Loucretia's

Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2007

«ΚΑΚΟ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ!! (Cult Film Festival, η επομενη μερα)


«Ανεστησες τον πεθαμενο» επαιζαν τα μεγαφωνα χτες το βραδυ στο Gagarin κι αυτό επρεπε να με βαλει σε υποψιες, αλλα συνεπαρμενη από το κλιμα του Cult Festival (παλιες αγαπες βλεπετε) δεν προχωρησα σε ερωτησεις.

Ο Ιωσηφ ηταν κατηγορηματικος: «τελευταια σου ευκαιρια να δεις «Το Κακο» σε μεγαλη οθονη γιατι από βδομαδα κυκλοφορει σε dvd» Κι όταν σε παροτρυνει ο εγκριτος κριτικος των Movies For The Masses του οποιου την αποψη παντοτε ασπαζομαι, ε, δε μπορει, κατι καλο θα είναι.
Καλο;; εχμ …Πολύ αργα θυμηθηκα ότι ο Ιωσηφ, fun του splatter, δεν σηκωνεται από το κρεβατι του να δει ταινια αν αυτή δεν περιεχει τουλαχιστον τρεις δεξαμενες αιμα και αμετρητους αποκεφαλισμους. Ηταν όμως ηδη αργα…

Ο Γιωργος Νουσιας
, σκηνοθετης ταινιας μας καλωσορισε κι ειπε δυο λογια γι αυτό που εμελλε να δουμε, συμπαθεστατος μου φανηκε, πολύ low profile, με τιποτα δεν μου εδινε την εντυπωση γι αυτό που θα επακολουθουσε. Αχ αυτά τα αγγελικα προσωπα, πως σε ξεγελουν!

Τι ειδαμε;; τι να σας πω, το γνωστο διδυμο των αδελφων Αλαφουζων, των πλεον επιτυχημενων στο χωρο των ειδικων εφε στην Ελλαδα, οργιασε κανονικα. Ότι στοκ ειχαν στα εργαστηρια τους, από αποκεφαλισμενους, λυντσαρισμενους, ξεντεριασμενους, ξεκοιλιασμενους,καμμενους, πετσοκομμενους, κατακρεουργημενους, το εριξαν στη ταινια. Ένα διωρο καταιγισμου αιματος, με τους 5 πρωταγωνιστες να τρεχουν αλλοφρονες σε μια αδεια (αδειααα;;; θαυμα, θαυμα) Αθηνα και ξοπισω τους να τους κυνηγουν χιλιαδες ζομπι μουγκριζοντας για ανθρωπινη σαρκα.

Εγω παντως λυπηθηκα τους πρωταγωνιστες με τοσο τρεξιμο, προφανως ο σκηνοθετης τους διαλεξε από την εθνικη ομαδα σκυταλοδρομιας, δεν εξηγειται ότι ξεφευγαν με τοση ευκολια ενώ στο σβερκο τους σφυριζαν και κροταλιζαν ματωμενες μασελες.
Αυτό φυσικα ουδολως πτοησε το ενημερωμενο κοινο του Festival, το οποιο σ’ ολη τη διαρκεια της ταινιας, ξεσπουσε σε χειροκροτηματα, επιφωνηματα, γελια και μοναδικες ατακες. Εννοειται ότι τη προβολη τη γλεντησαμε δεοντως, βοηθησαν σ’ αυτό και καποιοι απιθανοι διαλογοι της ταινιας «τι δουλεια κανεις;» «λογιστρια» «με λογιστρια δεν εχω παει ακομα» καθως κι η φιγουρα του πρωταγωνιστη-ταξιτζη που μες το γενικο χαμο της σπλατεριας, η μονη του εννοια ηταν να γλυψει τις πατουσες της νεαρης πρωταγωνιστριας…(!)

Αν νομιζετε ότι η βραδια τρομου τελειωσε με τη παραπανω ταινια, ειστε γελασμενοι….το παρτυ που ακολουθησε με τιτλο «ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ CULT ΦΕΣΤΙΒΑΛ» ηταν υπερανω πασης περιγραφης! Την εναρξη εκανε ο αυτοπαρουσιαζομενος «Σακης Ρουβας του Πειραια», γνωστη cult φιγουρα, απορω πως ξεφυγε της Αννιτα Πανιας, που επιδοθηκε σε χορευτικες ακροβασιες υπο τους ηχους του «Moonwalker» και του «Τορνερο» της περσινης Eurovision. Συσσωμο το κοινο τον αποθεωσε και γιναμε ολοι μια κερκιδα ουρλιαζοντας «Σα-κη Ρου-βα του Πει-ραι-αααα»!! Επεμενε βεβαια να μας πει κι ανεκδοτα, που εφεραν νεα κυμματα ψυχους στην αιθουσα, εκτος από της οροφης που εμπαζε διαρκως.

Αλλα οι εκπληξεις δεν τελειωναν εδώ….στη σκηνη αμεσως μετα εμφανιστηκε ευτραφης χεβιμεταλας με μαυρη καπα δεμενη με σχοινια για να μας παρουσιασει το ξακουστο συγκροτημα «Ανωρινοι», «Ανωνυμοι»…θα σας γελασω. Αφου απολογηθηκε για τη κρεπαλη της Τσικνοπεμπτης (πραγμα που ηταν αλλωστε εμφανες πανω του) μας παρουσιασε το συγκροτημα που εγινε δεκτο με ουρλιαχτα ενθουσιασμου. (μα καλα, ολοι τους ηξεραν εκτος από μενα;; ) Μαλιστα καποιοι φανατικοι πλαισιωσαν τη σκηνη για να τους αποθεωσουν κουνωντας ρυθμικα τη χαιτη τους, την ωρα που ερμηνευαν τα συγκλονιστικα τραγουδια τους με τιτλους όπως «Ο Παππους ειχε Aids και ψο-ψο-ψο-φησεεεε» «Παρε τη πετσετα κι αμα σταξει μαζεψε τα» «Ο Τεραστιος Μεγιστανας των Νιντζα»

Εκει φυσικα τα ορια αντοχης μου αρχισαν να εξαντλουνται….αποχωρησαμε διακριτικα και πηγαμε για φαγητο (μια λιγουριτσα μας ειχε πιασει μετα από τοσα εντοσθια και δωδεκαδαχτυλους που ειδαμε στη ταινια) και συνεχισαμε αναλυοντας τη σκηνοθεσια με τον δεοντα σεβασμο και προβληματισμο, τυπου «ποσοι πιδακες αιματος πεταγονται όταν σου κοβουν το κεφαλι;» «εγω μονο 2 σωληνακια ειδα» «κακως, ξεχασε την αορτη» κι αλλα τετοια επιστημονικα που εκαναν τη σερβιτορα να τρεμει κάθε φορα που επαιρνε παραγγελια από το τραπεζι μας.

Αντε και του χρονου κι άλλο κακο μη μας ευρει!! :-ΡΡΡ

Υ.Γ. Οσοι πατε αποψε στη παρουσιαση της Τσιτσιολινας, καλα να περασετε!

8 Comments:

Blogger Alexandros said...

Μα πού πας κι εσύ γαλαζοαίματη Duchessa ξυπόλητη στ' αγκάθια;;;!!

Αχαχαχαχαχαχα!

Ευτυχώς που έρχεται Β-οργιαστκή αποκριάτικη βραδιά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Για βγάλε το μαστίγιο με τις εφτά ουρές, τα μποά και τις βενετσιάνικες μάσκες από το σεντούκι!

Θα σου χρειαστούν σύντομα!
:-PPP

11/2/07 12:14 μ.μ.  
Blogger Provato said...

τέλεια κάλυψη! σαν να ήμουν εκεί!!!

ούτε cnn και New York Times! Μπεεεε

11/2/07 8:25 μ.μ.  
Blogger verbal said...

Ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά, για όποιον έμεινε με την απορία:
link 1
link 2

11/2/07 9:16 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

-Αλεξανδρε, ετοιμαζομαστε!!!
:-ΡΡΡ

-Προβατε, ευχαριστουμε, η Κριστιαν Αμανπουρ ηδη δε νοιωθει καλα... :-Ρ

-Verbal, ευχαριστουμε για την οπτικοακουστικη καλυψη, αχαχαχα!

12/2/07 10:34 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

bonus link by D

13/2/07 5:50 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

pame allh mia

bonus link by D
http://www.youtube.com/watch?v=fXSiMRQD28Q

13/2/07 5:50 μ.μ.  
Blogger Loucretia said...

Καλα δε το πιστευω, το ανεβασαν κιολας στο Youtube????????
Νικο ευχαριστουμε για το λινκ, θα φροντισω να το ανεβασω και μεσα στο κειμενο, ετσι για να δουν ολοι οτι δεν λεμε υπερβολες!

13/2/07 11:55 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητή Λόρα,
σας αγαπώ, σας λατρεύω και προσκυνώ τη β-οργιώδη ομορφάδα σας,
ΑΛΛΑ ότι πήγατε και είδατε το Σάκη Ρουβά του Πειραιά live και δεν πήρατε ούτε ένα τηλεφωνό,
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ.

Υ.Γ: Για να σας τιμωρήσω όπως σας αξίζει την Τετάρτη που θα συναντηθούμε θα επαναλαμβάνω εναλάξ:
"Έχω παχύνει τώρα τελευταία πρέπει να κάνω δίαιτα" και "Έχω αδυνατίσει τώρα τελευταία πρέπει να κάνω δίαιτα που να παχαίνει"...

14/2/07 12:40 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Κύρια Είσοδος