Loucretia's

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2005

Καθε Λιμανι κι Αγωγη, Καθε Νησι και Προσφυγη


Μετα το εκατομμυριοστο, κατα σειρα, συστριγγλο που εγινε στο λιμανι του Πειραια, με τις καθυστερησεις, τις βλαβες, τις ακυρωσεις και ολες τις γνωστες και τοσο συχνα επαναλαμβανομενες, καλοκαιρινες κι οχι μονο, κακοδαιμονιες των ελληνικων ακτοπλοϊκων γραμμων, το αποφασισα.

Δε παω πουθενα χωρις τον δικηγορο μου!!!

Ηδη εχει φορτωσει στο λαπτοπ του, ολων των ειδων τις αγωγες και προσφυγες, για καθυστερηση αποπλου, για αθετηση συμφωνιας κλπ κλπ, (μονο το ονομα εχει αφησει κενο) κι ετσι πανοπλη και θωρακισμενη νομικα, θα εμφανιστω αλα-μπρατσετα μαζι του στο πολυτραγουδισμενο λιμανι του καϋμου και του "βαρεθηκα να σε βλεπω πλοιο μου, να φευγεις χωρις εμενα" σιχτιριου.

Οχι, αγαπη μου, δε μπορει να εχω εγω στα χερια μου ενα εισιτηριο με "ημερομηνια και προορισμο" (συντομο ανεκδοτο των ναυτιλιακων εταιρειων) για ενα νησι του Αιγαιου και να μη ξερω, ποια μερα, ποιο μηνα , ποιο ετος θα αποβιβαστω σ΄αυτο!!

Κι ειδικοτερα οταν το νησι αυτο ειναι στη μεση του πουθενα (πειραζει που θελω ησυχια;) και καθε προσπαθεια προσεγγισης του, ειναι απο μονη της ενα ακομα κεφαλαιο στις περιπετειες του Μαγγελανου.

Αφηστε που δε ξερω και τι με περιμενει εκει (αν ποτε φτασω) γιατι "αλλα μου λεει το site σου κι αλλα τα ματια τα δικα μου".

-"ποση αποσταση εχει το δωματιο απο τη θαλασσα;"
-"ε, 50 μετρα"

(προσθετω αλλα 500 μ. γιατι οι ντοπιοι εχουν δικη τους μοναδα μετρησης)

-"εχει δικη του τουαλετα;"
-"εχει και τουαλετα και ψυγειο"

(ελπιζω να μην εχουν κι αυτα 50 μ. αποσταση απο το δωματιο)

-"και ποσο στοιχιζει η βραδια;"
-"τοσο"

(φθηνη μου φανηκε η τιμη, λες να μην εχει ταβανι;)

-"aircondition εχει;"
-"χαχαχαχαχα"

(σε καλο μας, γελασαμε κι αποψε)

Οποτε αν δειτε μια κυρια μαυρισμενη (απο τα φουγαρα του σκυλοπνιχτη και τη βρωμα του καταστρωματος) κι εναν κυριο με λαπτοπ και γουνακι στον ωμο (ναι ο χρυσος μου, κανει προβες για Προεδρος του Ειδικου Δικαστηριου) να περιδιαβαινουν τα σοκκακια του νησιου, να ξερετε οτι θα ειμαστε εμεις, μη διστασετε να μας μιλησετε και να μας πειτε το πονο σας!

Θα χαρουμε να σας εχουμε πελατες!!
(δικηγορε, μη ξεχασεις τις καρτες σου)

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Μα τι να τον κάνεις το δικηγόρο χρυσή μου! Eσύ, όπως φαίνεται κι από το κείμενο, είσαι έτοιμη να διδάξεις τουριστικό δίκαιο και ευθύνη του μεταφορέα στο Harvard.

31/7/05 5:56 μ.μ.  
Blogger Idάκι said...

Άσε να ζήσουν και οι δικηγόροι βρε vlad!! :pp

31/7/05 5:57 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

a kai eseis sthn agonh grammh fetos???

1/8/05 1:11 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

είμαι ο κ. Τεστ του Πολ Βαλερί και βρέθηκα εδώ για λόγους που δε σας αφορούν. Μήπως σας βρίσκεται λίγη μορταδέλα;

1/8/05 2:16 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Interested. Keep Blogging!

11/1/06 8:04 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

This is very interesting site... Free hot mature sluts Project management training kit Ebay flat screen tv Commercial insurance fire Meridia weight loss clinics insurance specifications for construction business Ionamin diet drug 1967 pontiac firebird sale Time share weeks for sale blackjack directory San juan dental insurance Anime nurse sex video free downlod software 3000 com commercial+insurance+indiana Heating and cooling suppliers http://www.canada-life-insurance-co.info/Swimming_pool_business_insurance.html

1/3/07 6:41 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος