Loucretia's

Τρίτη, Απριλίου 25, 2006

Οι Κοτες, το Βιντεο και η Ωριμοτητα του ελληνικου blogging

Αφορμη γι αυτό το ποστ ηταν ένα σχολιο μου στην προχθεσινη ανακοινωση του Art Attack για το βιντεο που ειχαν τραβηξει οι Nylon.gr από το παρτυ των bloggers το οποιο σκοπευαν ν΄ανεβασουν στην ιστοσελιδα τους την Τριτη.
Ο Art Attack με το δικο του χιουμορ, σχολιαζε οσους απεικονιζονταν στο βιντεο αυτό κι εκανε αναλογες παρατηρησεις.
Στο αντιστοιχο υφος του απαντησαμε διαφοροι bloggers με σχολια κατω από το κειμενο του.

Παραθετω το δικο μου σχολιο αυτουσιο:
«Δε μου λες Αρτ, το βιντεο φτιαχτηκε για να βρεις εσυ νυφη; ε;ε; :-ΡΡΡΡΡ
Καλα σου λεει ο Frank, γιατι δεν ηρθες κι εσυ να σε καμαρωσουμε, παρα μιλας εκ του ασφαλους; :-ΡΡΡ
Οσο για το βιντεο του Νικου (γεια σου Νικο, χαρηκα για τη γνωριμια) θα πρεπει πρωτα να ερωτηθουμε πριν ανεβει.
Καλο Πασχα!
# posted by Loucretia : 9:05 PM»


Κι απαντα ο Νικος από το Nylon.gr στο δικο μου σχολιο:

«από ένα e-mail που έλαβα, και απο ένα ποστ που βλέπω παραπάνω, διαπιστώνω μια υπερβολική ευαισθησία σε θέματα προσωπικών δεδομένων και του ποιός θα εμφανιστεί στο video του nylon.
Για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα για τα ελληνικά blogs που δεν βρίσκεται ούτε ένας (εκτός από τον Ν. Δήμου και λίγους ακόμη που είναι ήδη γνωστοί) να θέλει να γράψει επώνυμα. Και αν δεν ξεπεραστεί αυτό, το ελληνικό blogging δεν πρόκειται να ωριμάσει. Δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω...
Οι επιθυμίες είναι σεβαστές, και συνεπώς δεν σκοπεύω να παραβιάσω το δικαίωμα του καθενός να εμφανίζεται όπου κρίνει αυτός ή αυτή σκόπιμο. Το video δεν θα παίξει...
Χρόνια πολλά
# posted by Nikos : 9:59 PM


Γιατι παραθετω τα σχολια:

1) γιατι ο Art Attack κατεβασε το κειμενο αυτό μαζι με τα σχολια και δεν υπαρχει άλλος τροπος να γινω κατανοητη περι τινος θεματος μιλαω. Επιπλεον η μια και μοναδικη μου παρατηρηση, που ποσταρισα δημοσια
«θα πρεπει πρωτα να ερωτηθουμε πριν ανεβει» δεν περιειχε ουτε αρνηση, ουτε συναινεση, ουτε κατηγοριες ουτε χαρακτηρισμους, απλως επεσημανε κατι το απολυτα στοιχειωδες. Ουτε email διαμαρτυριας εστειλα, ουτε με τον ιδιο επικοινωνησα, ουτε σχολιασα κατι επιπλεον.

2) Γιατι ο Νικος μιλαει για
«υπερβολικη ευαισθησια σε θεματα προσωπικων δεδομενων». Οκ, αυτή είναι η αποψη του κι εξισου σεβαστη, όπως κι εμενα είναι αναφαιρετο δικαιωμα μου (κι όχι απλως επιθυμια μου) να διατηρω την ανωνυμια μου και να την αιρω οπου κι οποτε το θελω εγω, χωρις ν’ απολογουμαι ή να αιτιολογω αυτή την επιλογη. Το γεγονος ότι παραβρεθηκα στο παρτυ των bloggers (από τους οποιους το 80% εχει επιλεξει να γραφει ανωνυμα) δεν σημαινει αυτοματα ότι μπορουν ν΄ αναρτηθουν φωτογραφιες ή βιντεο που με αφορουν, χωρις την εγκριση μου, πραγμα που ζητησα κι από οσους μας φωτογραφιζαν. Εδώ κειμενα που γραφω στο μπλογκ κι εχουν αναφορες στην Id, το ετερο μελος των Βοργιων, δεν τα ανεβαζω αν δεν την ενημερωσω από πριν κι αν δεν συμφωνησει κι η ιδια.

3) Γιατι χρεωνει την ανωριμοτητα του ελληνικου blogging στην ανωνυμια των γραφιαδων του και φερνει σε αντιδιαστολη, τον Νικο Δημου, ανθρωπο των media εδώ και δεκαετιες, που τολμα να γραφει επωνυμα (λες και τοσα χρονια εγραφε ανωνυμα)

Είναι μια αποψη κι αυτή, καθολα σεβαστη, όμως εμενα μου δημιουργησε μερικες αποριες:
Τι θα πει “ελληνικο blogging” και δη ανωριμο;

Μηπως είναι καποια ιδεολογια ή καποιο κινημα, αντιστοιχο με τα πολιτικα, συνδικαλιστικα, φοιτητικα και κοινωνικα κινηματα, που εχει θεσει στοχους και σκοπους οι οποιοι δεν επιτυγχανονται επειδη εμεις γραφουμε ανωνυμα;; Μη τρελαθουμε κιολας.
Και πως οριζουμε την ανωριμοτητα ή την ωριμοτητα του blogging σε σχεση με την επωνυμια;

Το να ανεβασω μια φωτογραφια μου και να πω ειμαι η Ταδε Ταδοπουλου, διαβαστε πως καλλιεργω τα ραπανακια στο κηπο μου, σημαινει ωριμανση του blogging;

Με συγχωρειτε, αλλα εγω μονο ελληνες bloggers ξερω, η φραση «ελληνικο blogging” δεν μου λεει τιποτα, τουλαχιστον σε αυτή τη φαση.

Από την άλλη, ενώ ο Νικος κλεινει το σχολιο του λεγοντας ότι οι επιθυμιες είναι σεβαστες, ερχεται σημερα με κειμενο-λιβελλο στο μπλογκ του και γραφει με απαξιωτικο υφος (μεχρι και «κοτες» τους αποκαλει) για οσους εξεφρασαν την αντιρρηση τους για το βιντεο. Να σημειωσω εδώ ότι δεν τραβαω ιδιαιτερο ζορι με το βιντεο, ουτε θελω να στερησω από κανεναν τις στιγμες που περασαμε από το παρτυ, αρκει να μας ειχαν ενημερωσει από πριν.
Κι αν το βιντεο ειχε ανεβει, χωρις το επιθετικο κειμενο και τους εμπαθεις χαρακτηρισμους που το συνοδευαν, δεν θα εδινα καμια συνεχεια και θα το απολαμβανα οσο και οι υπολοιποι.

Ο ιδιος όμως, δεν σταματα μονο εδώ, αλλα προβαινει και σε μια απαραδεκτη κατ΄ εμε ενεργεια, φωτογραφιζει μια μπλογκερ και βγαζει δημοσιως τις οποιες αντιρρησεις της και λογους που του εμπιστευτηκε σε προσωπικη τους προφανως, επικοινωνια, χλευαζοντας την. Λυπαμαι, αλλα αν μεχρι τωρα διασκεδαζα με την ολη ιστορια, αυτό με εκανε να εξοργιστω. Διοτι οφειλε να σεβαστει ακομα κι αν διαφωνουσε καθετα με την ιδια, την ιδιωτικοτητα της συνομιλιας τους. Αν είναι ετσι, ν΄αρχισουμε τοτε να δημοσιευουμε κι εμεις οσα μεηλς εχουμε ανταλλαξει μεταξυ μας οι bloggers, αφου οποιαδηποτε επικληση των στοιχειωδων προσωπικων δεδομενων αναγεται σε υστερικη αντιδραση κι υπερμετρη εγωπαθεια.

Εδώ να υπενθυμισω την πρακτικη και του Zouri και του Alombar42 που ανεβασαν φωτο στα μπλογκς τους, σεβομενοι και την επιθυμια οσων δεν ηθελαν ν’ απεικονιστουν, χωρις να τους στειλουν στο διαολο όπως εκανε σημερα σε ποστ της μια καθολα «ευγενεστατη» και «μελιρρυτος» blogger.

Και κλεινοντας, θελω ν’ αναφερθω στο γνωστο απαξιωτικο επιχειρημα οσων σχολιασαν το κειμενο για το βιντεο «αμα θελατε να παραμεινετε ανωνυμοι, ας μην ερχοσασταν στο παρτυ»
Δεν μπορω παρα να υποκλιθω σ΄αυτό το αποστομωτικο επιχειρημα. Το να προσερχεται κανεις στο παρτυ των bloggers που η συντριπτικη τους πλειοψηφια γραφει ΑΝΩΝΥΜΑ για να γνωριστει και να διασκεδασει μαζι τους δηλωνει σαφεστατα ότι δεν θελει να παραμεινει ανωνυμος.

Το ότι επιλεγω να καταργησω την ανωνυμια μου ως blogger μεσα σε 200 εξισου bloggers, δεν σημαινει κιολας ότι εκχωρω το δικαιωμα στον καθενα να χειριστει και ν’ αναρτησει προσωπικες μου φωτογραφιες ή υλικο στο ιντερνετ (από τη στιγμη κιολας που το γνωριζω) χωρις να ενημερωθω από πριν και να συναινεσω σ΄αυτό. Κι αν αυτό εσεις το αποκαλειτε «υπερβολικη ευαισθησια» ή «υστερια», εγω το αποκαλω στοιχειωδη δεοντολογια.

Με τις υγειες μας και στο επομενο μαλλιοτραβηγμα.

20 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Έλα Λουκρητίτσα μου, μη θυμώνεις. Η μόνη κότα του πάρτυ ήμουν εγώ που σε είδα ποια είσαι κ κόλλωσα να έρθω να σου μιλήσω. Με το άσπρο σου το πουκαμισάκι κ το μαύρο το καρεδάκι στα μαλλιά, χάρμα! :-)

Λουκρητία, μη θυμώνεις. Αυτό λέγεται ανοιχτή κοινωνία. :-)

Τα αντι-επιχειρήματα ήταν στη σφαίρα του αστείου όντως. ¨Ομως τα ειδα με κατανόηση με την έννοια ότι ο Nylon έκανε κάποιο κόπο κ ήθελε σώνει κ καλά να τον μοιραστεί, σωστά. Έπρεπε όμως να δείξει κάποια ευαισθησία στις ενστάσεις.That's all.

Peace, αδέλφια!

25/4/06 9:36 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αθηναιε, οπως εχεις διαπιστωσει τοσο καιρο, σπανια θυμωνω, ουτε με τον Νικο εχω τιποτα προσωπικο (αντιθετα οπως ειδες στο σχολιο μου, του εγραψα οτι χαρηκα για τη γνωριμια) κι η δουλεια του επισης με το βιντεο ηταν πολυ καλη και ποτε δεν θα εμπαινα εμποδιο για να μην ανεβει.
Αλλα νευριασα με τα σχολια που γραφησαν τα οποια ηταν ιδιαιτερα εμπρηστικα και δεν βοηθουν στο διεξαχθει ενας διαλογος ωριμος και με κατανοηση κι απο τις δυο πλευρες.

Αλλα τωρα εχω νευριασει με σενα Αθηναιε, που δεν μου εμφανιστηκες και θα σε περιλαβω στο επομενο ποστ μου :-ΡΡΡΡΡΡΡ

25/4/06 10:12 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν είναι το δικό σου το μονο σχολιο που έσβησε ο Πλαστικανθρωπος. Εγραψα το πρωτο σχολιο οπου του εξηγουσα οτι αν δεν υπαρχει ρητη δηλωση κολλημενη στην πορτα του κλαμπ που να προειδοποιει πως εισοδος στο χωρο συνεπαγεται και waiving of rights τοτε δε μπορει να τραβαει ο,τι θελει. Αλλα ο Πλαστικαντρας ειναι παπαρακος της κακιας ωρας και ψωναρα.

25/4/06 10:15 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ανωνυμε, δεν ξερω ποιον εννοεις Πλαστικανθρωπο κι ουτε θα μπω στη διαδικασια χαρακτηρισμων, εγω εννοουσα το αρχικο κειμενο του Art Attack οπου εγραψα και το σχολιο μου περι ενημερωσης και το οποιο κειμενο κατεβηκε (για δικους του λογους τους οποιους δεν ξερω και δεν ρωτησα κιολας)

25/4/06 10:22 μ.μ.  
Blogger cheaptalk said...

Lou έπρεπε να μου πεις να σου φέρω κάνα Λαξατόλ χτες βράδι, γιατί δεν ήξερα τι παίχτηκε :ppp

Τη ξαδέρφη σου μια χαρά την είδα στο βίντεο πάντως.

25/4/06 11:02 μ.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

Κάτι ήξερα που μοιραζα κάρτες.

25/4/06 11:11 μ.μ.  
Blogger Rodia said...

Αν ήμασταν διάσημοι, το καταλαβαίνω το ινκόγκνιτο.. αλλά σάμπως μας ξέρει κανείς; Αγνωστοι μεταξύ αγνώστων.. Ούτε που θυμάμαι σχεδόν κανένα απο το πάρτυ (μπορεί να έρχεται το αλτσχάϊμερ βεβαια..)
Από τις φατσούλες που είδα, ζήτημα να συγκράτησα 5-6 και πολλές λέω.

Θα μου άρεσε να δω τη δουλειά του Νικου πάντως. Κρίμα που "χόντρυνε" το ζήτημα...

σμουτς! και μη σκας βρε!:-)

25/4/06 11:51 μ.μ.  
Blogger Alexandros said...

Πωπω! Βγήκαν οι βοργιώδεις χαντζάρες έξω!!!

Στα καταφύγια άπαντες!!!

Και όσον αφορά εσάς που προκαλέσατε την οργή της τρομερής Λουκρητίας κακό του κεφαλιού σας! :P

Όποιος τα βάζει μαζί της δεν την βγάζει καθαρή!

Πάρτε τον Κοκοβιό για παράδειγμα! Έκλεισε το blog του και όπου "φύγει-φύγει"! :PPP

Λουκρητία dearest μην μου στεναχωριέσαι!

Kiss and hug! :-)

Υ.Γ. Cheaplog τα Λαξατόλ γρήγορα!!!

26/4/06 12:09 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Νομίζω ότι αξίζει να ακουστεί και η δική μου άποψη, αν και ματωμένος από τις πολλές

πέτρες...

Λουκρητία μου το πρώτο που με πειράζει ότι αναγνώρισες τον εαυτό σου στη λέξη "κότες".

Δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο για ένα κορίτσι τόσο συμπαθητικό σαν εσένα. Ακόμα

χειρότερα, επειδή γράφεις ότι τη συγκεκριμένη λέξη την αναφέρω στο "κείμενο-λίβελλο στο

μπλογκ" μου. Ενώ ξέρεις ότι η λέξη αναφέρεται στα σχόλια από κάτω σε διάλογο με τον

Αρκούδο και τον vrypan.

Η ουσία για τις "κότες" (και αυτό είναι που στέκομαι σε όλη αυτή την κουβέντα) ήταν ότι

χρόνια τώρα τα τηλεοπτικά κανάλια "παραβιάζουν" τα όποια δικαιώματά μας περί

ιδιωτικότητας, χωρίς ποτέ κανείς να διανοηθεί να διαμαρτυρηθεί. Και φαίνεται ότι τώρα

ανοίγει αυτή η κουβέντα επειδή οι "καταγγέλοντες" νιώθουν να έχουν περισσότερη ισχύ

απέναντι σε ένα ανώνυμο blogger από ό,τι παλιότερα στοςυ παντοδύναμους καναλάρχες. Και με

αυτή την έννοια χαρακτηρίζω "κότες". Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο χαρακτηρισμός είναι

άδικος ή υπερβολικός. Και ότι θα ταίριαζε καλύτερα ο χαρακτηρισμός "τσάμπα μάκγες".

Δεκτόν...

Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Έχω ένα συγκεκριμένο επιχείρημα. Αν πίστευε κάποιος πάντα ότι

έχει κάποια δικαιώματα, τότε θα έπρεπε πάντα να τα διεκδικεί, και όχι μόνο εκεί που

φαίνεται βολικό. Όπως θα αντιλαμβάνεσαι, δεν αναγνωρίζω ότι υπάρχει κάποιο δικαίωμα που

παραβιάστηκε. Μιλάω μόνο για την όποια "αντίληψη παραβίασης δικαιωμάτων" μπορεί να έχει

κάποιος για τον εαυτό του ή τους άλλους.

Και θα στο κάνω και λιανά, σενάρια από την απόλυτη πραγματικότητα:

Σενάριο 1: βρίσκεσαι στα εγκαίνια του Balux και έρχεται το STAR και τραβάει όλους τους παρευρισκόμενους, κάνοντας μάλιστα ζουμ στους κώλους των γυναικών. Ποιός μιλάει για προσωπικά δεδομένα? ΚΑΝΕΙΣ.

Σενάριο 2: Βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου στα διόδια φεύγοντας για Πάσχα. Όλα τα κανάλια έχουν στημένες κάμερες και σε ρωτούν διάφορα. Ολη η Ελλάδα βλέπει που είσαι εκείνη τη στιγμή, που πηγαίνεις και ποιόν έχεις στο δίπλα κάθισμα. Ρωτούν αν θέλεις να το παίξουν? Όχι! Στέλνεις email διαμαρτυρίας? ΠΟΤΕ.

Σενάριο 3: Είμαι στο γήπεδο και η κάμερα εστιάζει στο μέρος που είμαι εγώ. Ενώ φαίνομαι μαζί με άλλους που πανηγυρίζουμε ένα γκολ (ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ) ο σπικερ λέει για επεισόδια που ΄έκαναν πάλι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Με έχει ρωτήσει? Έχει πάρει δικαστική απόφαση εις βάρος μου? Όχι. Τους πάω στα δικαστήρια? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Τώρα θα μου πεις, "μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε έστω και με σένα?". Βεβαίως. Κανένα πρόβλημα. Μήπως όμως σε αυτή την περίπτωση είσαι τσάμπα μάγκας?

Έχει ενδιαφέρον κι αυτός ο διάλογος:

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=16008563&postID=114599379720555174

26/4/06 12:18 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Νικο, επειδη η ωρα ειναι ηδη προχωρημενη, θα επανελθω αυριο για ολα οσα ανεφερες.

Σ' ευχαριστω που μου απαντησες, διαφωνω με τις "πετριες" (οπως και με το ευγενικο κοριτσι, ααχαχχαχα, παει η φημη μου), το ζητουμενο απο μενα ειναι να αναπτυχθουν ολες οι αποψεις χωρις να μπαινουμε σε κατηγοριες "ανωνυμοι vs επωνυμων" και να δημιουργουμε αντιθεσεις εκ του μη οντος.

26/4/06 1:25 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

loucretia, hi κι από μένα...
Εγώ μεν δεν μοίρασα κάρτες σαν τον φίλο e-lawyer.
Και φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται και να χρειαστεί ;)
σε φιλώ

26/4/06 1:45 π.μ.  
Blogger Λαμπρούκος said...

Τα βρίσκω χαζά όλα αυτά και αποδεικνύουν το βίτσιο μας που ακούει "εκεί που αγαπιόμαστε, γαμιόμαστε".

Πάντως είμαι υπέρ της ανωνυμίας...

26/4/06 10:28 π.μ.  
Blogger YO!Reeka's said...

αντε να πω κι εγώ την άποψή μου
εγώ πιστεύω ότι δεν τρέχει τίποτα με το βιντεάκι, το οποίο ήταν γαμάτο. και δεν υπήρχε τρόπος να καταλάβει κάποιος, ποιος είναι ποιος, οπότε με αυτή την έννοια θεωρώ ότι δεν ετίθετο ζήτημα ιδιωτικότητας. και όσον αφορά το να μας ρωτήσει, έλα μωρέ, λες και ήταν υποχρεωμένος να ξέρει ποιος είναι ποιος.
δεν έγινε και τίποτα, κόσμος που χορεύει και περνά καλά.

26/4/06 1:38 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Εκανα μια μικρη βολτα σημερα στο Μονιτορ και διαβασα διαφορες αποψεις σχετικα με τη περιφημη διαμαχη για το βιντεο.
Καπου πηρε το ματι μου οτι μετα τις αγαπουλες το ριξαμε στους δικηγορους.

Να πω πρωτον, οτι οι αγαπουλες στο παρτυ ηταν οι περισσοτερες αυθορμητες και δευτερον, οτι οι δικηγοροι-μπλογκερς σε αυτη τη φαση βοηθουν να φωτιστει περισσοτερο η εννοια των προσωπικων δεδομενων κι οχι να δυναμιτισουν το κλιμα.

Νικο, οι αποψεις σου σχετικα με τον ρολο των ΜΜΕ μου ηταν ηδη κατανοητες απο το πρωτο σου ποστ και γι αυτο δεν αναφερθηκα στο δικο μου κειμενο.

Η ενσταση μου σχετικα με το οτι γραφηκε γυρω απο το ανεβασμα του βιντεο, ηταν οτι προπηλακιστηκαν ατομα που εξεφρασαν τυχον διαφωνιες και επιφυλαξεις, ειτε απο το μπλογκ σου ειτε απο σχολιαστες. Αυτο εχει σαν συνεπεια να δημιουργουνται χαρακωματα κι ο ενας να πετα βελη στον αλλον. Και δεν μου απαντησες για το θεμα που εθιξα, τη δημοσιοποιηση του μεηλ που ελαβες απο μπλογκερ και τον τροπο με τον οποιον την αντιμετωπισες. Αυτο πραγματικα με ξενισε, αν σε ειχε απειλησει ή σε ειχε χλευασει, οκ να το καταλαβω. Αλλα δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο κι αυτο με εβαλε σε προβληματισμους.

Απο την αλλη μιλας για "αδυναμο μπλογκερ" που συνασπιστηκαν ολοι οι "ανωνυμοι" εναντιον του. Εγω δεν διεκρινα πουθενα κατι τετοιο, την Λιλη ουτε τη ξερω προσωπικα ουτε με ξερει, ουτε καν εχουμε μιλησει ποτε, ο καθενας εξεφρασε τη δικη του αποψη πολυ απλα.
Και το κυριοτερο, οσοι θελησαν την ανωνυμια τους, δεν καταφερθηκαν εναντιον οσων θελουν να ειναι και να γραφουν επωνυμα, ουτε τους κατηγορησαν για ναρκισσισμο ή επιδειξιομανια.

Και τελος τελος, η ολη συζητηση ξεκινησε γιατι στοιχειωδως γνωριστηκαμε, μαζι διασκεδασαμε, μαζι χαρηκαμε το παρτυ, οπως εξακολουθω να πιστευω οτι και μαζι μπορουμε να διαχειριστουμε τα οποια θεματα μας αφορουν.
Κι εχω ολη τη καλη διαθεση να γινει αυτο ;-))

Υ.Γ. stoxastre, εσενα πως και δεν σε εχω βαλει στο στοχαστρο, εεε;; :-ΡΡΡΡ

27/4/06 1:07 π.μ.  
Blogger SomeonethatIusedtobe said...

Καλή μου Λου!Τι έχει γίνει εδώ?
Τώρα το είδα όλο αυτο! :O

Η αλήθεια είναι πως το είδα το video, το οποίο εμένα προσωπικά ΔΕΝ με ενόχλησε (δεν είμαι μέσα, αλλά και να ήμουνα..)!Κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν γνωστοί(ή τουλάχιστον οχι σε όλους) και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε..
Βλέπω μπέρδεμα η κατάσταση, μακάρι ολα να "φτιάξουν" και να μην υπάρχει ίχνος "τσακωμού" στην μπλογκόσφαιρα..
Συνήθως μένω απ'έξω σε τέτοιες καταστάσεις(δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι), απλά δεν μ'αρέσουν οι "μαύρες" εντάσεις, εκτός βέβαια αν αδικηθώ!

*Τέλος-πάντων!Ελπίζω να πάνε ολα καλά! ^_^

*Kisses!

27/4/06 2:49 μ.μ.  
Blogger alombar42 said...

1. Αν κάποιος ζητήσει να διαγραφεί, θεωρώ σωστό να διαγραφεί. Εσβησα τρία άτομα που μου ζήτησαν να φύγουν από το κολάζ. Το θεωρώ δίκαιο και λογικό (άλλωστε σιγά τον κόπο).

2. Το θέμα για μένα δεν είναι η ανωνυμία του alombar42 (που μπορεί να τη διατηρήσει αν ο ίδιος δεν πει ποιος είναι) αλλά η εμφάνιση ενός υπαρκτού προσώπου -όχι του ψευδωνύμου- που κάποιος τρίτος μπορεί να αναγνωρίσει και να πει για παράδειγμα "τι δουλειά έχεις Βασίλη στο πάρτυ αυτό;".

3. Υπερβολικός θόρυβος σχεδόν για το τίποτα - μικρή ανάλυση, πολύς θόρυβος, σιγά το πειστήριο...

28/4/06 8:30 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Το μαλλιοτράβηγμα, εσύ το 'θελες πρώτη πρώτη και το 'κανες ποστ πρώτη πρώτη. Τι σου φταίμε οι υπόλοιποι;

29/4/06 2:23 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Αγαπητε Ξεχασμενε (απο τον Θεο; απο τους ανθρωπους; απο τον ταχυδρομο;) το nick σου δικαιολογει πληρως το σχολιο σου, γιατι αν δεν ησουν ξεχασμενος θα ειχες παρακολουθησει τη μπλογκοσφαιρα και θα ειχες δει οτι ειχαν προηγηθει καποια αλλα ποστ τα οποια με αναγκασαν να παρω θεση.

Μικρη συμβουλη: για να μην παραμενεις Ενας Ακομη Ξεχασμενος, καλο ειναι να φανερωνεσαι ποτε ποτε.... :-ΡΡΡ

29/4/06 4:44 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μπουχαχαχα, φιλακια ρε!
(κι ας με αποκάλεσες "κωλόπαιδο", ξέρεις που και πότε)
:-PP

30/4/06 3:30 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ναξερες ποσους εχω αποκαλεσει ετσι... αχαχαχαχα!

30/4/06 4:05 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος