Loucretia's

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2005

Ο ευρών αμοιφθήσεται...

Ψάχνουμε τη Λουκρητία



Είναι πανέμορφη γατούλα, 1/8 περσική και 7/8 κεραμιδόγατα, συνήθως προσηνής αλλά αγριεύει με τα πολλά χάδια - συνεπώς, μην κάνετε κάνα αστείο γιατί θα μετράτε γρατζουνιές.

Βγήκε προς άγραν κεραμιδόγατων πριν κανά μήνα και δεν έχει γυρίσει ακόμη. Μπορεί φυσικά αυτό να σημαίνει πως το γλεντάει. Παρ' όλα αυτά, αν είστε α) κεραμιδόγατος που έπεσε στα νύχια της, β) περαστική γάτα που ζούλεψε [sic] και συμμετείχε στο όργιο, γ) περαστικός/ή που δεν τόλμησε όταν είδε τούφες να πετάγονται ΑΛΛΑ μπορέσατε να διακρίνετε κομμάτια γούνας της ως άνω εικονιζόμενης, παρακαλώ ειδοποιήστε.

Η αμοιβή ορίζεται στο ένα (1) ηλεκτρικό λουκούμι.

7 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

διαλέγω το βήτα, δηλώνω "μια περαστική γάτα που ζούλεψε [sic] και συμμετείχε στο όργιο" όπως κ ότι σήμερα ήπια μαζί της κόκα κόλα (λάιτ)
είναι καλά, δεν είναι σαλάμι κ ζει ωστόσο το ει ντι ες ελ της έπαψε να ζει εδώ κ κάτι καιρούς
θα επανέλθει όμως...
κατά τα άλλα εδώ είχε ήλιο σήμερα

18/11/05 10:46 μ.μ.  
Blogger Gourouna said...

Αχ τι όμορφο γατάκι! (Το δικό μου βασικά το ξυρίζω πιο ωραία!)

Χμμμ... Όχι δεν το έχω δει, δυστυχώς!

Έχω όμως δύο υπέροχες σκύλες, τη Μπαρούτη και την Ζήνα!!! (από τη θεά Πέγκυ το εμπνεύστικα, δεν είμαι αξιολάτρευτη;;)

Φιλούνια μωράκια μου!

20/11/05 4:40 π.μ.  
Blogger Neilys said...

Θυμάμαι να γαύγισα σε μια γάτα που της έμοιαζε αλλά τελικά δεν ήταν αυτή..!Εκείνη ήταν 8/8 κεραμιδόγατα!Όμως το ηλεκτρονικό λουκούμι είναι αρκετά δελεαστικό για να με κάνει να αρχίσω να την αναζητώ!Ελπίζω να μην πέσω πάνω στη γουρούνα!Καλή τύχη!

20/11/05 6:01 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Αλίνα, ελπίζω να ευχαριστήθηκες το όργιο, και την κόκα κόλα (λάιτ) εν συνεχεία. Η πληροφορία σου θα διασταυρωθεί και θα σε ειδοποιήσουμε αν δικαιούσαι την αμοιβή.

Φούξια Γουρούνα, καλωσήρθες στην blogόσφαιρα και ελπίζουμε να μας φιλοδωρείς συχνά με πικάντικες ιστορίες σου! (αχ να μουν από μια μεριά να έβλεπα τα μούτρα του 3,14).

Γεώργιε, οφείλω να διευκρινίσω πως το λουκούμι είναι απλά ηλεκτρικό, διότι το ηλεκτρονικό προκαλεί διάρροια. Επίσης, μη γαυγίσεις στη Λουκρητία, μπορεί να σου κατεβάσει τη μουσούδα.
Κατά τα άλλα, περιμένουμε πληροφορίες :DD
A, καλωσήρθες και στο blog μας, τα φοντάν είναι στο φουαγιέ.

Τέλος, ξέχασα να ευχαριστήσω τη μανούλα μου για την ευγενική παραχώρηση του copy(k)left της αμοιβής. Δεν θα το δει εδώ βέβαια, θα την πάρω τηλέφωνο!!

20/11/05 5:33 μ.μ.  
Blogger MoSeS said...

Λοιπον πιστοποιώ ότι μιλήσαμε προχθές, είχε ναζιάρικα γατίσια φωνή και ένα ενίοτε ένα υποχθόνιο γκρρρρρ ηδονής! Βέβαια να σας το πιστοποιήσω δεν μπορώ καθότι τώρα που βλέπω τις ληφθείσες κλήσεις μου δεν είχε αναγνώριση ....

20/11/05 9:46 μ.μ.  
Blogger Gourouna said...

Ευχαριστώ πολύ μωρουλίνι!!Καλώς σε βρήκα!!Αχ ναι θέλω και γω απ'αυτό το e-λουκούμι!!!Φιλούνια πολλά από μένα κι απ' τις σκυλίτσες μου!!!

21/11/05 8:58 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

ΑΘΛΙΑ ΟΝΤΑ!!!

Ελειψα για λιγο κι αμεσως με κοστολογησατε ισα με ενα ηλεκτρικο λουκουμι!! Ελεος, αφου ξερετε οτι μισω τα λουκουμιααααααα!!
Προτιμω τις Βελγικες πραλινες ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ e-Lawyer :-ΡΡΡ

21/11/05 8:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος