Loucretia's

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005

Κλαιουσες Ιτιες



Τους ειδατε και τους τρεις;

Πατηρ κι υιος Μπους παρεα με τον "ωραιο" Μπιλ, στηθηκαν κι οι τρεις τους σαν κλαιουσες ιτιες μπροστα στις καμερες και με περιλυπο υφος ανακοινωσαν οτι ξεκινουν εκστρατεια για την ανακουφιση των πληγεντων της Νεας Ορλεανης.

Και τι εννοουν οταν λενε εκστρατεια;; Οτι θα βγαλουν το δισκο, θα περιφερονται σε ολες τις πολιτειες και θα καλουν τους Αμερικανους πολιτες να βαλουν βαθεια το χερι στη τσεπη να βοηθησουν τα θυματα της "Κατρινας", με αλλα λογια, αλλοι να πληρωσουν παλι τη δικη τους εγκληματικη αδιαφορια κι ασυδοσια. Γιατι ο κρατικος κορβανας- δλδ, οι φοροι σας, αγαπητοι πολιτες- εχει διατεθει για τον πολεμο του Ιρακ κι αλλες παρομοιες μελλοντικες επεμβασεις και δε περισσευει ντολαρ.

Εμ τετοια φιλανθρωπια την ξερουμε κι εμεις, τσαμπα μαγκες μου!

Γιατι οπως και να το κανεις, η "Κατρινα" υπηρξε "κυρια" σε σχεση με αυτους. Προειδοποιησε, εστειλε τα σημαδια της, τα σηματα της, το φωναξε με καθε τροπο, "ερχομαι να σας σαρωσω" κι αφησε και χρονο για να λαβουν τα μετρα τους.

Κι αυτοι τα ελαβαν.
Πηγαν διακοπες.
Στην Καλιφορνια.

6 Comments:

Blogger male said...

somebodu needs to FUC# them
Loucretia please do!

2/9/05 7:05 μ.μ.  
Blogger Tero said...

Είπαν ότι θα ξεκινήσουν εκστρατεία;

Αμάν!...

Τη κάτσαμε, μάγκες. Όταν λένε "εκστρατεία", ξέρετε τι περνά απ' το μυαλό τους...

Τρέξτε να κρυφτείτε...

Tero

2/9/05 11:44 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Βασικά, προειδοποίηση και προσπάθεια για εκκένωση των περιοχών υπήρχε από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι αυτό το πράγμα θα έπεφτε εκεί. Απλώς είναι τεράστια η περιοχή, και πολλοί απλώς δεν έδωσαν σημασία.

2/9/05 11:58 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Male, ακομα και μια Βοργια, ωχρια μπροστα τους

-Tero, σαν να εχεις δικιο μου φαινεται!!

-"Nick με το οποιο δε συμφωνω καθολου", οι πολλοι που απλως δεν εδωσαν σημασια, αν αναφερεσαι σε κατοικους, μηπως κατα τυχη ηταν οι γεροι, οι ανημποροι κι οσοι δεν ειχαν χρηματα να μετακινηθουν?

3/9/05 9:03 π.μ.  
Blogger Marina said...

Να πώς μιά κακία? Διάβασα ότι η Ν. Ορλεάνη είναι μία περιοχή που κατοικείται ώς επί το πλείστον απο πολλούς Μαύρους ...οι οποίοι δεν πολυσυμπαθούν την κυβέρνηση Μπούς

Μήπως (και μακάρι να πέφτω έξω) καθυστέρηση ο Μαλ@@@ την αρωγή για τιμωρία?

4/9/05 12:04 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Where did you find it? Interesting read log furniture in utah Kill lice sauna heat company engine new optimization search zealand laser tattoo removal lacrosse Em+hold+rule+texas http://www.adipex-d.info/Xenical2.html a cruise to candyland fantasy furniture quit smoking help 24''mountain bike tires and tubes unfinished furniture wallingford ct Butalbital with codiene http://www.cooper-vision-contact-lens.info/Sultry-gray-contact-lens.html http://www.john-m-smith-homemakers-furniture.info/Holman-furniture.html Neurontin gabaperitin Poconos furniture spazio fine furniture

1/3/07 7:02 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος