Loucretia's

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2005

Η γυναίκα Ταύρος...

... ή αλλιώς, λίγα λόγια για την Λουκρητία...

Καλλίγραμμη στα νιάτα της, μπορεί όμως να παχύνει με τα χρόνια. Μια και ο πλανήτης που κυβερνά τον Ταύρο είναι η Αφροδίτη, είναι σίγουρα όμορφη – και πάντα γοητεύει το αντίθετο φύλο. Η γυναίκα Ταύρος είναι αισθησιακή, της αρέσει να κάνει έρωτα και η αισθησιακή ικανοποίηση είναι γι' αυτήν βασικό στοιχείο ενός πετυχημένου γάμου. Αυτό που θα την στενοχωρήσει πιο πολύ απ’ όλα είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος από τη μεριά του άνδρα της. Αν μια γυναίκα Ταύρος στραφεί αλλού για παρηγοριά, να είστε σίγουροι ότι δεν θα φταίει αυτή. Είναι από τη φύση της πιστή, αλλά ταυτόχρονα, δεν ανέχεται να μην εκτιμά ο άνδρας της τα σωματικά της προσόντα – σε μια τέτοια περίπτωση, φροντίζει να του δείχνει πόσο τα εκτιμάνε οι άλλοι.

Η γυναίκα Ταύρος σαν νοικοκυρά βαριέται συχνά. Συνήθως, αναβάλλει τις μονότονες, κουραστικές δουλειές. Είναι όμως καλή οικοδέσποινα και προσφέρει γενναιόδωρα φιλοξενία στους καλεσμένους της.

Όποτε δεν είναι στα κέφια της, φτάνει λίγη μουσική για να αποκτήσει πάλι την συνηθισμένη καλή της διάθεση. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν και μια δυο γουλιές από το κατάλληλο ποτό. Ξέρει κι αυτή να εκτιμά την ευεργετική δράση ενός ποτού και της αρέσει, συνήθως, ένα απεριτίφ πριν από το δείπνο. Γι' αυτό, αν ζείτε με μια γυναίκα Ταύρο, πιείτε ένα ποτό μαζί της γυρίζοντας από τη δουλειά σας κάθε βράδυ. Διαθέστε της όμως πολύ χρόνο να ετοιμαστεί, αν σκοπεύετε να βγείτε μαζί της έξω: της είναι αδύνατο να ετοιμαστεί βιαστικά. Μην στενοχωριέστε όμως: το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει για τις ώρες που περιμένατε.

Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλησιάσει κανείς και μια γυναίκα Ταύρο. Καθώς δεν είναι πονηρή ή υστερόβουλη, δεν θα καταλάβει ποτέ το νόημα των περιποιήσεων σας, αν δεν της δείξετε καθαρά το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Μόλις της κάνετε την ερωτική σας εξομολόγηση, δώστε της τον καιρό να σκεφτεί. Δεν είναι αργόστροφη. Αντίθετα, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις. Αν ανταποκριθεί θετικά, τόσο το καλύτερο. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει γνώμη. Μην ξεχνάτε το πείσμα των Ταύρων. Οποιαδήποτε προσπάθεια να της αλλάξετε μυαλά θα αποτύχει.

Αν σας ενδιαφέρει μια γυναίκα Ταύρος, δείξτε της αμέσως τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Αν δείτε πως είναι περισσότερο ενήμερη από σας στα καλλιτεχνικά θέματα, μην προσπαθήσετε να της κάνετε τον έξυπνο, αλλά αφήστε τη να σας διδάξει. Η γυναίκα Ταύρος δεν ανέχεται τους επιπόλαιους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, αν δείτε πως εξακολουθεί να θέλει την παρέα σας, καλέστε τη για φαγητό. Ένα καλό εστιατόριο, ένα προσεκτικά διαλεγμένο μενού, μια αρμονική ατμόσφαιρα και ένα εκλεκτό κρασί, μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις στα θέματα της μαγειρικής, συμβουλευτείτε κάποιο φίλο σας, αλλά αν δεν μπορείτε, μην κάνετε τον έξυπνο. Είναι καλύτερα να της ζητήσετε να αναλάβει την πρωτοβουλία, είτε διαλέγοντας το κατάλληλο εστιατόριο είτε μαγειρεύοντας η ίδια. Δώστε της την ευκαιρία να σας δείξει την αγάπη της για τα όμορφα πράγματα της ζωή; και προσπαθήστε να διδαχθείτε από την πείρα της.


Μα δεν είναι αστέρι; :-)

10 Comments:

Blogger Loucretia said...

Να, αυτα παθαινουμε αμα εχουμε τριημερα κι αργιες, ο ενας admin με "δινει" κανονικα, η αλλη admina το εχει ριξει στα ερωτικα χαϊ-κου, αντε μετα να κανεις προκοπη σ' αυτο το μπλογκ!!!
:-ΡΡΡΡ

30/10/05 1:40 π.μ.  
Blogger Michael Tsopeis said...

Η προκοπή έχει να κάνει με την αυτογνωσία. Νομίζετε ότι την έχετε, όπως όλοι. Απλώς ξεχάστε το και ακούστε μας. Σας αγαπάμε :-)

30/10/05 3:06 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

"http://www.helendesignsaz.com/products/YOU'RE%20A%20STAR!.JPG"

ε...δεν είναι;

30/10/05 4:41 π.μ.  
Blogger dystropoppygus said...

Belle de jour... Κοντά πέσαμε...

30/10/05 11:01 π.μ.  
Blogger Spi_Der said...

τσκ,τσκ,τσκ...εναν αντρα εχετε στο μπλογκ, κι αυτον τον χωσατε να γραφει αγιογραφιες...και μετα αναρωτιεστε "που πηγαν οι αντρες" :p :p :p

30/10/05 11:36 π.μ.  
Blogger e-Lawyer said...

To μόνο που μου επιτρέπεται να σχολιάσω, χωρίς να υποστώ συνέπειες, λόγω της 25ετούς φιλίας μου με την Loucretia και λόγω του ολοένα και διογκούμενου απορρήτου είναι ότι: ναι, είναι εκπληκτική οικοδέσποινα.
Αλλά για να μη σας αφήσω μόνο με αυτό, άντε: όσον αφορά την κουζίνα της, έχει επινοήσει την έννοια της e-μαγειρικής. Και ο νοών ...

31/10/05 12:49 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

--Dystro, προτεινω τα τριημερα να ενοποιουνται τα μπλογκς οσων απομενουν στην Αθηνα ;-)

--Σπυρο, βασικα τον εναν αντρα που εχουμε, τον εχουμε "χωσει" αναμεσα μας, οπως φαινεται στο προφιλ μας, σκετο σαντουϊτς δλδ, ακριβως για να μη μας φυγει :-ΡΡΡ (τωρα αν θεωρειται αγιογραφια το οτι μαγειρευω η ιδια, ναι, χμ, ισως...ειναι..)

--e-lawyer, οταν λες e-μαγειρικη, προφανως εννοεις οτι εχω ξεσκονισει ολα τα sites για να κατεβαζω συνταγες (μη σου υπενθυμισω τους πολιτικους κουραμπιεδες μου, που τους τρωγατε μεχρι τον 15Αυγουστο) :-ΡΡΡ

31/10/05 5:04 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

για ακόμη περισσότερες γυναίκες- Ταύρους, πιεσατε:http://www.liberals.gr/

Ζάχος

1/11/05 8:28 μ.μ.  
Blogger drskafidas said...

dgia tous antres tautous tha mas peis????

2/11/05 3:13 μ.μ.  
Blogger Stefanos said...

χμμμ χμμ μάααλιστα μάααλιστα..
να σημειώσω στο καρνέ μου τότε..

8/11/05 10:56 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος