ειναι να μη μιζεριαζουμε σε οποια θεση κι αν ειμαστε, παντα υπαρχουν οι αρνητικες και οι θετικες πλευρες σε ολες τις εκδοχες, ουτε εθελοτυφλουμε, ουτε διαστρεβλωνουμε τη πραγματικοτητα. Προσπαθουμε μονο ν' αντιμετωπιζουμε με χιουμορ τα οσα βιωνουμε ;-))

Id, για ελα να μας πεις και τη δικη σου λιστα ;-))

16/5/06 12:22 π.μ.  
Blogger Charlie Alexandra said...

xaaxaxaxaxaxax όταν μεγαλώσω θα γίνω χωρισμένη χαχααχααχααα

16/5/06 4:55 μ.μ.  
Blogger Ελπίδα said...

Τι πάθατε ρε παιδιά και χωρίζετε; Κάντε και λίγο υπομονή.

16/5/06 10:08 μ.μ.  
Blogger An-Lu said...

super!Κρίμα που δεν μπορώ να το εφαρμόσω! περνάω τέλεια στο 2ο version!

17/5/06 11:05 μ.μ.  
Blogger nanakos said...

Arxika gelasa. Poly. Meta eipa na provlimatistw (kai me tous treis). Meta eipa "de gamietai". To xanadiavasa kai xanagelasa!!
Polla
Polla
Filia x 2

18/5/06 12:13 μ.μ.  
Blogger JustAnotherGoneOff said...

Ένα μικρό φάουλ να σου καταλογίσω στο κατά τα άλλα ξεκαρδιστικό ποστιο

λες: "η Αθηνα δεν κοιμαται μετα τις ειδησεις των 12"

Μπορείς να μου δώσεις κανάλι το οποίο βάζει ειδήσεις στις 12; Μάλλον θες να πεις ότι δεν κοιμάται μετά τις 2...

19/5/06 3:26 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Δεν κοιμάται ποτέ ;))

Μου λείπετε πολύ, εύχομαι να είχα κάτι για το οποίο να θέλω να γράψω ποστ, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω κάτι σε άλλη απόχρωση εκτός του μαύρου :((

19/5/06 7:30 μ.μ.  
Blogger Mirandolina said...

10+1 πράγματα που μου έμαθε η ζωή ως σινγκλ μάδα΄

Για σενα, Λουκρητία- να ομολογήσω ότι το περί φασαρίας και πλέυ στεησον με παρέσυρε να νομίσω ότι έχεις τέκνα – τελικώς δεν, αν καταλαβα καλά, οπότε, ανταποδίδοντας τις ευχές που ελήφθησαν προ ημερών, διορθώνω: ας ευχηθώ τεκνά να είμαστε μέσα.

1. Τα τάπερ είναι μεγάλη εφεύρεση. Το δικό μου, με το δεκατιανό. Ακόμη μεγαλύτερη εφεύρεση είναι τα θερμός. Άκου 3.20 ο καφές στο κυλικείο!

2. Η σκόνη είναι δουλειά της κυρίας Μάρθας. (Ευχαριστώ, Θεέ μου!). Δουλειά μου είναι να μπορώ να την πληρώνω (γιατί, Θεέ μου;).

3. Η μοναξιά είναι ευχάριστο καλοκαιρινό διάλειμμα (ζήτω οι παππούδες), κατά το οποίο όμως επιθυμείς σφόδρα τη φασαρία. Την εποχή της φασαρίας, πάλι, σου λείπει η μοναξιά. Γιες, σχιζοφρένεια ιζ γιορ μήντλ νέημ.

Η φασαρία τις καθημερινές ελέγχεται. Δεν ελέγχεται το ΣΚ και κυρίως το ΣΚ του «μαμά, να έρθει ο Στράτος να μείνει σπίτι μας; Έλα, έλα, έλα, μαμά σε παρακαλώωωωω». Σε αυτή την περίπτωση η φασαρία εξαπλώνεται ως ιός και καταλαμβάνει διαμέρισμα, μπαλκόνια, πυλωτή…

4. το μαγείρεμα του ΣΚ σημαίνει δυό μέρες χωρίς μαγείρεμα μες στη βδομάδα. Τις υπόλοιπες αγωνίζεσαι να πείσεις το σπλάχνο σου ότι το κοτόπουλο μπρεζέ που φτιάχνεις για σας είναι καλύτερο από τα χοτ ντογκ.

Το σιδέρωμα είναι δουλειά της κυρίας Μάρθας. (Ευχαριστώ, Θεέ μου!)

5. Κι όμως, η χαρα των ματιών σου κι αιτία του κόσμου, προτιμάει την πίτσα χατ από το κοκκινιστό που έφτιαξε η μαμά κλέβοντας χρόνο μεταξύ δουλειάς και δουλειάς και δουλειάς και τρεξίματος από φροντιστηρίου εις γυμναστήριον.

6. Xbox, playstation κλπ απαγορευμένα. Επιτρέπονται μόνο στις διακοπές. Σινεμά ναι, αλλά μετα απο έγκριση. Ντιβιντι ομοίως. Ε, βέβαια, για το δικό του πρόγραμμα μιλάω!

7. Από την ώρα που γεννήθηκε, δε μεγαλώνεις. Μικραίνεις.

8. Στο supermarket πας μόνη και παίρνεις ακριβώς αυτά που θέλει.

9. Η ερωτική σου ζωή είναι κρυφή. Όχι για πάντα! Για τα πρώτα δέκα χρόνια της νέας σχέσης μόνο – μέχρι να σιγουρευτείς ότι δε θα πληγωθεί το παιδί...

10. Ακαταστασία; Αααα! Αυτή η λέξη που στο λεξικό έχει δίπλα φωτό του δωματίου του.

11. Πάντα να έχεις ποτό στο σπίτι, να τρατάρεις τους φίλους, διότι μόνον εκεί μπορούν να σε δουν τις περισσότερες μέρες του χρόνου.

20/5/06 11:42 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Mirandolina τέκνα εχω, τα περιγραφω στο post μου, με τη μονη διαφορα οτι ειναι ηδη μεγαλα οπως αναφερω στο παραπανω σχολιο μου αλλα εννοειται πως θα κρατησω και την δευτερη ευχη σου, αχαχαχα!!

-Idακι, θα κανω οτι δεν ειδα το σχολιο σου!!

-Justanother, οι ειδησεις των 12 στη δικη μου γενια σηματοδοτουσαν το τελος της μερας για εργαζομενους, οικογενειαρχες κλπ, οποτε ειχε μεινει ως φραση κι ανεκδοτο γι αυτο το αναφερω ;-))

-Nanako, ανταποδιδουμε τα φιλια αλλα θελουμε και τους προβληματισμους σου, ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!

-An-lu, σου ευχομαι να περνας παντα τελεια!!

-Εlpida, σιγουρα πριν φτασεις στο διαζυγιο πρεπει να εχεις σκεφτει καλα κι εγω δεν ειμαι υπερ των γαμων-αστραπη ;-)

-Αlexandra, αχαχαχαχαχαχα!!

-Οrlando, ευχαριστουμε τα μαλα για τα καλα σας λογια!! ;-))

-Alexis darling, μηπως σου βρισκεται κανενας βιομηχανος μεταλλων στη λιστα σου;; ;-)))

21/5/06 3:32 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

What a great site Reshma south indian sex movies Hairy dick cum Xxx inspecting shaved pussy Winnipeg threesomes Tenchi muyo bikini pictures teen models

9/5/07 8:56 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος