Loucretia's

Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2006

Αμαν... και τωρα τι κανουμε;



Ωραιοι ηταν οι αποχαιρετισμοι, οι απολογισμοι, οι αναπολησεις, οι ευχες και οι προσκλησεις, τα δωρα κι οι συναντησεις, τα γευματα κι οι αναμνησεις.

(ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ; ΧΩΡΙΣΑΝΕ; ΝΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ 5; ΟΚ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ)

Τωρα πως διαολο γεμιζουν οι υπολοιπες 363 μερες;

Να πεις ότι το Νεον Ετος είναι γαλοπουλα, που εχεις τα υλικα της γεμισης, τα ψιλοκοβεις, τα σωταρεις, τα τοποθετεις ωραια-ωραια, τη ψηνεις, τη σερβιρεις κι ησυχαζεις…δε το λες.


(146 ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ;;;;;; ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΑΟΥΝΗ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΜΟΥ;;;;;)

Ή ένα βιβλιο με 365 σελιδες, διαβαζεις από μια κάθε μερα και 31 Δεκεμβριου το κλεινεις και λες «ηταν ωραιο» «ηταν συμπαθητικο» «τι εγινε ρε παιδια;»

Ή ενα cd με 12 τραγουδια, ακους ένα κάθε μηνα, μερακλωνεσαι, συγκινεισαι, ταυτιζεσαι, ονειροπολεις, χασμουριεσαι κι όταν τελειωσει το βαζεις στη θηκη του κι αγοραζεις άλλο.


(ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2005, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ)

Τιποτα από τα παραπανω ή και όλα μαζι μπορει να είναι οι μερες που ερχονται. Να πρεπει να φτιαξεις τη δικη σου συνταγη με τα δικα σου υλικα, να γραψεις τις δικες σου σελιδες και να συνθεσεις τους δικους σου ηχους.


(ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕ..ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΜΩΚΑΛΩΔΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ)

Προσωπικα δεν εχω καμια ορεξη για κανενα σχεδιασμο, καμια ορεξη για υποσχεσεις, νεες αφετηριες, δημιουργιες, αλλαγες…


(ΠΟΙΟΣ;; Α, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ, ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, Α, ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΝΑΙ, ΑΥΡΙΟ ΕΛΑΤΕ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ)

Τωρα θα μου πειτε «και τι μας νοιαζει εμας αν εχεις ή δεν εχεις ορεξη, ποσως μας κοφτει τι θα κανεις και τι δεν θα κανεις τις μερες και τους μηνες που ερχονται"


(ΝΑΙ ΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ)

Μεταξυ μας, ουτε και μενα με κοφτει ιδιαιτερως, μονο τις σκεψεις μου ηθελα να γραψω, αλλα όπως διαπιστωσατε, σταθηκε αδυνατον να φιλοσοφησω και να στοχαστω με την ησυχια μου (αγιο ειχατε!!)


(1 ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ: «ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΛΠ. ΚΛΠ…» ασταδιαλα κι εσεις, Λησταρχοι!!)

10 Comments:

Blogger kaltsovrako said...

Καλή χρονιά παρ 'αυτα, κουκλα μου.
Να είσαι καλά.

Ρε συ αυτή με το μύνημα με τα ληξιπρόθεσμα παίρνει και μένα!
Λες να είναι φαρσέρ; Καλά κάνω και τη βρίζω!

;)

2/1/06 7:08 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ναι, ειναι η φαρσερ "χωρις ορια"

;-))))))))))))

3/1/06 7:15 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Βρε Λου μου όπως τα λες και βάλε, πατάω πόδι στο σπιτάκιον και ανοίγω λογαριασμούς με τη σέσουλα και μετά θυμάμαι να κάνω και το σταυρό μου που δεν πλάκωσαν από την εταιρία γκαζιού με ένταλμα να αλλάξουν τις κλειδαριές, και από αύριο πίσω στη βιοπάλη... τελικά καλά έκανα που ήρθα διακοπές; Αναρωτιέμαι!!

Και εις άλλα με υγεία :P

4/1/06 6:21 μ.μ.  
Blogger Αθήναιος said...

Εαν κ αγαπημένος μήνας ο Ιανουάριος αισθάνομαι ένα απροσδιόριστο άγχος το οποίο φοβάμαι ότι μου το έχει αφήσει κουσούρι η εξεταστική του Ιανουρίου...

5/1/06 12:57 μ.μ.  
Blogger Neilys said...

kali xronia ki apo mena!kali tuhi sta tous logariasmous klp!
P.S. Oi udravlikoi, oi tehnikoi aircondition kai oi tehnikoi tilefwnikis upostiriksis dsk ston ote einai perizitioi!!

6/1/06 6:09 π.μ.  
Blogger Nikos Dimou said...

Οι Βοργίες θα ήταν υπερήφανοι γι αυτό το blog.

7/1/06 1:07 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

--Ιdaki, αθεοφοβη αδμινα, φυσικα και καλα εκανες κι ηρθες διακοπες, πως αλλιως θα μου εμενε εκεινος ο μελαχροινος κουκλος που σε κορταριζε στο ρεβεγιον ;-)

--Αθηναιε κ' Κοκοβιε, εγω γιατι παλι θυμαμαι την εξεταστικη του Φεβρουαριου; (και οχι, δεν ημουν η πρωτη φοιτητρια στο Πανεπιστημιο που ανοιξε ο Καποδιστριας, για να προλαβω τους "εντιμοτατους φιλους μου" :-ΡΡ)

--Giorgie, κανενας τεχνικος πλυντηριων πιατων σου βρισκεται προχειρος, δεν αντεχω αλλη λαντζαααα!!

--Κυριε Δημου!!!! τι μας γραφετε!!!
Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ι Ζ Ο Υ Μ Ε :-)))

7/1/06 1:43 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Πρασινίζετε θα ήταν η σωστότερη έκφραση

9/1/06 11:51 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Best regards from NY! dell laptop sale Responsible convertible Reading homeowners insurance rates party idea poker Desperate pee pants Audi gear knob Female domination dvds Supplements elderly give me some wellbutrin xl picture of black nude milfs hoveraround powr wheelchairs Central america minivan car rental Marijuana drug interactions with zoloft Hockey blade open toe Arnett health plan License plate frames stainless steel Blair benz charcoal nude Audi used v8 cream purple floral 8x11 area rug new transitional career farmer insurance

22/2/07 4:01 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

That's a great story. Waiting for more. tits ass cunt spank enema http://www.army-backpack.info prostrate cancer cooper mastercraft tire Business travel insurance iv sony vaio pcg c1mhp hard drive proactiv skin care system Wheelchair sign

25/4/07 2:28 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος