Loucretia's

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2005

Τωρα Θα Σε Ρουφιανεψω, Να Μαθεις...

Περιδιαβαινοντας στη μπλογκοσφαιρα τις τελευταιες μερες, διαβασα διαφορα κι επαθα ένα υπαρξιακο η γυναικα.

-«Δε μου λες Λουκρητια» λεω στον εαυτο μου,
«τι σκατα Λουκρητια εισαι συ; Κριμα τους ενδοξους προγονους σου, το ονειδος των Βοργιων εχεις καταντησει. Αντι να βυσσοδομεις, να ραδιουργεις, να ρουφιανευεις, να συκοφαντεις, ν’ αναμοχλευεις παθη, να στηνεις ιντριγκες, να καταγγελεις δεξια-αριστερα, να χλευαζεις, ν’ απειλεις, εσυ καθεσαι και γραφεις για κρεπες και σοκολατες, blog είναι αυτό ή ζαχαροπλαστειο; Τι εχεις παθει πια, ουτε ο Καστρατο να ησουν!»

Οποτε σκεφτηκα σοβαρα ν’ ανανηψω, ν’ αφησω το δηλητηριο των προγονων μου να κυλησει ελευθερα στο αιμα μου και στο πληκτρολογιο μου και να κανω αρχη με την Κουρούνα (οχι που θα μου γλυτωνε)

Οραματιστηκα λοιπον να την τσουρομαδησω, να βγαλω ένα-ένα τα πιπουλα της, να τα κανω πενες για να γραφω τα αριστουργηματα μου τα οποια φυσικα θα ειναι κατά πολύ ανωτερα από τα δικα της. Μετα θα της κανω βουντου, να παθει writer’s block και να μου αφησει ελευθερο το δρομο για τη δοξα.

Ελα όμως που οι 3 και μοναδικοι αναγνωστες μου (συμπεριλαμβανομενης και της Id) είναι ορκισμενοι οπαδοι της και κινδυνευω αμεσα να τους χασω αν προβω σε τετοιο εγχειρημα. Οποτε αφηνω στην ακρη το σχεδιο αυτό.

Στη συνεχεια σκεφτηκα να χαστουκισω δημοσιως τον Πιτσιρικο. Θα του δωσω ραντεβου μερα μεσημερι στο Συνταγμα, θα εχω καλεσει τις καμερες του Αλτερ και του Σταρ, και την ωρα που ανυποπτος και γελαστος θα με πλησιαζει, πααααααααφ, θα του αστραψω μια ξαναστροφη, ναχει να με θυμαται.

Και να τα εκτακτα δελτια ειδησεων, να οι ζωντανες συνδεσεις από το νοσοκομειο (γιατι θα του ειχε φυγει και το σαγονι), να οι ατελειωτες συζητησεις στα πανελ των ΤατιανοΛαμπιρηδων,
«τι κρυβεται πισω από το οργισμενο χαστουκι»,
«είναι η Id νοθο παιδι του Πιτσιρικου και της Λουκρητιας;» να οι απευθειας συνεντευξεις με τον παππου του Πιτσιρικου από το χωριο
« ο εγγονος μας είναι χρυσο παιδι, αυτή η στριγγλα του εχει ρουφηξει το αιμα» θα ανακηρυσσομουν αυτοματα η Εθνικη Κακιστρω.

Ελα όμως που παραμονευει ο macmanus στη γωνια (ειμαστε και γειτονες ρε γμτ) και θ’ αρχιζε να μου πετα εκεινα τα πραγματα του διαολου, τα extremetracking, πως στο κορακα τα λενε, κι αντε μετα να τη βγαλεις καθαρη.

Οποτε κατεληξα να ρουφιανεψω την αδμινα μου, την Id, για να ερθω στα ισα μου. Αλλωστε τι τους εχουμε τους φιλους και τους συνεταιρους αμα δε μπορουμε να τους ξεκατινιασουμε με την ησυχια μας;;;

Αποφασισα χωρις κανενα δισταγμο και ηθικο φραγμο, να βγαλω όλα της τα απλυτα στη φορα. Για το συγγραφικο ταλεντο της φυσικα δε θα πω τιποτα, όχι, σε τετοιες μικροτητες δε θα υποπεσω.

Ενα θα σας πω μονο, τι χωραφακια λενε οι αλλοι ότι πουλανε για να βγαλουν τα βιβλια τους, εδώ ο πατερας της Id, ο Τελευταιος Αρχοντας της Αφρικης, τρια αδαμαντορυχεια και δωδεκα φυτειες καφε πουλησε για να τη κανει συγγραφεα, αλλα τιποτα αυτή. Αμ το άλλο;;;

Πως νομιζετε ότι απεκτησε Εθνικο Παρκο η Κενυα; Του πατερα της ηταν όλα αυτά τα χιλιαδες εκταρια γης κι αναγκαστηκε ο ανθρωπος να τα πουλησει κοψοχρονια στην κυβερνηση της χωρας για να εκδοσει η κορη του τις ποιητικες της συλλογες. Αλλα φευ, παλι στα αζητητα εμεινε.

Ειδε κι αποειδε ο χριστιανος, αφου εμεινε αφραγκος, τα μαζεψε, επεστρεψε στην Ελλαδα κι ηρθε κι επεσε στα ποδια μου:

-«Παρτη κυρα-Λουκρητια μου στο blog σου, εσυ που εισαι ανωτερος ανθρωπος , μπας και βρει κανενα καλο παιδι-εκδοτη, ν’ αποκατασταθει, γιατι χαίρι δεν εχει η κορη μου»

Εκανα κι εγω την αναγκη φιλοτιμο, (ειπαμε, ειμαι ανωτερος ανθρωπος, μου εταξε κι η μανα της ένα τελευταιο χωραφακι που ειχαν στα Παλουκια για να τη προικισουν) και την διορισα αδμινα στο blog, να πλενει, να σφουγγαριζει, να κερνα κανενα περαστικο επισκεπτη, να μπαινοβγαινει με 10 διαφορετικες συνδεσεις για να μου ανεβαζει την επισκεψιμοτητα, να γραφει εγκωμιαστικα σχολια ως ανωνυμη σε κάθε αρθρο μου και να δημοσιευει που και που κανενα κειμενο της (ας οψεται που δε θελω να χαλαω το μανικιουρ μου στο πληκτρολογιο, τοσα ευρω σκαω κάθε φορα στο Νυχι-Νυχι, αλλοιως θα σας ελεγα εγω αν θα εγραφε, αλλα τεσπα, ειπαμε, ανωτερος ανθρωπος ειμαι).

Κι ερχεται που λετε η δεσποινις από την Ιγγλετερα, κανει τις διακοπες της στην Ελλαδα (μου ηθελε και Μηλο, αντε μη το ανοιξω τωρα), επιστρεφει στο Μαντσεστερ κι αρχιζει τα παλαβα της:

«166 μεηλ με περιμεναν» τι λες μαρη, 15 μερες ελειψες, δλδ 10 μεηλ την ημερα σου εστελναν, σιγα μην ειχαν την εννοια σου Αυγουστιατικα, ελα δω να σου δειξω τα δικα μου 200 μεηλ (από spam) που εχω κάθε μερα, αμ τι μας περασες;;;

Αφηστε δε εκεινο το
«γυρισα στη δουλεια κι ειμαι σε τρελα κεφια», τι μας λες καλε, ποιος φυσιολογικος ανθρωπος γυρνα μετα από διακοπες στη δουλεια του κι είναι τριαλλαρι-τριαλλαρο;;;;;;; Μηπως σε περιμενε το αφεντικο με την αυξηση στο χερι, καινουργιο γωνιακο γραφειο με παραθυρο και 3 ξανθους γραμματεις στη δουλεψη σου;;;;;; Όχι, ουτε αυτό συμβαινει.

Την πιανω που λετε με το καλο (θελει κι η ρουφιανια τους τροπους της) και την αρχιζω στις ερωτησεις:

«Τι εγινε καμαρι μου, γιατι τοση τρελη χαρα, δε μας λες κι εμας να χαρουμε;;» (να ξεκατινιαστουμε ηθελα να πω, αλλα κρατηθηκα)
«Χιχιχιχιχιχι» η απαντηση.

Βρε καλη μου, βρε χρυση μου, τι της εταξα, τιποτα αυτή, μουγγα.
Ετσι μου εισαι λεω;;; τωρα θα δεις.

Διαβαζω παλι προσεκτικα το τελευταιο της κειμενο και ως εκ θαυματος, βρηκα την απαντηση, την οποια φυσικα δε θα σας τη πω γιατι ειπαμε, ειμαι ανωτερος ανθρωπος, μη ξεχνιομαστε. Θα σας αφησω να τη μαντεψετε κι αν δεν βγαλετε ακρη, θα αναγκασω την ιδια να ομολογησει, βαζοντας μπρος τα μεγαλα μεσα.

Εχω εγω logs δικα της, ουυυυ, εκει να δειτε, από τοτε που το MSΝ ηταν ακομα στην 3.1 εκδοση του. Χιλιαδες logs που αποκαλυπτουν το φαυλο παρελθον της, φωτιζουν το αμαρτωλο παρον της και προδικαζουν το ανιερο μελλον της.

Επισης εχω και φωτογραφιες από τις ανομες δραστηριοτητες της. Και για να δειτε ότι δεν αστειευομαι, σας παραθετω μερικες για να καταλαβετε με τι αταλαντο και ακολαστο πλασμα συνεταιριζομαι. Τωρα ολη η αληθεια θα λαμψει στη blogοσφαιρα, ιδου κυριες και κυριοι:


Η Id φλερταροντας ασυστολα:

Η Id μπεκρουλιαζει στα μπαρ:

Η Id κυνηγαει τεκνά:


Η Id διαγει εκλυτο βιο:


Αααχχχ, τα 'πα κι ευχαριστηθηκα!!

11 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Κατω τα χέρια απο την idου ραδιούργα!
Το μόνο που ξέρω για την id είναι ότι διεύρυνε τη χρωματική μου 'παλέτα' (:PPP) και τώρα τα βλέπω όλα λαμπρότερα!

28/8/05 11:14 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Moses, ηδη κατεκτησες τη 2η θεση στη λιστα ρουφιανεματος, ετοιμασου, ερχεται η σειρα σου :-Ρ

-23cm ????????????????????????????
(Id, κατω τα κουλα σου, τον ειδα πρωτη)

29/8/05 12:28 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Λερναια Louc,
Μήπως οδηγείς βέσπα, είσαι από την Κεφαλλονιά και ειδικεύεσαι σε φωτο του τύπου 'μπούτια΄της Μιμής και στολές SS?

'Οσο για τον 23cm εννοεί 16mm, και ευελπιστεί σε 35mm αν βρεθεί χρηματοδότης (cinefile και αυτός :P)

29/8/05 12:59 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Νομίζω ότι blog επανεφευρίσκει την κατεύθυνση που θα έπρεπε να έχει εξαρχής. Ευχαριστώ.

29/8/05 1:08 π.μ.  
Blogger Idάκι said...

Μόζες, η γλωσσίτσα μέσα μην την κόψω :P
Και ναι, στην έκανα γαλάζια την παλέτα, να προσέχεις ε?

Λουκρητία, τα "έσοδα" του μπλογκ είναι εξ ημισείας, no? Μία εσύ και μία εγώ, άντε, ας μην είμαι και πλεονέΧτρα!!

Bλαντ, άσε τις κατευθυντήριες μη βγάλω τα δικά σου άπλυτα στη φόρα μανάρι μου, και ξέρεις ΤΙ ξέρω, ε? ε? Ε?

Α, και Λουκ, είχαμε πέντε αδαμαντωρυχεία, κρατήσαμε τα δυο καβάντζα, εμ τι νόμιζες...

29/8/05 5:42 μ.μ.  
Blogger Η Κουρούνα said...

Λουκρητία, σε παρακαλώ ΜΗ δημοσιεύσεις τις φωτογραφίες μου από την τρίτη Δημοτικού, που με βάλανε να κάνω τον Αθανάσιο Διάκο στο σκετς. Pleaaaaase!

29/8/05 7:45 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ok Κουρουνα, θα σεβαστω το ενδοξο θεατρικο παρελθον σου αλλα δε μπορω να στερησω απο τους αναγνωστες μου τη φωτογραφηση που εκανες για εξωφυλλο του PlayBird

29/8/05 9:40 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Kουρούνα μου καλή,
μα γιατι ντρέπεσαι? Απλά ο δάσκαλος στο δημοτικό διέγνωσε έγκαιρα πως όχι μόνο ήσουν άριστη στην απαγγελία, αλλά και διέθετες ό,τι ένας άντρας επιθυμεί: ένα παχύ μουστάκι. :P

29/8/05 10:46 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Moses, λιγα με τη Κουρουνα, γιατι θα βγαλω στη φορα και τα δικα σου εξωφυλλα!! :-PPP

29/8/05 11:23 μ.μ.  
Blogger male said...

Hey guys,

I stoped by just to say hi!

30/8/05 1:50 π.μ.  
Blogger Ektwras said...

xilia bravo sta ELTA

pou elege kai h fili sou i ka Nteni Markora!

30/8/05 10:28 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος